• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Letu/Femara/Klomen kullanarak aşılama

Merhaba hanımlar. Bu ilaçlarla yumurtaları geliştirip aşılama yaptıranlar ve tutanlar oldu mu?
Ben femara kullandım aşılama oldum şuan 12.günüm 3-4gün sonra test yapıcam ama çok korkuyorum tek çizgi görürüm diye Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin kucağımızı yuvamızı boş bırakmasın 🙏🙏

Ben femara kullandım aşılama oldum şuan 12.günüm 3-4gün sonra test yapıcam ama çok korkuyorum tek çizgi görürüm diye Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin kucağımızı yuvamızı boş bırakmasın 🙏🙏
Sonucu öğrenmeye çok az kalmış inşallah o ikinci çizgiyi görürsünüz🙏🏼🙏🏼 femarayı günde 2 kere 5 gün olacak şekilde mi kullandınız

İnşallah inşaAllah 🙏🙏 evet aynı saatlerde kullanırsanız daha etkili oluyor yani benim doktorum öyle demişti

İnşallah inşaAllah 🙏🙏 evet aynı saatlerde kullanırsanız daha etkili oluyor yani benim doktorum öyle demişti
Öneri için teşekkür ederim önümüzdeki ay bizde aşılama denemek istiyoruz tabi inşallah gerek kalmaz ama gerek kalırsa da olumlu olmasını dilerim🙏🏼 test yaptığınızda mutlaka yine yazın

Merhaba nasıl bir yol izledin acaba merak ettim
Merhaba,1 yıl denedik olmadı dr önermişti hatta pek umudum yoktu,femara başladı yumurta büyümesini belli periyodlarda çağırıp kontrol etti yeterli büyüklüğe ulaştığında çatlatma iğnesini yaptı (ovitrelle),ertesi gün eşimin spermleri yıkandı ve aşılamayı yaptı,aşılama günü ertesi günü ve hatta sonraki günde ilişki önermişti , aşılama olduktan sonra farklı birşey yapmadım,bir kaç gün kasık ağrım oldu okadar hatta o kadar regl belirtim olmuştuki kesin tutmadı regl olucam sanmıştım

Öneri için teşekkür ederim önümüzdeki ay bizde aşılama denemek istiyoruz tabi inşallah gerek kalmaz ama gerek kalırsa da olumlu olmasını dilerim🙏🏼 test yaptığınızda mutlaka yine yazın
14. Günde belli oluyor deniliyor benim de yarın tam 14.gün biraz heyecan biraz stres biraz da korku var adet olur gibi belirtilerim de var ama başka belirtiler de var çok karmaşıktayım İnşallah testi yapabilirim ve güzel sonuç alırım, duam seninle Allahın izni ile bu sürece kalmadan rabbim yüzünü güldürsün 🙏🙏

Merhaba,1 yıl denedik olmadı dr önermişti hatta pek umudum yoktu,femara başladı yumurta büyümesini belli periyodlarda çağırıp kontrol etti yeterli büyüklüğe ulaştığında çatlatma iğnesini yaptı (ovitrelle),ertesi gün eşimin spermleri yıkandı ve aşılamayı yaptı,aşılama günü ertesi günü ve hatta sonraki günde ilişki önermişti , aşılama olduktan sonra farklı birşey yapmadım,bir kaç gün kasık ağrım oldu okadar hatta o kadar regl belirtim olmuştuki kesin tutmadı regl olucam sanmıştım
Merhaba biz de 2 yıl dır deniyoruz ilk aşılamamız olacak eğer yumurtam büyürse tabiki ben letu kullandım daha öncesinde yumurtam yine büyümemişti bu sefer de kullandım yarın kontrol var inşallah büyümüştür

Back