Merhaba benim de şikayetim sizin gibi. İğnenin 10. günündeyim ve sadece 2 kere wc ye çıkabildim. Siz bir çözüm bulabildiniz mi acaba?Ben de carsamba asilama oldum canim durumlarin neler progestan kullaniyorum hc bir etkisini gormedm bunsefer gecen sefer gogus hasssasiyeti yapmsti cok sanci yapmsti smdi kabizlkla perisanim 3. Gun yine naaptysam wc ye cikamiuorim
Maalesef canimMerhaba benim de şikayetim sizin gibi. İğnenin 10. günündeyim ve sadece 2 kere wc ye çıkabildim. Siz bir çözüm bulabildiniz mi acaba?
Bu sefer kabızlık ile mücadele ediyorum maalesef.
Ben günde 3 lt. ye yakın içiyoum ayrıca kefir bol yoğurt avokado bol zeytin yağı tüketiyorum( ki bunlar hep düenli yaparım) yine de olmadıMaalesef canimbulamadim hala devam ediyor anca 3. Gunde cikabiliyorum asiri su icersem.o da belki
Slm aşılama için genelde iğne veriyor doktor adetin 2. Yada 3.günü gidip tedaviye başlıyosun yumurta geliştirmek gerekiyor doktorun takibini yapıyor zatenAşılamayla ilgili basit bir sorum var, aşılama sırasında mutlaka yumurta geliştirici ilaç kullanmak gerekiyor mu? gerekiyorsa hangi gün bu ilaca başlamak gerekiyor.
Su anda ben de care bulamadm sanirim ilacin etkisi gecene kdr da bulamiycazBen günde 3 lt. ye yakın içiyoum ayrıca kefir bol yoğurt avokado bol zeytin yağı tüketiyorum( ki bunlar hep düenli yaparım) yine de olmadı
Ayrıca armut yiyip üstüne bol su içtim banamısın demiyor
Test yapsana canım varsa çıkarBenim bugün 14.günüm asilamada eğer adet olmazsam 16.gün yani cuma günü teste gidicem benim için dua edin kızlar ne olur
Yapmak istemiyorum evde test eşimle birlikde hastanede öğrenmek istiyorum doktorumda adetin biraz geciksin dedi o yüzden bekliyorumTest yapsana canım varsa çıkar
Ben bekleyemezdimmm hakkında hayirlis i olsun canım inşallah güzel haberler alırsın.. . Benimde şafak 7Yapmak istemiyorum evde test eşimle birlikde hastanede öğrenmek istiyorum doktorumda adetin biraz geciksin dedi o yüzden bekliyorum
Sonucu müjdeli bi şekilde yazarim inşallahBen
Ben bekleyemezdimmm hakkında hayirlis i olsun canım inşallah güzel haberler alırsın.. . Benimde şafak 7
Inşallah canım uzun zamandır bekliyormuşsun inşallah bu ay son olur herhangi bir belirtin varmiSonucu müjdeli bi şekilde yazarim inşallahBen 7 senelik evliyim o kadar çok negatif test gördü ki bu gözler her ay hüsran her ay gözyaşı o kadar korkuyorum ki evde test yapmaya artık inşallah cumaya kadar adet olmam ve kanda mucizemizi öğreniriz
Ara ara adet olacakmis gibi kasık ağrıları, hafif göğüs uçlarında ağrı var, midemde eksime hissediyorum zaman zaman, inanilmaz açlık ve yemek yeme hissi var, dudaklarimda kuruluk ve sık idrara çıkıyorum. Hepsi pskolojik yada ilaçlara bagli degilse eger bi suru belirti varInşallah canım uzun zamandır bekliyormuşsun inşallah bu ay son olur herhangi bir belirtin varmi
Gogus agrisi haric bendede oluyor çok çabuk acıkıyorumAra ara adet olacakmis gibi kasık ağrıları, hafif göğüs uçlarında ağrı var, midemde eksime hissediyorum zaman zaman, inanilmaz açlık ve yemek yeme hissi var, dudaklarimda kuruluk ve sık idrara çıkıyorum. Hepsi pskolojik yada ilaçlara bagli degilse eger bi suru belirti var
Inşallah hepimiz sevinirizGogus agrisi haric bendede oluyor çok çabuk acıkıyorum
Hayırlısı olsun yaa üzülme Inşallah başka zamana olur. Benimkide büyük ihtimalle tutmadı hiç belirti yok hissediyorumda tutmadığını inşallah bidahaki sefereBenim bugun 15.günümdu kızlar olmadı malasef negatif sonuç yine başka umutlara kaldık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?