Aşırı kıskanç baskıcı sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size hak vermediğim için sormuyorum bunu sadece sevgi aşk için herşeye katlanılır diyenler oluyor o zaman sevmiyorsun yeteri kadar diye gören oluyor aşk için berşeye katlanmalımıyım bu arada gerçekten beni aldatmayacapına güvendiğim birisiydi o konuşa haramdan hep uzak olduğu için garanti verebilirim
Ben de kocamın beni aldatmayacağını düşünürüm.
Kemalim yapmaz kafası değil de. Sevgisine aşkına güvenirim, eskaza nefsine yenilse harama uçkur çözmez, inancına güvenirim. (Amaa tabii bir insan olma noktası var orayı ayrı tutarım, beşer şaşar derim o ayrı.)
Fakat bu adama güvenmemin nedeni adamın bütünüyle inandığı gibi yaşamasındandır.
Bütünüyle bakın...

Burda harama bakmam desin, öte yanda elin kızına eziyet etsin, beri tarafta zina yapsın, diğer yanda adam dövsün, fiziksel şiddet uygulasın kadına... Sonra sen bunun "harama bakmayacağına" inan 😄😄 bu anca kendini kandırmak olur.
Kaldı ki siz de haramsınız da neyse 😄😉
Şaka gibi konu..
Gece gece...

Oooof, yazıyorsun iki saniye oku da gönder. Biz anlamsız bunca kelimeyi tahmin etmek zorunda mıyız?
Yattığı kişiler oldu diyorsun, beni aldatmaz diyorsun.
Adama kontrol mangalı diyorsun.
Azıcık açtığın konuyu okuyana saygın olsun diyecegim ama böyle birine itaat ettiğin,azarlarla yetistigin için kendine saygın yok ki konuyu okuyana olsun
Kusura bakmayın kontrol manyağı demek istedim. Okulda bocalarlarsa kavga etti o kısmı telefon çevirmiş. Diğer mesajda ise eşinin memleketini eğitim seviyesini sordum halasının

Kusura bakmayın telefon çevirmiş hocalarla kavga etti yazmak istedim kimseyle yatmadı
Baskalariyla yatmadi tamam.peki sizinle de mi yatmadi? Villaya tatile gidip tavla mi oynadiniz sadece? Hadi tavla oynadiniz diyelim o cok inancli sevgiliniz bilmiyor mu karşı cinsle kapali ortamda kalmanin haram oldugunu? Isine geldiginde helal isine gelmediginde haram..

