- 4 Ekim 2016
- 60
- 28
- 38
- 31
Benim gonal-f 450 ile adetten 17.güne kadar aynı sizin gibi zor ve geç büyüdü bir iki kontrolden ağlayarak çıktım hatta ve doktorum hiç büyümeyen yumurta olmadı şuana kadar kendini boşuna üzdün dedi ben de pcos olduğu için ohss riskine karsi dr temkinli gidiyordu sakin üzülmeBugün kontrolüm vardı Gonal f 300 İğne kullanıyodum 8.günüm ama yeterli gelmiyo sanırım yumurtalarım çok büyümemişVe ben 2 kez normal yolla hamile kalmıştım bu kadar iğneye rağmen büyümüyor geç büyüyomuş yani ve ek olarak merıonal iğne verdi kalçadan yapılacak 2 gün cuma günü tekrar kontrol canım sıkıldı yaa kızlar doktorum yumurtaların çok inatçı diyo:) Bakalım neler olacak merıonal işe yarayacak mı acaba ? Bu şekilde ek iğne kullanan var mı acaba illaki büyüyecek diyor doktorum ama bakalım görecez
Çok teşekkür ederim canım ewet banada öyle dedi işte illaki büyütücez dedi ama önemli olan kaliteli olması 15-20 günde büyüyenide gördüm daha senin 8.günün diyor ama benim böyle bi sorunum yoktuki çok umutluydum şimdi biraz buruk çıktım doktorun yanından yinede hakkımızda hayırlısını versin Rabbim vardır bunda da bir hayır diyorum başka diyecek bişey bulamıyorumBenim gonal-f 450 ile adetten 17.güne kadar aynı sizin gibi zor ve geç büyüdü bir iki kontrolden ağlayarak çıktım hatta ve doktorum hiç büyümeyen yumurta olmadı şuana kadar kendini boşuna üzdün dedi ben de pcos olduğu için ohss riskine karsi dr temkinli gidiyordu sakin üzülme
Çok teşekkür ederim canım ewet banada öyle dedi işte illaki büyütücez dedi ama önemli olan kaliteli olması 15-20 günde büyüyenide gördüm daha senin 8.günün diyor ama benim böyle bi sorunum yoktuki çok umutluydum şimdi biraz buruk çıktım doktorun yanından yinede hakkımızda hayırlısını versin Rabbim vardır bunda da bir hayır diyorum başka diyecek bişey bulamıyorum
Aynen öyle vücut dışardan hormon alıyor sonuçta kendi kendine değil bu kez yumurtalar:) pozitif olmaya çalış sağlıksız bi anda büyüyen yumurtalar yerine geç ama ici dolu ve sağlıklı yumurtalar bize lazım olanlar içini ferah tut bence
Ewet canım aynen öyleymiş doktorumda aynı şeyi söyledi inşallah öyle olur ilk başladığım günden beri nasıl iyiydi moralim çok umut doluydum çok inanıyordum ama bugün çok strese girdim girmemem lazım aslında çünkü streste çok etkiliyo biliyorumda işte insan üzülüyo düşünüyo peki sende kullanmışsın buna benzer o zaman büyüdümü yumurtalarınBüyük ihtimalle bu ilaç iyi gelcek canım merak etme çünkü bende bunun bir değişik versiyonunu kullandım biraz araştırdım yumurta kalitesinin çok iyi olmadığı durumlarda bu ilaçlar veriliyormuş
Canım ben sadece menopur kullandım aynı etkide ikiside. Reglin 3.gününde başladım 6.kullanımdan sonra yumurtam 21mm di maşallah. Yani düşün 11.günde aşılamam oldu biraz erken oldu. Yani açıkçası ümitli değilim ben nedense yaaEwet canım aynen öyleymiş doktorumda aynı şeyi söyledi inşallah öyle olur ilk başladığım günden beri nasıl iyiydi moralim çok umut doluydum çok inanıyordum ama bugün çok strese girdim girmemem lazım aslında çünkü streste çok etkiliyo biliyorumda işte insan üzülüyo düşünüyo peki sende kullanmışsın buna benzer o zaman büyüdümü yumurtaların
