- 6 Eylül 2016
- 2.829
- 7.399
- 158
- Konu Sahibi new_yorker
-
İlaç kullanman gerekirse kullanırsın. İçinde tuttuğun şeylerle yüzleşmeni olanları kabullenmeni hiçbirşeyi düzeltemeyeceğini bütün bunlarla nasıl başa çıkacağını öğreniyorsun. Ben 2 yılda bile çok yıprandım çok şey yaşadım boşanmayı düşünüyordum artık arkadaşımın baskısıyla gittim ne yapabilecek düzeltemez hiçbirşeyi diye istemeye istemeye gittim iyi ki gittim asla pişman olmazsın iyi bi doktor bul ve git kendin için bişeyler yap bu şekilde bataklığa iyice saplanırsın. Olanları düşünmekten kendi kendime konuşurken bulurdum sorular sorar kendi kendime cevap verirdim öfkelenirdim o cevaba hiçbir cevap mutlu etmezdi çözemedim hep sorular pişmanlıklar kafamda bişeyleri kurmaya onlar gerçek gibi inanmaya başlamıştım. Olmuyor işte tek başına çözemiyorsun. Beni dinle ve doktora git lütfen.5 yildir atamadim icimden, dun gibi hatirlarim yasadiklarimi. Oysa esim bana bagirdi cagirdi hayvan gibi yarim saat sonra dokture dokture kahkahalar ata ata oynadi ve herseyi o anda unuttu, soyledigimde de bir gr birsey hatirlamiyor, oysa yemin ederim neler neler yapti ya, bir ani aklimdan ve icimden cikmiyor. Ama ben unutamadim. Psikolaga gidecegim de faydasi olur mu? Zamanin cozemedigini o mu cozecek ya da ilac falan almam gerekir mi?
Bütün konularınızı konulara yaptiginiz hemen hemen tüm yorumlari biliyorum ve bunlardan yola cikarak esiniz ve evliliginiz sizi fazlasiyla yormus sinirlerinizi ve ruhunuzu yipratmis
Oncelikle yapacaginiz sey bir psikiyatriye gitmek zaten duruma gore sizi psikologa yonlendirecsktir yada tedaviye kendisi devam edecektir
Kendinizi aklinizi ve ruhunuzu topladiktan sonra esinizle devap ettirip ettiremeyeceginizi dusunursunuz ya biseyleri toplamaya calisirsiniz yada bitirirsiniz
Allah yardimciniz olsun gercekten sixin icin cok uzuluyorum eskiden bosanma kelimesini en son kelime olarak kullanirdim cunku orfumuz adetimiz inanclarimiz geregi boyle olmak zorunda gelirdi ama biz gereksoz sıkıntılari dert edip kendimizi harap ettigimizde orf adet gelenek kurallarini bize benimsetmis insanlar yanimkzda olmuyor
Sizinki gibi degil ama bende zaman zamsn kendi kendime konusuyorum zaten delirmenin esiginde goruyorum kendimi
Yanlis anlamayin inancli biri oldugunuzu biliyorum cok sukur hakkini veremesemde bende inancliyim ama soyle dusunun bu dunyaya bir daha gelmeyecegiz evet belki herkesin sıkıntılari var yukleri uzuntuleri var ama ustumuzden atabilecehimiz kadarini atalim bati
Aslinda o zamanki zulmunu evlendikten sonra yapmadi, ama bir sene boyunca cok kotu zulmetti ya bir kisi tanimiyorum gelinlik giymis de o haldeyken tam da dugun gunu damat avazi ciktigi kadar, bir yerlerini yirta yirtaaa bagirmis benimki gibi. Yarim saat sonra da kahkalar ata ata oynadi hem de.Yani sırf evde kaldı demesinler diye evlenmiş gibisin bu dangozla. Adamın yapmadığı kalmamış nişanlıyken sen gene ses etmemiş nişan atmamışsın. Hadi sen neyse annen baban da mı bu adamın psikopatlığını fark etmedi de seni uyarmadı? Neyse şimdi bunları dedim diye gene geçmiş aklına gelir kötü olursun.
Geçmiş geçmişte kaldı oldu bitti. Boşan işte ölüm mü var ucunda evli kaldığın müddetçe daha kötü olacaksın emin ol. Boşan ve terapiye git bak rahatlayacaksın iyi olacaksın :)
Ya 5 sene once esim bana agzina gelen hakareti, kufuru etti de salai bir sunepe gibi ona yalvardim, agladim, milyonlarca kez ozurler diledim, sirf var ya beni ortada birakmasin korkuma.Senin hesabın eşinle değil kendinle, bana öyle geldi,sen ben bunları nasıl yuttumun derdindesin, kendi kendime konuşuyorum dediğin de cevap verme değil mi, olay anında eşine iyi bi sayıp sövemedin şimdi bi hırs kendi kendine ağzının payını veriyosun adamın
Sizin derdiniz kendinizle. Eşiniz şimdi melek bile olsa geçmez bu his. Vaktiyle kendinizi ezdirmiş olmanın pişmanlığını yasıyorsunuz. Ve unutamıyorsunuz.Ya 5 sene once esim bana agzina gelen hakareti, kufuru etti de salai bir sunepe gibi ona yalvardim, agladim, milyonlarca kez ozurler diledim, sirf var ya beni ortada birakmasin korkuma.
Cok ozguvensiz biriydim, cok eziktim, nisandan donup evde kalmaktan cok korkuyordum, esimi nimetten goruyordum, esim okumus atanmis muhendis idi, ben atanamamis ogretmendim, ezikligimle beni birakmamasi icin cirpindim.
Anneme, kardesime, babama ne hakaretler hatta kufurler saydi ben sunepe gibi bunlari gormeyip de ona hala ve hala yalvardim ve ozurler diledim. Allah im ne aptalim. Cektiklerimin bir sn sinin bile acisi gecmedi, bir sn sini bile unutmadim. Imtikamimi, hirsimi hala alamadim 5 yildir.
Ya 5 sene once esim bana agzina gelen hakareti, kufuru etti de salai bir sunepe gibi ona yalvardim, agladim, milyonlarca kez ozurler diledim, sirf var ya beni ortada birakmasin korkuma.
Cok ozguvensiz biriydim, cok eziktim, nisandan donup evde kalmaktan cok korkuyordum, esimi nimetten goruyordum, esim okumus atanmis muhendis idi, ben atanamamis ogretmendim, ezikligimle beni birakmamasi icin cirpindim.
Anneme, kardesime, babama ne hakaretler hatta kufurler saydi ben sunepe gibi bunlari gormeyip de ona hala ve hala yalvardim ve ozurler diledim. Allah im ne aptalim. Cektiklerimin bir sn sinin bile acisi gecmedi, bir sn sini bile unutmadim. Imtikamimi, hirsimi hala alamadim 5 yildir.
Ne Derek istediniz anlamadim.Ben de bunu demek istedim
ayrıca kv senin yüzüne kızım kafanda var mı diyosa cemil cümle akrabaya 5 katarak anlatmıştır
Ne Derek istediniz anlamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?