Merhaba kızlar,

Benim bir erkek arkadaşım vardı. 6 sene çıktık. İlk seneler gayet iyiydik üniversitede tanıştık ve çok aşıktık. Bir kaç sene sonra kıyafetlerime karışmaya ve kapatmaya başladı. Normal kısa kollu giyiyordum ama yakası hafif açılsa laf oluyordu v yaka izin vermiyordu. Bana Polo yaka bir sürü tişört aldı son düğmesine kadar kapattım diye. Bol gömlekler aldı. Dar pantolonlarımı yasakladı ve İspanyol paça giymemi istedi. Kısacası tüm giyim tarzımı değiştirdi. Biraz baskın bir karakter olduğu ve çok sevdiğim için söz geçiremedim. Ama memnun değildim. Normal bir tişörtün kenarından aşkım çıksa onu değiştirdi. Tayt yasaktı üstüne uzun giysem bile yasaktı ayak bileğinin dar olmasını da istemiyordu. Etek diz boyu yada altı olacak. Elbise de diz altı olcak. Kısa kollu uzun bir elbise olsa bile koltuk altından iç gözükse oda yasak. Neyse ben çok aşığım o biraz sinirli bende sinirlendirmeyin diye onun istediği gibi giyinmeye başladım. Bol Dursun diye bedenimin iki beden üstü kıyafetler aldım falan. Oje sussak makyaj yasak. Onun istediği gibi giyinirsem sorun yok bana çok iyi davranıyor en pahalı yerlerden kıyafet alıyor paraya acımıyor yeterki onun gözüne göre kapalı olsun. Tatil yasak daha doğrusu mayo bikini yasak haşema yada yarı tesettür mayo giyecekmişim deniz için. Eğer giymezsem ve ve ille havuz için tutturursam muhafazakar villa tutacakmışız orda girecekmişim yada kadınlar plajı. Bir süre bunada okey oldum üniversitedeyim zaten tatil yapmıyorum. Onunla çok gezdik şehir şehir ama istediği şekilde normal yeme içme gezmesi. Tatil yok. Alkol satılan hiç bir kafeye gidemiyoruz. İşe başladım şirket yılbaşı yemeklerine içkili olduğu için gönderilmedim. Okul zamanı iş teklifi aldım kendi mesleğimle ilgili Buda sorun oldu çok az kişinin seçildiği bir fırsatı o istemediği için kaçırdım. Ona zaman ayıramayacakmışım orda başka arkadaşlarım ortamım olacakmış falan. Kendisi zaten okuldan sonra iş kuracakmış beraber çalışacakmışız ki kurdu da. Yoksa zaten çalışmayacakmışım. Okul bitince direte direte bir işe girdim şükür ki çünkü aileme ben bakıyordum. Her neyse iş yerinde bir toplantı olsa o an telefona bakamasam mesajına cevap veremesem kavga çıkıyor. Erkek arkadaşım olmaz. Tüm sosyal medya hesaplarım karıştırılır. Telefonum yanındayken elindedir falan. Belli saatten sonra dışarı çıkmama izin yok. Bu arada benim ailem açık. Onun kapalı. Ben daha modern büyüdüm o muhafazakar. Bunların dışında kendisine sonsuz güvenim vardı haramdan uzak uyarır beni çok sever herşeyime koşar parayı gözü görmez maddi olarak beni rahat tutar bonkördür aileme karşıda. Başım sıkışsa kilometrelerce öteden koşar gelir.fakat ailesi de biraz baskıcı. Yanıma pek gönderme benle tanışmak istemez ben oraya gitsem basıl geldi bu nasıl bi kız ailesi kızmıyor mu derler falan filan. Erkek arkadaşımda yalan söyler benim yanıma gelirken. Benim artık bulmadan baskıya tahammülüm kalmadı ve çok sevmeme rağmen ailesininde baskıcı olmasından korkarak ilişkimi bitirme kararı aldım. O çok üzüldü çok ısrar etti peşimden koştu ama birkaç huyunu değiştirsin istedim değiştirmedi. Bu şekilde 6 sene noktalandı. Ama her gün düşünüyorum acaba yanlış mı yaptım kötü olduğu kadar iyi huyu da çoktu. Böyle durumlar yaşayıp hayatında mutlu olan yada pişman olanlar var mı. Nasıl yol izlediniz benzer durumlarla karşılaştınız mı. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
Böyle bir ilişkiden çıktım 2 yılım çöp oldu. Kıyafetimi beğenmeyip beni zorla eve getirme mi dersin her şeyi yaşadım. Artık sabrım kalmayınca ayrıldım ama çoook zordu ondan ayrılmak çünkü bağımlıydım resmen… sonra ne mi oldu ? 😂 benden sonra alkolü olan ( yanlış olduğu için demiyorum kendisi çok karşı olduğu için yazdım) çok açık giyinen erkek arkadaşları olan bir kızla hayata başladı. Tabi mahvoldum ama zamanla benim karşıma iyi insanlar çıktı hayatımı kurdum o ise o kızdan ayrıldı benim peşimde koştu şimdi dönüp de yüzüne bakmam… yanarım yanarım 2 yıl okyanusun içinde fanusta olan balık gibi gezmeme yanarım. Çöp oldu emeklerim ama o hataları yapmasam bugünki ben olmazdım o yüzden en iyi kararı vermişsin diyebilirim bazı konularda değişseydi olabilirdi ama böyle seni kısıtlayan biriyle olmaz

