- 11 Aralık 2014
- 133
- 434
- 29
-
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
paşamiza bak gunumuz kapalilarini da begenmiyormus makyajli diye.(kufur etmemeliyim kufur etmemeliyim kufur etmemeliyim) herkesle yatip kalkmis ama en iyi musluman bu.ay ben bu adami dovsem icim sogumaz suan.Alında öyle kapatma gibi bir derdi yok ama açıksam da açık bir insanın en kapalısı olmalıyım ona göre düğünde mezuniyette falanda kapalı yaka uzun giymeliyim falan. Yani ben zaten normal giyinen biriyim ve ben isterimle bana benim yanımda istediğim gibi giy yada tatil yerinde giyebilirsin desin oda yeter gherşekilde yasak bana. Ayrıldıktan sonra bence sen kapalı birini bul dedim kapalı birini istemiyor güni izde kapalı olanların çoğunun kapalılığını tam yerine getiremediğini düşünüyor bunu nedenle tam yapamazsa ona daha çok sinir olurum diyor örneğin kapalı biri ama yüzü ful makyajlı onjnlada çok kavga eder okulda ben bir erkek arkadaş görsem sınav sorularını falan sorsam iki dk konuşsam gelir sinirlenir sen neden konuluyorsun yasa uzatıyorsun diye bana kızar benden çıkartır sinirini. İş yerinde birine soru sorsam yada bir iş yemeği olsa direk sinirleri tepesine çıkıyor napıyorsun orda kimle konuşuyorsun vs
25 yaşında ayrılmışsın, şimdi 28sin. Kurtulmuşsun işte, daha ne kafa yoruyorsun ki.Fake olmasını isterdim ama anlattıklarım yaşadıklarımın 10 da biridir herşeyde yazılmıyor buraya malesef
Veremezsin çünkü sevgilin sana o kadar baskıyı dindar olduğu, haramdan kaçtığı için değil, hastalıklı düşüncelerinden dolayı yapıyor. Bu hastalıklı düşüncede olan adamlar en güvenilmeyen tipler asıl.Size hak vermediğim için sormuyorum bunu sadece sevgi aşk için herşeye katlanılır diyenler oluyor o zaman sevmiyorsun yeteri kadar diye gören oluyor aşk için berşeye katlanmalımıyım bu arada gerçekten beni aldatmayacapına güvendiğim birisiydi o konuşa haramdan hep uzak olduğu için garanti verebilirim
kontrol mangalı da diyebiliriz aslında
berşeye katlanmalımıyım bu arada gerçekten beni aldatmayacapına güvendiğim birisiydi o konuşa haramdan hep uzak
kafasına birşey kıyarsa yapardı. Okul zamanında çok yattığı kişiler oldu .
Oooof, yazıyorsun iki saniye oku da gönder. Biz anlamsız bunca kelimeyi tahmin etmek zorunda mıyız?okul seviyesi basıldı ve menşeyi bereydi bunlar da çok etkiliyor
Asıl böyleleri yapıyor aldatma vs...Cift esliligede karşı değildir kesinSize hak vermediğim için sormuyorum bunu sadece sevgi aşk için herşeye katlanılır diyenler oluyor o zaman sevmiyorsun yeteri kadar diye gören oluyor aşk için berşeye katlanmalımıyım bu arada gerçekten beni aldatmayacapına güvendiğim birisiydi o konuşa haramdan hep uzak olduğu için garanti verebilirim
28 yaşındasin cocukta degilsin, bununla olmayacagini senin dusunmen lazim. Adam sana fiziksel siddet gostermis daha ne yapsin öldursunmuZaten ben eşime müdahale ederim der hep karışamayacağım bir sevgilim eşim olmaz der psikolojik ve fiziksel şiddet de gördüm ancak hep onu düzeltmeye çalıştım doğruyu öğretmeye çalıştım kendimce çok sevdiğim için bende emek verdim eskiye çok daha iyiydi genel olarak ama tabiki değişmeyen bir çok huyu hala var
Kusma butonu olsa 500 kere basardım.İstediği herşeyi sadece ikimiz yapmak gezmeyi ikimiz çalışmayı ikimiz ondan başka bir hatayım olmasın kıyafet seçerken ona göstereyim onayını alayım herşeyi haber vereyim sabah akşam mutlaka yazayım internet geçmişlerim bakar neler aradım beler yazdım hesap hareketlerimde neler yedim içtim nerelere gittim yani kontrol mangalı da diyebiliriz aslında
"Menşeyi bereydi" ne demek siz anladınız mı???Oooof, yazıyorsun iki saniye oku da gönder. Biz anlamsız bunca kelimeyi tahmin etmek zorunda mıyız?
