- 2 Şubat 2025
- 617
- -27
- 13
- Konu Sahibi camsilecek
Selam arkadaşlar daha önce konular açmıştım. Bilmeyenler icjn 1.5 senelik ilişkimizde karşılıklı hatalar özellikle benim evlenmek isteyip onun söz verip sonra maddi sorunlari yüzünden süreci 2 3 yıla uzatması benim sonrasında ayrılmam ve pişman olmam onun ise barışmayip beni istememe durumu vardı. Ayrılalı 2.5 ay oldu inanın 2 ay peşinde koştum. Artık çocuk bıktı engelledi her yerden ben de farklı bir şekilde ulaşmadım artık bitti istemiyor diye kabule gectim. 15 gündür sıfır iletişim var şu an ona mesaj atasım vs de yok zaten ancak söyle bir durumum var. Sürekli aklımda o var yatarken o sabah o kalp carpintisiyla uyanıyorum. Yüzümde alerjiler cikti stresten. Örneğin dün arkadaşlarımla dışarı çıktım gelip ona hep anlatırdım anlatamamak beni çok üzdü, sosyallesmekten bile keyif alamıyorum. Çünkü hayatımın her anında o vardı mesela duş mu alacağım onun sevdiği şampuanı kullanırdım bakim yaparken bile detaylı bana sorardı birlikte duş sonrası rutini yapardım her şeyi onunla yaptığım için inanılmaz basit anlarda aklıma o geliyor. Örneğin içeceğim pipetimi takardi. Pipet görünce aklıma geliyor onun kokusunu sevdiği şampuanı kullanamıyorum onun sevdiği elbiseleri giyemiyorum. Birsey beğeniyorum o görmeyecek diye almak istemiyorum. Artık iyice eziyete döndü bu. Sürekli nen suçluyum hatalıyım keşke ayrilmasaydim keşke şunu demeseydim devam etseydi diyorum. Ve sürekli onun ofisine gidip onu görme isteğim var kendimi zor tutuyorum. İkinci terapi seansımi aldim ama daha çok olayları anlattim. Yani süreç başta henüz terapiden sonuç alamayacağım. Ancak psikoloğum şiddetli depresyon belirtileri gösteriyorsunuz dedi. Arkadaşlarım Sürekli gecer Allah seni bir toptan aldı bosver sevse gelirdi diyorlar. Ancak onlara da sürekli aynı şeyleri anlatmaktan sıkıldım lütfen rahatlatıcı bir şey diyin. Ciddi acı çekiyorum sanki fiziksel gibi nasıl geçecek bu acı daha kaç ay surecek