Baskalariyla yatmadi tamam.peki sizinle de mi yatmadi? Villaya tatile gidip tavla mi oynadiniz sadece? Hadi tavla oynadiniz diyelim o cok inancli sevgiliniz bilmiyor mu karşı cinsle kapali ortamda kalmanin haram oldugunu? Isine geldiginde helal isine gelmediginde haram..
Hayır villaya tatile gitmedik ileride balayımız olursa gideceğimiz yerler orası olurmuş

Merhaba kızlar,

Benim bir erkek arkadaşım vardı. 6 sene çıktık. İlk seneler gayet iyiydik üniversitede tanıştık ve çok aşıktık. Bir kaç sene sonra kıyafetlerime karışmaya ve kapatmaya başladı. Normal kısa kollu giyiyordum ama yakası hafif açılsa laf oluyordu v yaka izin vermiyordu. Bana Polo yaka bir sürü tişört aldı son düğmesine kadar kapattım diye. Bol gömlekler aldı. Dar pantolonlarımı yasakladı ve İspanyol paça giymemi istedi. Kısacası tüm giyim tarzımı değiştirdi. Biraz baskın bir karakter olduğu ve çok sevdiğim için söz geçiremedim. Ama memnun değildim. Normal bir tişörtün kenarından aşkım çıksa onu değiştirdi. Tayt yasaktı üstüne uzun giysem bile yasaktı ayak bileğinin dar olmasını da istemiyordu. Etek diz boyu yada altı olacak. Elbise de diz altı olcak. Kısa kollu uzun bir elbise olsa bile koltuk altından iç gözükse oda yasak. Neyse ben çok aşığım o biraz sinirli bende sinirlendirmeyin diye onun istediği gibi giyinmeye başladım. Bol Dursun diye bedenimin iki beden üstü kıyafetler aldım falan. Oje sussak makyaj yasak. Onun istediği gibi giyinirsem sorun yok bana çok iyi davranıyor en pahalı yerlerden kıyafet alıyor paraya acımıyor yeterki onun gözüne göre kapalı olsun. Tatil yasak daha doğrusu mayo bikini yasak haşema yada yarı tesettür mayo giyecekmişim deniz için. Eğer giymezsem ve ve ille havuz için tutturursam muhafazakar villa tutacakmışız orda girecekmişim yada kadınlar plajı. Bir süre bunada okey oldum üniversitedeyim zaten tatil yapmıyorum. Onunla çok gezdik şehir şehir ama istediği şekilde normal yeme içme gezmesi. Tatil yok. Alkol satılan hiç bir kafeye gidemiyoruz. İşe başladım şirket yılbaşı yemeklerine içkili olduğu için gönderilmedim. Okul zamanı iş teklifi aldım kendi mesleğimle ilgili Buda sorun oldu çok az kişinin seçildiği bir fırsatı o istemediği için kaçırdım. Ona zaman ayıramayacakmışım orda başka arkadaşlarım ortamım olacakmış falan. Kendisi zaten okuldan sonra iş kuracakmış beraber çalışacakmışız ki kurdu da. Yoksa zaten çalışmayacakmışım. Okul bitince direte direte bir işe girdim şükür ki çünkü aileme ben bakıyordum. Her neyse iş yerinde bir toplantı olsa o an telefona bakamasam mesajına cevap veremesem kavga çıkıyor. Erkek arkadaşım olmaz. Tüm sosyal medya hesaplarım karıştırılır. Telefonum yanındayken elindedir falan. Belli saatten sonra dışarı çıkmama izin yok. Bu arada benim ailem açık. Onun kapalı. Ben daha modern büyüdüm o muhafazakar. Bunların dışında kendisine sonsuz güvenim vardı haramdan uzak uyarır beni çok sever herşeyime koşar parayı gözü görmez maddi olarak beni rahat tutar bonkördür aileme karşıda. Başım sıkışsa kilometrelerce öteden koşar gelir.fakat ailesi de biraz baskıcı. Yanıma pek gönderme benle tanışmak istemez ben oraya gitsem basıl geldi bu nasıl bi kız ailesi kızmıyor mu derler falan filan. Erkek arkadaşımda yalan söyler benim yanıma gelirken. Benim artık bulmadan baskıya tahammülüm kalmadı ve çok sevmeme rağmen ailesininde baskıcı olmasından korkarak ilişkimi bitirme kararı aldım. O çok üzüldü çok ısrar etti peşimden koştu ama birkaç huyunu değiştirsin istedim değiştirmedi. Bu şekilde 6 sene noktalandı. Ama her gün düşünüyorum acaba yanlış mı yaptım kötü olduğu kadar iyi huyu da çoktu. Böyle durumlar yaşayıp hayatında mutlu olan yada pişman olanlar var mı. Nasıl yol izlediniz benzer durumlarla karşılaştınız mı. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
ne toksik bir erkek arkadaşınız var?ne diye katlanıyorsunuz?muhafazakarmış fazlasıyla ha.o zaman kız arkadaş da edinmeyecek görücü usulü evlenecek.sizle şehir şehir gezerken el ele tutuşurken sarılırken vs muhafazakar değil miydi?