Öyle umutsuz olma yaaa olucak inşallah canım içini ferah tut:) ewet canım doğru söylüyosun önemli olan kaliteli ve sağlıklı yumurta olması yarın kontrolüm var bakalım neler olacak görecez ek iğne bitti dün bugün kalçadan vuruldum onun etkisi olmuşmudur acaba bakalımCanım ben sadece menopur kullandım aynı etkide ikiside. Reglin 3.gününde başladım 6.kullanımdan sonra yumurtam 21mm di maşallah. Yani düşün 11.günde aşılamam oldu biraz erken oldu. Yani açıkçası ümitli değilim ben nedense yaaiyi gitti herşey ama hayırlısı bakalım. Mesela klomen ilk kullandığımda da hemen büyümüştü ama ikincide 16.gün 15mm 18.gün 21 mm olmuştu bu işlere hiç belli olmuyo önemli olan bir sağlıklı yumurta ve sağlıklı embriyo olması kaç günde oluştuğu çok önemli degil
Ben 25 Eylül de oldum ama oncesınde çatlamış mı dıye bakmadılar dırek esımden test aldılar snrra saat gelınce aşılama yı yaptılarSlm kızlar eylül ayı aşılama yaptıranlar yada yaptıracak olanlar gelin beraber bekleyelim bu süreci
Çatlatma iğnesini vuruldun mu peki o iğneden 36saat sonra aşılamayı yapıyor oyüzden çatlamışmı diye bakmıyor canım ona göre ayarlıyor zatenBen 25 Eylül de oldum ama oncesınde çatlamış mı dıye bakmadılar dırek esımden test aldılar snrra saat gelınce aşılama yı yaptılar
Ewt pazartesı 23.00 da oldum carsamba da 11 de aşılamam olduÇatlatma iğnesini vuruldun mu peki o iğneden 36saat sonra aşılamayı yapıyor oyüzden çatlamışmı diye bakmıyor canım ona göre ayarlıyor zaten
Tmm canm tam saatinde ve gününde yapmış zaten aşılamanı oyüzden çatlamıştır emin olEwt pazartesı 23.00 da oldum carsamba da 11 de aşılamam oldu
18-20 mm arasinda asilama yapiliyor canim. Benim en son 18 ve 18.5 2 yumurtam vardi bi doz daha buyutme ignesi vurdum. Tahmini 19.5-20.5 mm de asilama yapildi bana pazartesi gunu. Bugun 5. Gunum. 3 gundur belim cok agriyor. Dunde gogus agrim basladi. Insaallah hayra alamettir bu agrilarBenim de yumurta gelişirse aşılama yapılacak letu ile adetin 10 günü 12 mm 2 yumurtam oluşmuş yarın tekrar bakılacak acaba kac mm de aşılama yapılır.. .
Inşallah bu ağrılar güzel ağrılar olsun18-20 mm arasinda asilama yapiliyor canim. Benim en son 18 ve 18.5 2 yumurtam vardi bi doz daha buyutme ignesi vurdum. Tahmini 19.5-20.5 mm de asilama yapildi bana pazartesi gunu. Bugun 5. Gunum. 3 gundur belim cok agriyor. Dunde gogus agrim basladi. Insaallah hayra alamettir bu agrilar
Canım gelismismi yumurtaÖyle umutsuz olma yaaa olucak inşallah canım içini ferah tut:) ewet canım doğru söylüyosun önemli olan kaliteli ve sağlıklı yumurta olması yarın kontrolüm var bakalım neler olacak görecez ek iğne bitti dün bugün kalçadan vuruldum onun etkisi olmuşmudur acaba bakalım
Evet Canım Çok Şükür büyümüş :) Son iğnemi yaptım bugün bitti :) pzrtesi kontrol tekrar bakıcak çarşambada yaparız aşılamayı dediCanım gelismismi yumurta
Kaç mm olmuskiEvet Canım Çok Şükür büyümüş :) Son iğnemi yaptım bugün bitti :) pzrtesi kontrol tekrar bakıcak çarşambada yaparız aşılamayı dedi
kızlar bende ekimde devlette yaptıracam ınsallah ne kadar tutuyor çok pahalımı bilgi verebilirmisinizBende devlette yaptırıyorum ilk aşılamam olacak inşallah tutar canım hayırlı haberler alırız
Ben letu diye hap kullandım 30 tl 13.gun yumurtam büyüdü aksam 11 de catlatma iğnesi vuruldum 100 tl ektra ücret ödemedim canım 16.gun aşılamam oldu...kızlar bende ekimde devlette yaptıracam ınsallah ne kadar tutuyor çok pahalımı bilgi verebilirmisiniz
Benimde çarşamba 11 de aşılama yapıldı.. .Ewt pazartesı 23.00 da oldum carsamba da 11 de aşılamam oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?