Yattığı kişiler oldu diyorsun, beni aldatmaz diyorsun.
Adama kontrol mangalı diyorsun.
Azıcık açtığın konuyu okuyana saygın olsun diyecegim ama böyle birine itaat ettiğin,azarlarla yetistigin için kendine saygın yok ki konuyu okuyana olsun
Ay Allah aşkına yazıp örnekler verme sinir oldum gece geceAlında öyle kapatma gibi bir derdi yok ama açıksam da açık bir insanın en kapalısı olmalıyım ona göre düğünde mezuniyette falanda kapalı yaka uzun giymeliyim falan. Yani ben zaten normal giyinen biriyim ve ben isterimle bana benim yanımda istediğim gibi giy yada tatil yerinde giyebilirsin desin oda yeter gherşekilde yasak bana. Ayrıldıktan sonra bence sen kapalı birini bul dedim kapalı birini istemiyor güni izde kapalı olanların çoğunun kapalılığını tam yerine getiremediğini düşünüyor bunu nedenle tam yapamazsa ona daha çok sinir olurum diyor örneğin kapalı biri ama yüzü ful makyajlı onjnlada çok kavga eder okulda ben bir erkek arkadaş görsem sınav sorularını falan sorsam iki dk konuşsam gelir sinirlenir sen neden konuluyorsun yasa uzatıyorsun diye bana kızar benden çıkartır sinirini. İş yerinde birine soru sorsam yada bir iş yemeği olsa direk sinirleri tepesine çıkıyor napıyorsun orda kimle konuşuyorsun vs
yalnız başka konulardan beri arkadaşı okuyabildiğin için tebrik ederim. Sıfır noktalama işareti, tek paragraf, keyfe göre kullanılan sesli harfler…. Ben outAdam işyeri açmış. Başkasının konusunda muhafazakar kadınların rahatından bahsediyordu falan, biz zorluk mu çekicez ömür boyu gibi bi şeyler söylüyordu. Bu adamın ailesine karşı sinik olduğunu da söylemişti. Ah be yedirirler mi demek istedim ama şimdi diyorum. Yedirirler mi be?
Hayır kimseyle yatmadı telefon çevirmiş olabilirBikaç mesaj öncede yattığı kişiler diyordun hoca falan ayırmadan
Sevgilin gibiler yedikleri haltları din kisvesine çok güzel sokar. İmam nikahlı metres tutar ev açar. Daha beterini duydum ben, dilim varmıyor, öyle güzel uydurmuş ki dine yediği haltı herifin teki. Offf .Size hak vermediğim için sormuyorum bunu sadece sevgi aşk için herşeye katlanılır diyenler oluyor o zaman sevmiyorsun yeteri kadar diye gören oluyor aşk için berşeye katlanmalımıyım bu arada gerçekten beni aldatmayacapına güvendiğim birisiydi o konuşa haramdan hep uzak olduğu için garanti verebilirim
Keşke tüm kelimelerini çevirse telefon. Dediklerinden bir şey anlaşılmıyorHayır kimseyle yatmadı telefon çevirmiş olabilir
Yanlış yazdı galiba o yatma yerini pek anlayamadım ben.Beyimizin yemediği halt da yok. Hocasıyla bile yatmışyalnız başka konulardan beri arkadaşı okuyabildiğin için tebrik ederim. Sıfır noktalama işareti, tek paragraf, keyfe göre kullanılan sesli harfler…. Ben out
Günahını almışız çocuğun.Hayır kimseyle yatmadı telefon çevirmiş olabilir
Hayır kavga ettiği yazarken telefon çevirmiş hocalarla dövüşmüştüyalnız başka konulardan beri arkadaşı okuyabildiğin için tebrik ederim. Sıfır noktalama işareti, tek paragraf, keyfe göre kullanılan sesli harfler…. Ben out
Ay çok güldüm, burnum ameliyatlı kıkırdaklar kayacak.Yanlış yazdı galiba o yatma yerini pek anlayamadım ben.
Kusura bakmayın telefon çevirmiş hocalarla kavga etti yazmak istedim kimseyle yatmadıpaşamiza bak gunumuz kapalilarini da begenmiyormus makyajli diye.(kufur etmemeliyim kufur etmemeliyim kufur etmemeliyim) herkesle yatip kalkmis ama en iyi musluman bu.ay ben bu adami dovsem icim sogumaz suan.