Böyle bir ilişkiden çıktım 2 yılım çöp oldu. Kıyafetimi beğenmeyip beni zorla eve getirme mi dersin her şeyi yaşadım. Artık sabrım kalmayınca ayrıldım ama çoook zordu ondan ayrılmak çünkü bağımlıydım resmen… sonra ne mi oldu ? 😂 benden sonra alkolü olan ( yanlış olduğu için demiyorum kendisi çok karşı olduğu için yazdım) çok açık giyinen erkek arkadaşları olan bir kızla hayata başladı. Tabi mahvoldum ama zamanla benim karşıma iyi insanlar çıktı hayatımı kurdum o ise o kızdan ayrıldı benim peşimde koştu şimdi dönüp de yüzüne bakmam… yanarım yanarım 2 yıl okyanusun içinde fanusta olan balık gibi gezmeme yanarım. Çöp oldu emeklerim ama o hataları yapmasam bugünki ben olmazdım o yüzden en iyi kararı vermişsin diyebilirim bazı konularda değişseydi olabilirdi ama böyle seni kısıtlayan biriyle olmaz
Evet benide geri getirirdi kıyafetim ona uymazsa dediğiniz gibi. Siz pişman olmadınız öyleyse açıkçası bazı kişilerde sabretseydin evlenince değişiyorlar benimde böyleydi sonradan düzeldi artık hiç karışmıyor diyenler çok oldu

Hayır villaya tatile gitmedik ileride balayımız olursa gideceğimiz yerler orası olurmuş
Kuzum valla sende herseyi oyle karmasik anlatiyosun ki anlayalim derken sherlock olucaz az kaldi...neyse uzun lafin kisasi unut sen bu manyagi..fazla safsin.biri yuzune tokat atsa diger yanagini gosterecek gibisin.daha gencsin hayatinin kiymetini bil.kendini harcatma.bu adam seni muge anlida arattirir sonrada cesedini bulurlar bi yerde bak sana soyleyeyim..cok sukur kurtuldum de otur sevin.

Kalbimi kırsa üzse ağlatsa bir süre sonra siniri geçince hediyeler alıp gönlümü yapardı. Sinirli hali çok kötüydü ama geçip hafifleyince bana nasıl bir zarar verdiğinin farkına varıp gönül almaya çalışırdı. Beni korumaya çalıştığını söylerdi hep ben istemediğim halde benim talebim olmasa bile gidip bana asılan birini duysa ona zarar verirdi asla lafımı sözümü dinlemez kafasına birşey kıyarsa yapardı. Okul zamanında çok yattığı kişiler oldu hocalar vs ben çok dizginledim onu.
Arkadaşım senin kafa gitmiş. bu manyağı sevgi pıtırcığı olarak görüyorsun. bi psikoloğa git. vallahi barışıp evlenecekmişsin gibi duruyor. Allah yardımcın olsun

