Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim gonal-f 450 ile adetten 17.güne kadar aynı sizin gibi zor ve geç büyüdü bir iki kontrolden ağlayarak çıktım hatta ve doktorum hiç büyümeyen yumurta olmadı şuana kadar kendini boşuna üzdün dedi ben de pcos olduğu için ohss riskine karsi dr temkinli gidiyordu sakin üzülme

Çok teşekkür ederim canım ewet banada öyle dedi işte illaki büyütücez dedi ama önemli olan kaliteli olması 15-20 günde büyüyenide gördüm daha senin 8.günün diyor ama benim böyle bi sorunum yoktuki çok umutluydum şimdi biraz buruk çıktım doktorun yanından yinede hakkımızda hayırlısını versin Rabbim vardır bunda da bir hayır diyorum başka diyecek bişey bulamıyorum

Büyük ihtimalle bu ilaç iyi gelcek canım merak etme çünkü bende bunun bir değişik versiyonunu kullandım biraz araştırdım yumurta kalitesinin çok iyi olmadığı durumlarda bu ilaçlar veriliyormuş
Ewet canım aynen öyleymiş doktorumda aynı şeyi söyledi inşallah öyle olur ilk başladığım günden beri nasıl iyiydi moralim çok umut doluydum çok inanıyordum ama bugün çok strese girdim girmemem lazım aslında çünkü streste çok etkiliyo biliyorumda işte insan üzülüyo düşünüyo peki sende kullanmışsın buna benzer o zaman büyüdümü yumurtaların

Doğru söylüyosun canım :) Çok teşekkür ederim :) Biz insanoğlu her şey bi an da olsun bitsin istiyoruz da o işler öyle olmuyo dimi :)) Rabbim bilir yinede biz ne desek boş bekleyip görecez :)

Canım ben sadece menopur kullandım aynı etkide ikiside. Reglin 3.gününde başladım 6.kullanımdan sonra yumurtam 21mm di maşallah. Yani düşün 11.günde aşılamam oldu biraz erken oldu. Yani açıkçası ümitli değilim ben nedense yaa iyi gitti herşey ama hayırlısı bakalım. Mesela klomen ilk kullandığımda da hemen büyümüştü ama ikincide 16.gün 15mm 18.gün 21 mm olmuştu bu işlere hiç belli olmuyo önemli olan bir sağlıklı yumurta ve sağlıklı embriyo olması kaç günde oluştuğu çok önemli degil

Kizlar uykumdan uyandım bu sabah idrara fena sıkışık patlıcak şekilde ve alt da tam kasıkda adet olcak gibi ağrım vardı bugun 8.gun varmı yaşayan bide dün gece göbek deliğim kısmında bi ağrı vardı sanki yada gaz sıkışması gibi bi durum mu anlayamadım..

Öyle umutsuz olma yaaa olucak inşallah canım içini ferah tut:) ewet canım doğru söylüyosun önemli olan kaliteli ve sağlıklı yumurta olması yarın kontrolüm var bakalım neler olacak görecez ek iğne bitti dün bugün kalçadan vuruldum onun etkisi olmuşmudur acaba bakalım

Ben 25 Eylül de oldum ama oncesınde çatlamış mı dıye bakmadılar dırek esımden test aldılar snrra saat gelınce aşılama yı yaptılar
Çatlatma iğnesini vuruldun mu peki o iğneden 36saat sonra aşılamayı yapıyor oyüzden çatlamışmı diye bakmıyor canım ona göre ayarlıyor zaten

Benim de yumurta gelişirse aşılama yapılacak letu ile adetin 10 günü 12 mm 2 yumurtam oluşmuş yarın tekrar bakılacak acaba kac mm de aşılama yapılır.. .
18-20 mm arasinda asilama yapiliyor canim. Benim en son 18 ve 18.5 2 yumurtam vardi bi doz daha buyutme ignesi vurdum. Tahmini 19.5-20.5 mm de asilama yapildi bana pazartesi gunu. Bugun 5. Gunum. 3 gundur belim cok agriyor. Dunde gogus agrim basladi. Insaallah hayra alamettir bu agrilar

Inşallah bu ağrılar güzel ağrılar olsun

Canım gelismismi yumurta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…