Ask acısı nasıl geçecek

bak guzel kardesim,

sana suslusozlukten beri 4 aydir dil dokuyoruz, ya anlamak istemiyorsun gercegi kabullenemiyorsun ya da ciddi bir anlama problemi yasiyorsun.
ben yine de icinde bulundugun psikolojik durum sebebiyle, tum iyi niyetimi ve insanligimla belki zihin karmasasi yasiyordur gibu iyiniyetli bir ihtimale tutanarak sana tane tane anlatacagim, adam sana tum cevaplari abuk subuk daginik da olsa veriyor, internette onlarca yuzlerce kadin 4 aydir sana tum dogru cevaplari veriyor. hepsini tek seferde toplu bir sekilde yazacagim, anlamani umut ederek, umut gonlumun ekmegi umar ha umar umar.

bu adamla 1. ayinda ayrilmissin, eski sevgilinle tatile gitmissin, orada aranizda cinsellik yasanmis, bu adam sana sorunca da evet yasandi diyip soylemissin ve bu bilgi ustune iliskiniz kaldigi yerden devam etmis. zaten su an bu kadar takinti yaptigin adami da ilk basta hic sevmemissin. suslude sorun duruyor gecen seneden. eski sevgilim evlilige ikna olmayinca mantikli karar verdim ayrildim yeni iliskiye basladim 4 ay oldu ama eskisini unutamiyorum cok ozluyorum, bu kisiden ayrilmak istiyorum demissin. su an seni bu kadar asagilayan yipratan adami baslagicta sevmiyormussun bile.

sen o tatilden donup eski sevgilinle birlikte oldun mu dedigin dakika bu adam seni kafada cizmis guzel kardesim. erkeklik gururu incinmis, kompleks yapmis hirs edinmis. demis ki bu kadinla gezilr tozulur cinsellik yasanir ama evlenilmez, gittigi yere kadar kolay cinsellik firsati, boyle siniflandirmis adam seni gecmis gitmis. sana neden o kadar iyi davrandigina gelince ise ilk ayrilikta eski sevgiline kosman onda eski swvgiline karsi kompleks gelistirmis. erkekler yapisi geregi rekabetcidir ve her seyi bir yarisa cevirir. kompleksten oyle bir ezilmis ki kafasinda o adamla yarisa girmis. ve demis ki ben bu kadini kendime oyle bir asik edicem ki bir kez daha bir yol ayriminda kalirsa o adami degil beni tercih edecek. bunun seninle ola iliskisiyle, sana oldugunu dusundugun sevgisiyle hicbir seyle alakasi yok, kafasindaki yarisla ilgili tamamen. sana ya da iliskinize hizmet etmiyor bu lovebombingle seni kendisine asik etme gayesi, tamamen zihninde o adama karsi bi savas halinde ve kirilan egosunu tamir edecek o adamdan ustun duruma gelip. bu yuzden de ben o adamdan daha iyisiyimi kanitlamak icin bu kadar sevgi gosterisiyle seni kendine asik etmis, su an piskin piskin gulmeleri su halinden zevk almalari bundan. kafasinda kazandi o savasi. bu kadin artik sadece o adami degil hicbir erkegi bana tercih edemiyor diye pismis kelle gibi siritiyor.

2-3 aydir ayrilmayi dusunmesinin sebebi de dedigim gibi seni kafasinda daha 1. ayinda cizdi, bu kadinla her seyi yaparim ama nikahima almam diye kodladi kafasinda. sen evlilik baskisi yapmaya baslayinca da ya bos bi anima gelir baskisina gogus geremeyip bos bulunup tamam derim, evleniriz diye panik yaptigindan kacti gitti, ulasama diye de her yerden engelledi. yani gittigi yere kadar takiliriz, isler ciddiye binerse aninda toz olurum kafasindaydi o itirafi yaptigin an. cok ozur dileyerek saga sola senin icin aga herkesle takilmis evleneyim de ihale bana mi kalsin, ben de isime bakar gecerim diyordur. bu igrenc adamin seninle ilgili tum dusunceleri bu. belki acimasiz oldu ama israrla anlamak istemedigin icin beni bu kadar acik yazmaya mecbur ettin. yeterince acik oldu mu simdi?