Alında öyle kapatma gibi bir derdi yok ama açıksam da açık bir insanın en kapalısı olmalıyım ona göre düğünde mezuniyette falanda kapalı yaka uzun giymeliyim falan. Yani ben zaten normal giyinen biriyim ve ben isterimle bana benim yanımda istediğim gibi giy yada tatil yerinde giyebilirsin desin oda yeter gherşekilde yasak bana. Ayrıldıktan sonra bence sen kapalı birini bul dedim kapalı birini istemiyor güni izde kapalı olanların çoğunun kapalılığını tam yerine getiremediğini düşünüyor bunu nedenle tam yapamazsa ona daha çok sinir olurum diyor örneğin kapalı biri ama yüzü ful makyajlı onjnlada çok kavga eder okulda ben bir erkek arkadaş görsem sınav sorularını falan sorsam iki dk konuşsam gelir sinirlenir sen neden konuluyorsun yasa uzatıyorsun diye bana kızar benden çıkartır sinirini. İş yerinde birine soru sorsam yada bir iş yemeği olsa direk sinirleri tepesine çıkıyor napıyorsun orda kimle konuşuyorsun vs
psikolojik tedavi gerektiren bir adam sevgiliniz ne demek kapalılar hakkıyla yapmıyormuş ona mı kalmış insanları yargılamak?insanlar istediği hayat tarzında yaşarlar ama kendi istekleriyle herkes de saygı duyar onlara.sizin gibi baskı altında zorla dayatılması asıl tuhaf olan.

Dini insan baskı yapmaz, şiddet uygulamaz, güzelce anlatır kukla gibi oynatmaz, bide o senin daha eşin değil kıyafetlerine karışmaya hakkı yok, haramdan uzak durur dedin ya ee sende ona haramsın neden senden uzak durmadı, telefonlarımı filan karıştırır dedin ya o kıskandığı için değil sana güvenmiyor işte kurtulduğun için sevin yoksa hapise girerdin resmen :KK51:

Evet benide geri getirirdi kıyafetim ona uymazsa dediğiniz gibi. Siz pişman olmadınız öyleyse açıkçası bazı kişilerde sabretseydin evlenince değişiyorlar benimde böyleydi sonradan düzeldi artık hiç karışmıyor diyenler çok oldu
Neden sabredeyim hiç pişman olmadım hem de. Başta zor gelse de 6 7 ay sonra yavaş yavaş resmen kendime geldim. Sonrası zaten dönüp de yüzüne bakmam bana yaptıklarının travmasını hala yaşıyorum öyle psikolojik şiddete uğruyorsunuz ki siz de devam ederseniz altından kalkamayacağınız hastalıklara dönüşebilir İnan bende dönüştü. Sadece zamana güven sende esamesi kalmayacak çünkü bu yaşadıkların doğru bir hayat değil

6 sene sonunda bir aydınlanma gelmiş size maşallah ama hala düşünüyor musunuz?
Bir de erkek arkadaşınıza yüklenerek yazmışsınız onu yapamam, bunu edemem onun yüzünden diye ama siz ona izin vermişsiniz o da istedikçe istemiş.
Kim suçlu burda acaba?
Zengin de biriymiş sanırım daha işe atılmadan onu almış, bunu etmiş dediğinize göre.
Şimdi ben de düşündüm böyle bir minnoş kalbe haksızlık mı ettiniz acaba diye

6 sene sonunda bir aydınlanma gelmiş size maşallah ama hala düşünüyor musunuz?
Bir de erkek arkadaşınıza yüklenerek yazmışsınız onu yapamam, bunu edemem onun yüzünden diye ama siz ona izin vermişsiniz o da istedikçe istemiş.
Kim suçlu burda acaba?
Zengin de biriymiş sanırım daha işe atılmadan onu almış, bunu etmiş dediğinize göre.
Şimdi ben de düşündüm böyle bir minnoş kalbe haksızlık mı ettiniz acaba diye
Minnoş kalp ahahahahah .

Bi kaç yıl sonra açacağı başlık
Kocam beni aldatmış, mesajlarını gördüm, ayak bileğine dayanamıyorum hep böyle dar giy yazmış
Bana bunu yasaklamıştı, çok kötüyüm evliliğimiz çok güzel gidiyodu, ona çok güveniyodum falan filan
Dayanamadım söyleyeceğim ya. Adamın teki evdeki hizmetliye halletmiş, neymiş dinen onun cariyesi oluyormuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X