Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de yumurta gelişirse aşılama yapılacak letu ile adetin 10 günü 12 mm 2 yumurtam oluşmuş yarın tekrar bakılacak acaba kac mm de aşılama yapılır.. .

Benim de yumurta gelişirse aşılama yapılacak letu ile adetin 10 günü 12 mm 2 yumurtam oluşmuş yarın tekrar bakılacak acaba kac mm de aşılama yapılır.. .
Slm canm hoşgeldin aramıza :) Hakkında hayırlısı olsun aşılamaları genelde 18mm 21mm de yapıyolar ama o doktora göre değişiyor 18de 20de 21de yapan var

Slm canm hoşgeldin aramıza :) Hakkında hayırlısı olsun aşılamaları genelde 18mm 21mm de yapıyolar ama o doktora göre değişiyor 18de 20de 21de yapan var
Canim bugün gittim yumurtam 20mm olmuş aşılama için gün aldım ama eşim izin alabilecek mi bilmiyorum çok üzgünüm...

Bende sürekli kimyasal gebelik geçiriyorum şuan aşılama surecindeyim bu akşam catlatma iğnesi vurcam nasipse

Yani çok ümitli değilim açıkçası doktor en başında
Bende letu kullandım yumurtam gelişmiş aşılama yapılacak iğneyi ne kadara aldınız bana çok pahalı geldi
Ya ben devlette yaptırıyorum raporla hem ilacı hem iğneyi 180 e aldım. Ama ocakta klomen kullanmıştım o zaman 100 e almıştım aynı iğneyi şimdi fiyati ne bilmiyorum

Bende devlette yaptırıyorum ilk aşılamam olacak inşallah tutar canım hayırlı haberler alırız

Ay yorum ne kadar saçma gelmiş doktor en başında tutma ihtimali çok düşük dedi yazmıştım

Bende devlette yaptırıyorum ilk aşılamam olacak inşallah tutar canım hayırlı haberler alırız
Inşallah yaa çok yorucu bir süreç oldu benim için yani tutsa bana göre asıl sıkıntı o zaman basliyo inşallah hayırlısı olur

Canim bugün gittim yumurtam 20mm olmuş aşılama için gün aldım ama eşim izin alabilecek mi bilmiyorum çok üzgünüm...
Çok iyi canım inşallah hayırlı haberlerinide alırız burdan benimde kontrolüm vardı bugün 2gün daha iğne vurulcam çarşamba kontrol tekrardan o zaman belli olacak aşılama günüm
Eşin 1-2saat izin alsa yeterli bence çok uzun sürmüyo zaten

Izin almış canım inşallah ilk aşılamam tutar hayırlı haberler aliriz

Inşallah olur tutar tutunur.. yani Allahın bir bildiği var zamanı var ama iste üzülüyor insan
Aynen allahın bir bildigi var canım ama sürekli hamile haberi alınca dilimi isyandan koruyorum allahım bizede benim gibi isteyenleri bekletme hayırlısını versin diyorum

Aynen allahın bir bildigi var canım ama sürekli hamile haberi alınca dilimi isyandan koruyorum allahım bizede benim gibi isteyenleri bekletme hayırlısını versin diyorum
Yani hayırlısı artık benimde yumurtam 21mm olmuş bugün sonucu çok merak ediyorum inşallah ilk asilamamizda tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…