- 13 Nisan 2017
- 1.027
- 1.032
- 83
Benim de yumurta gelişirse aşılama yapılacak letu ile adetin 10 günü 12 mm 2 yumurtam oluşmuş yarın tekrar bakılacak acaba kac mm de aşılama yapılır.. .İyi akşamlar kızlar.. Biz başkent hastanesinde hulusi hocaya gittik bize uygun tedavi olarak aşılamayı Önerdi. Başladık tedaviye. 5 gün oldu iğne oluyorum. Çarşamba günü aşılama olcak sanırım. 3 yıl oldu bebiş olmadıAllah nasip ederse olur inşallah sonucu paylaşırım sizinle
Slm canm hoşgeldin aramıza :) Hakkında hayırlısı olsun aşılamaları genelde 18mm 21mm de yapıyolar ama o doktora göre değişiyor 18de 20de 21de yapan varBenim de yumurta gelişirse aşılama yapılacak letu ile adetin 10 günü 12 mm 2 yumurtam oluşmuş yarın tekrar bakılacak acaba kac mm de aşılama yapılır.. .
Canim bugün gittim yumurtam 20mm olmuş aşılama için gün aldım ama eşim izin alabilecek mi bilmiyorum çok üzgünüm...Slm canm hoşgeldin aramıza :) Hakkında hayırlısı olsun aşılamaları genelde 18mm 21mm de yapıyolar ama o doktora göre değişiyor 18de 20de 21de yapan var
Bende sürekli kimyasal gebelik geçiriyorum şuan aşılama surecindeyim bu akşam catlatma iğnesi vurcam nasipseBende 3 kimyasal gebelik geçirdim gebe kalabiliyorum ama tutunamıyor malesef 3 yıllık evliyimoyuzden dr a gittik bendede troid var ve pco ama bebek sahibi olmamı engelliler derece değilmiş. Bakalım önümüzdeki ay gidecem inşallah sizinde tutar.
Hangi iğneyi kullanıyorsunuz bende bu akşam iğne vuracam çarşamba nasip olursa aşılama olacakBende sürekli kimyasal gebelik geçiriyorum şuan aşılama surecindeyim bu akşam catlatma iğnesi vurcam nasipse
Yumurta geliştirmek için menopur kullandım bu akşam da ovitrelle olcam çarşamba aşılama olcak nasipseHangi iğneyi kullanıyorsunuz bende bu akşam iğne vuracam çarşamba nasip olursa aşılama olacak
Bende letu kullandım yumurtam gelişmiş aşılama yapılacak iğneyi ne kadara aldınız bana çok pahalı geldiYumurta geliştirmek için menopur kullandım bu akşam da ovitrelle olcam çarşamba aşılama olcak nasipse
Ya ben devlette yaptırıyorum raporla hem ilacı hem iğneyi 180 e aldım. Ama ocakta klomen kullanmıştım o zaman 100 e almıştım aynı iğneyi şimdi fiyati ne bilmiyorumBende letu kullandım yumurtam gelişmiş aşılama yapılacak iğneyi ne kadara aldınız bana çok pahalı geldi
Bende devlette yaptırıyorum ilk aşılamam olacak inşallah tutar canım hayırlı haberler alırızYani çok ümitli değilim açıkçası doktor en başında
Ya ben devlette yaptırıyorum raporla hem ilacı hem iğneyi 180 e aldım. Ama ocakta klomen kullanmıştım o zaman 100 e almıştım aynı iğneyi şimdi fiyati ne bilmiyorum
Inşallah yaa çok yorucu bir süreç oldu benim için yani tutsa bana göre asıl sıkıntı o zaman basliyo inşallah hayırlısı olurBende devlette yaptırıyorum ilk aşılamam olacak inşallah tutar canım hayırlı haberler alırız
Niye öyle dedinkiInşallah yaa çok yorucu bir süreç oldu benim için yani tutsa bana göre asıl sıkıntı o zaman basliyo inşallah hayırlısı olur
Yok canım yaa ben sürekli kimyasal gebelik geçiriyorum o yüzden hamile kalırsam benim için asıl sıkıntı o zaman basliyoNiye öyle dedinkiaşılama yapılırken acı hissediliyor mu
Çok iyi canım inşallah hayırlı haberlerinide alırız burdan benimde kontrolüm vardı bugün 2gün daha iğne vurulcam çarşamba kontrol tekrardan o zaman belli olacak aşılama günümCanim bugün gittim yumurtam 20mm olmuş aşılama için gün aldım ama eşim izin alabilecek mi bilmiyorum çok üzgünüm...
Hayırlısi olsun cAnım ben hiç hamile kalamadım o kadar cok istiyorum ki allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahYok canım yaa ben sürekli kimyasal gebelik geçiriyorum o yüzden hamile kalırsam benim için asıl sıkıntı o zaman basliyo
Izin almış canım inşallah ilk aşılamam tutar hayırlı haberler alirizÇok iyi canım inşallah hayırlı haberlerinide alırız burdan benimde kontrolüm vardı bugün 2gün daha iğne vurulcam çarşamba kontrol tekrardan o zaman belli olacak aşılama günüm
Eşin 1-2saat izin alsa yeterli bence çok uzun sürmüyo zaten
Inşallah olur tutar tutunur..Hayırlısi olsun cAnım ben hiç hamile kalamadım o kadar cok istiyorum ki allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aynen allahın bir bildigi var canım ama sürekli hamile haberi alınca dilimi isyandan koruyorum allahım bizede benim gibi isteyenleri bekletme hayırlısını versin diyorumInşallah olur tutar tutunur..yani Allahın bir bildiği var zamanı var ama iste üzülüyor insan
Izin almış canım inşallah ilk aşılamam tutar hayırlı haberler aliriz
Yani hayırlısı artık benimde yumurtam 21mm olmuş bugün sonucu çok merak ediyorum inşallah ilk asilamamizda tutarAynen allahın bir bildigi var canım ama sürekli hamile haberi alınca dilimi isyandan koruyorum allahım bizede benim gibi isteyenleri bekletme hayırlısını versin diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?