çözer leyli. en azından içinde hissettiğin kaygı semptomlarını giderir. doktoruna da burada yazdığın kalp çarpıntısını mide ağrısını anlatmayı unutma. ilaçtan da 1 günde etki bekleme yalnız, ilacına göre değişmekle beraber ilk etkilerini 3-4 hafta sonra, optimum etkilerini de 2-6 ay sonra görebiliyorsun. düzenli kullanman şartıyla tabii.
Pazartesi için randevu aldım kizlar umarım işe yarar çünkü artık gerçekten stresten ciddi hasta olacağım biraz mutlu hissetmeye ihtyacim var

Tamam kızlar neyse ne anlamadım onu biliyorum ama ciddi acı çekiyorum zorlanıyorum şaka değil terapi güzel ama haftada bir uzun süreç kafam çok ağrıyor fiziksel acı çekiyorum resmen terallpistim yoğun depresyon belirtileri gösteriyorsunuz dedi geçen hafta. Pazartesi gideceğim oodak problemi yaşadığımı sürekli bunları düşündüğümü yeme problemimi uyku kusma sorununu hatta bazen ölüm düşüncesini hepsinden bahsedeceğim umarım bir ilaç verir ve terapi ile birlikte toparlarim

Gercekten mi bir ay boyunca hala böyle hissetmek çok korkunç geliyor gücüm kalmadı artık

Tespitlerine katılıyorum ancak aklıma takılan bir durum var bir sene boyunca bir dakika yanımdan ayrılmadı sürekli beni ozluyordu aramadan mesajllasmadan duramiyordu bir sene boyunca bu yoğun ilgi sadece hırs olabilir mi
İkincisi benim evlilik baskım maddi konularda onu yetersiz hissettirmem onu kotu etkilemiş olabilir mi
Bir de o bir senelik süreçte en ufak bir hastalığımda en ufak kötü anımda örneğin ari soktu diye sağlık ekibi olmadığı icin ortalığı birbirine kattı
Zehirlendim kusarken kapıyı kapattım diye kapıyı kiracakti
Hastayken hep bana bakıyordu yani bir sene boyunca sevgi olmadan sadece hırs ile bu ilişki sürdürebilir miydi yoksa evlilik baskisi ve evlenme istememesi sebebiyle mi tetikledi maddi konuda da param yok demesi yalan mi sizce hakikaten ise gelmiyor kendi ofisine iki haftada bir falan bu da tetiklemis olabilir mi yoksa tamamen ben bir elde edilecek kız mıydım her şey bahane miydi çünkü başta bana senknn de hatan var evlilik baskisi yaparsan kaçar birakif adam haklı denilmişti su an ise tam tersi hiç haklı bulunmuyor

Bu arada tesekkur ederim detaylı yorumun ve yardımın için

Bunu psikiyatri mi veriyor yine ben şu sürekli düşünme halinden çıkmak istiyorum

erkeğe iddialaşacağı bir şey var anasınu boyar babasına satar, öyle bir role girerler ki hırs ve rekabet için. onun orada kendine kanıtlaması gereken bir şey var, o da şu: “ben başkasına tercih edilecek adam değildim, bunu herkese ispat edeceğim”. Senin yaptığına kızdığı için senden intikam almak için de bu kadar aşık rolü oynamış olabilir. sen bana bunu yaptın ben de seni şimdi aşık edip yüzüstü bırakıp acı çektireceğim benim erkeklik gururumla oynadığın için gibi. Yoksa kaldıramıyorsa o itirafı yaptığın gün ben bunu sindiremem kaldıramam diyip ayrılması gerekirdi insan olsaydı. Daha orada şüphelenmen gerekirdi bu niye bu durumu kabul etti diye. bunun kadın erkek tarafıyla alakası yok, benim de sevgilim ayrıldığımız gibi eski kız arkadaşına koşsa ben onu bi daha asla kabul etmem onurum gururum var çünkü benim. O da tamamen hem ispat çabasından hem intikam için bir güzel aşka boğmuş, sonra da sürekli evlilik lafı geçince ya bu iş sıkmaya başladı ben ispatlayacağımı da ispatladım kendime, daha fazla uzamasın muhabbet diyip defolup gitmiş. Sana gerçekten hala çok aşık olan insan sana o lafları söyleyebilir miydi sana kıyabilir miydi? Çok zayıfladım diyorsun, psikolojim alt üst oldu diyorsun, hastanelik oldum umrunda olmadı arayıp sormadı diyorsun. aşık olan merhametli olan kişi ayrılık sonrası sana bu kadar alçakça kalpsizce davranır mı sence? Maddi durumuna gelince bu problemleri yaşıyor olabilir gerçekten ama bu açlığın sefaletin ortasında dahi bunların gözü dört döner ardındaki yamalı dona bakmaz sırtlan gibi ava çıkarlar. Sen kendini “ama zaten şu an maddi durumu yok kiminle nasıl sevgili olsun” diye avutma boşuna, onu beş parasız kabul edecek çok enayi ruhlu kadın vardır. Forumlar, sözlükler, Twitter’daki kız grupları beş parasız erkeklere kral muamelesi çekip şimdi onların kredi borçlarını ödeyen terk edilmiş kadınların hikayeleri ile dolu.

sosyal medyada bi twit vardı kadınların orgazm taklidi yapmasına niye bu kadar kızıyorsunuz erkekler olarak siz de bütün bir ilişki boyunca aşık taklidi yapıyorsunuz diye. aslında tüm olayın özeti bu

Bunu psikiyatri mi veriyor yine ben şu sürekli düşünme halinden çıkmak istiyorum
Evet ama beyaz receteyle veriliyor yani kolay yazar yazmam demez. Ve en guzel tarafi antidepresan gibi bir surec beklemen gerekmiyor aninda hissediyorsun hafiflemeyi.

