Asiri kafaya takmalarim ve kendi kendine konusmalarim

Biran önce tedavi ol arkadaşim...çok geçmiş olsu.takma kafana demekle olmaz bu iş

Size birşey sorcam bende eşimin ailesiyle 3 yıllık evliyim 3 yıldır sorun yaşıyorum.Bana yapmadıklarını bırakmadılar 2 defa psikoloğa da gittim bir faydasını göremedim.Sonuçta bana zulmeden kayınbabam degismiyor yine aynı.Ben boşuna psikoloğa para verdim.Siz nasıl fayda gördünüz şaşırdım,eşinizin ailesi size karşı bir anda melek mi oldular

Yok canım ne melek olacaklar hala aynılar düğünümüze gelmediler eşimin evimiz için aldığı eşyaların lafını ettiler 4yıl önce sevgiliyken mobilyacının verdiği fiyat teklifi kağıdını fatura sanmış eşyaların hepsini sen aldın diye o kağıt 4yıl sonra ortaya çıktı başına kakıldı 4yıl boyunca saklamış fatura bile olmayan aptal bir kağıdı. Eşimin cebinden sevgiliyken gezdiğimizde dışarda yediğimiz içtiğimiz şeylerin fişlerini saklamış ona çok para yediriyorsun muhabbeti yaptı. 1yıllık evliyken benim namusuma kadar dil uzattı kv deli saçması söylemleri oldu böyle bir insandan melek mi olur. Ben kendimi hep kuma gibi hissettim. Hala aynıyız görüşmüyorum ailesiyle hamile olduğumu duydu tebrik etmek için aramadı bile aramasın da zaten ama torunum torunum diye söyleniyor eşime. İnan bunlar buz dağının görünen kısmı bile değil. Ben yaptıkları herşeye sustum bi kere bile neden diye sormadım eşimin hatrı için onlara sustum eşimden kinimi aldım o da benimle didişti aramız çok bozuldu psikolog sorunu yaratan kişileri değiştirmiyor ki seni değiştiriyor içimde kalan şeylerle nasıl başedeceğimi evliliğime nasıl yansıtmamam gerektiğini sorunları nasıl çözeceğimi gösterdi doktorumuz çok ilgiliydi allah ondan razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…