• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Şubat ayı aşılama yapanlar buraya 🌸

Selam kızlar, 2 haftadır gonal f kullanıyorum dün gece ovitrelle yaptım. Yarın sabah da aşılama için gideceğim. Bu ikinci aşılamam ilki 2024 Eylül, negatif oldu. Tavsiyelerinize açığım tutan anneler varsa:)
Benim bu gece ikide ovitrella pazartesi ikide aşılama dendi gün farkı var aramizda

merhaba inşallah aşılamanız tutar mutlu haberi alırsınız :) benimde 2 senedir gebelik oluşmadı aşılama yaptırmak istiyorum süreç nasıl acaba birde fiyat biliyor musunus
Yaaaa inşallah tutar dikkat edin ağır kaldırmayın ilaç verdiyse zamanında kullanın bi de beslenmeye dikkat ettim ben yumurtlama döneminde yenmesi gereken şeyler yedim hep🌸
Teşekkür ederim inşallah bende alırım mutlu haberi kaç yumurta gelişmişti birde kaç mm de çatlatma iğnesi kullandınız

Merhaba inşallah güzel sonuçlar alırsınız memnun musunuz hastaneden ne kadar ödedinşz acaba
Amin inşallah
Merhaba inşallah güzel sonuçlar alırsınız memnun musunuz hastaneden ne kadar ödedinşz acaba
Çok teşekkür ederim inşallah ya hastaneden genel anlamda memnunum ama memnun kalmadigim yonleride var mesela rahim sperm filmini dışarda çektirdim aylar sonra sıra geliyormus

Teşekkür ederim inşallah bende alırım mutlu haberi kaç yumurta gelişmişti birde kaç mm de çatlatma iğnesi kullandınız
Hastanede eğer doktor tamam derse size rapor çıkarıyorlar sadece ilaç ücreti oduyorsunuz ben yeni aldım ilaclarimi bir hafta oldu 3000 tuttu başka ücret ödemiyorsunuz birde rahim filmi 7000 di 1000 lira indirim aldım yakınım da çektirdiği için spermiyogramda 1500 liraydı

Hastanede eğer doktor tamam derse size rapor çıkarıyorlar sadece ilaç ücreti oduyorsunuz ben yeni aldım ilaclarimi bir hafta oldu 3000 tuttu başka ücret ödemiyorsunuz birde rahim filmi 7000 di 1000 lira indirim aldım yakınım da çektirdiği için spermiyogramda 1500 liraydı

Çok teşekkür ederim cnm Allah yardımcın olsn hızlıca güzel haberlerini ver inşallah :) son sorum acaba ilaç ne verdiler

Amiinn 🥰inşallah veririm tabi bana da dua edin lütfen : 2 ADET GONAL-F 450 IU KUL.HAZ.1 ENJ.KALEMI, 1 ADET OVITRELLE 250 MCG 0.5 1 KUL.HAZ.SIR, 3 ADET PROGESTAN 200 MG 30 YUMUSAK KAPSUL kopyaladım :) bunlardi

Amiinn 🥰inşallah veririm tabi bana da dua edin lütfen : 2 ADET GONAL-F 450 IU KUL.HAZ.1 ENJ.KALEMI, 1 ADET OVITRELLE 250 MCG 0.5 1 KUL.HAZ.SIR, 3 ADET PROGESTAN 200 MG 30 YUMUSAK KAPSUL kopyaladım :) bunlardi

Dualarım sizinle inşallah sağlıcakla kavuşursunuz ❤️ aklıma geldikçe dua edicemmm hayırlı haberlerinizi bekliyorum

İ

Hatta sizden hayırlı haberi alalım bende gidicem oraya ☺️

Hayırlısı olsun inşallah ikincisi tutabilir devlettemi olmustunuz
Bu ikinciydi, ikisi de devlette oldu:) özelle çok farkı olacağını sanmıyorum işlem açısından. Ama özelde daha ilgililerdir tabii. Bir de tüpte özel daha iyi olabilir bilemiyorum tüpü.

Bu ikinciydi, ikisi de devlette oldu:) özelle çok farkı olacağını sanmıyorum işlem açısından. Ama özelde daha ilgililerdir tabii. Bir de tüpte özel daha iyi olabilir bilemiyorum tüpü.
Hiç gebelik olmusmuydu daha önce vardır bundada bir hayır üzülmeyin özel tabiki daha iyidir çok ilgilenirler burda soru bile soramiyoruz doktorlara ebelere gönderiyorlar hemen onlara sorun diyorlar

Back