Son düzenleme:
Geçiyor aynı yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum ki benim ilişkim 4 senelikti ne hissettiyseniz aynılarını ben de hissettim birini hafızandan silmen mümkün değil sadece ona karşı hislerin değişecek ve canın yanmayacak yoksa anıları yaşananları kimse unutmuyor. Arkadaşlarınız muhtemelen zamanla geçecek sabret diyor ve siz de içten içe sinir oluyorsunuzdur ben de öyleydim geçmiyor geçmeyecek gibi düşünürdüm düşünün ki lavaboya gittiğim zaman bile aklımdaydı sanki beynimi ele geçirmişti. Uzun lafın kısası iletişim de olmayın varsa bütün fotoğrafları silin şu an sosyalleşseniz de ev de de otursanız bir süre acı çekeceksiniz ama bana kalırsa yine de eve kapanmayın. Sadece şunu bilin acınız ve sürekli onu düşünmeniz hepsi geçecek.

Ya bu süreç bence sadece hırs ve elde etme ile açıklanamaz bence o benle hiç evlenmeyi planlamadi ancak sevdw ama mantığına uymadı sonra baskı yapinca ben artık kurtulmak istedi ama her türlü bu onun karaktersiz olduğunu kanitliyor

Bence sizde aşık falan değilsiniz, sadece takıntı haline getirmişsiniz. İlacı milacı bosverin. Öncelikle öyle iti kepeği hayatınızdan cıkardıgınız için şükredin, zaten bir geleceğiniz yoktu onunla. Aşk acısı ise çok normal ve olamadı gereken bir süreç. Bu süreci hafif atlatmak için dışarı cıkın, arkadaşlarınızla buluşun beraber etkinlikler yapın vs. Arkadaş desteği gerçekten çok önemli. Onlar olmasaydı ben bu süreci çok zor atlatırdım. Benim ilişkim biteli yaklaşık iki ay oldu ve kendimi hafiflemiş tekrar hayata dönmüş hissediyorum. Yeni biriyle tanıştım ve oda bir nevi yara bandı oldu diyebilirim . Eskisi ise sürekli yazıp duruyor, itten pişman ama o kapı daha açılmaz bu kadar kararlıyım. İnanın hiç kimse ne sizden nede sizin gözyaşınızdan daha değerli. Kendinizi sevin ve böylesi insanlar için heba etmeyin.

Sevse sana o lafları eder mi? Seviyorum ama evlenmek de istemiyorum der kalbine gömer sessizce çeker gider. Sen ağlarken gel seks yapalım demiş, insan değil bu adam. ya da o başkasının altından çıktın benim altıma girdin gibi yazarken bile tüm midemi ağzıma getiren lafı söyler mi? bi kahve içtim sanki yatmışım gibi konuşuyorsun diyorsun sen mesajda o da sana diyor ki yatmışsındır da sen, onu da yaparsın. buradan bile anlaman lazım, aşık rolünü yaptı, kendine bir şeyleri kanıtladı, sen evlilik baskısı yaparken zaten artık kafasında ayrılmayı planlıyormuş, kendi egosunu tatmin etmiş, kafasındaki o adamla yarışını kazanmış. demiş ki şimdi erkeklik gururumu incittiği her şeyi söyleyip içimdeki tüm pisliği zehri kusup gideyim. yani bu iğrenç lafları tüm ilişki boyunca kafasında döndürmüş 1. Aydan sonra, kapıdan çıkarken de tüm gerçekleri kusup gitmiş

Şunu anlamamakta ısrar ediyorsun, belki kendine hakaret olarak algılayıp alınganlık ediyorsun. Seni kimse sevmez, seni sevmezler demiyoruz. o adam seni sevmemiş çünkü kafasında bambaşka planlar varmış diyoruz. Sen sevilmeyecek insan değilsin, ama bunu kendine kanıtlamak için bu seni hiç sevmeyen adamın validasyonuna muhtaç da değilsin. Bi beş parasız ipsiz sapsız adam senin değerini, sevilebilirliğini ölçemez. o onun kendisiyle ilgili kavgasıydı bazı şeyleri kompleks edindiği için. Beni neden sevmedi sorusu seninle ilgili değil, onun karaktersizliği ile ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…