- 13 Nisan 2017
- 1.027
- 1.032
- 83
Insallah tutar canim hayirli haberler alırız hiç stres yapma lütfen stres çok engelliyor guzel düşünüp güzel olsunYani hayırlısı artık benimde yumurtam 21mm olmuş bugün sonucu çok merak ediyorum inşallah ilk asilamamizda tutar
Inşallah olur tutar tutunur..yani Allahın bir bildiği var zamanı var ama iste üzülüyor insan
Amin canım inşallah Her zorluğun karşısında bi kolaylık bi güzellik verir Rabbim :) Bizlerede nasip eder inşallah bizi habersiz bırakmayın:)Ya hepsi cok kötü aklıma geldikçe içim aciyo hiç nasip olmadı bi kere bile kese göremedim hamile olunca sevinemiyorum. Anında şiddetli ağrılarla düşürüyorum. Yani hayırlısı tabi ama içimize zorla istemeyerek gömdüğümüz bi annelik var iste dışarı çıkmayı istiyo. inşallah Allah bu kadar üzüntünün mükafatını vercek kısa zamanda amin
Slm canm hoşgeldin aramıza :) Allah hakkında hayırlısını versin inşallah tutmuştur:) Var mı belirtilerin pekiSelam kızlar. Bende 7 senelik evliyim 2.asilamami oldum 7.günüm bugün beklemedeyim. Rabbim bizim gibi bekleyişte olanların hayırla sağlıkla muratlarini versin inşallah...
Ben 2.aşılamamı oldum dün test yaptım sonuç hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsinSlm kızlar eylül ayı aşılama yaptıranlar yada yaptıracak olanlar gelin beraber bekleyelim bu süreci
Inşallah arkadaşım:) Evet kasıklarımda batma var inanılmaz bir iştah artışı var dudaklarımda kuruluk hissi ama piskolojik olarak mi hissediyorum bilemiyorum ki inşallah öyle değildir tabiSlm canm hoşgeldin aramıza :) Allah hakkında hayırlısını versin inşallah tutmuştur:) Var mı belirtilerin peki
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın hayırlı evlat olsun inşallah bizler için de dua edin ne olur :) sizde belirti var mıydı acabaBen 2.aşılamamı oldum dün test yaptım sonuç hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hayırlı uğurlu olsun canımmm :)) Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah:) Bizlerede dua et:)Ben 2.aşılamamı oldum dün test yaptım sonuç hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Çok teşekkür ederim.☺ dualarım bebek sahibi olmak isteyen anne adayları için zatenHayırlı uğurlu olsun canımmm :)) Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah:) Bizlerede dua et:)
Tabi kii ben hep dua ediyorum rabbim bu mutluluğu herkese yaşatsın.belirtilerim ilk aşılamamda hic sancım falan olmamıştı ama 2.de aşılama olduğum günden itibaren sürekli sancı özellikle gece çok sancım oluyordu bel ağrısı da aynı şekilde göğüs uçlarıma dokunmak mümkün değil çok ağrıyor mide yanması kramplar falan vardı işteHayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın hayırlı evlat olsun inşallah bizler için de dua edin ne olur :) sizde belirti var mıydı acaba
Çok teşekkür ederim.☺ dualarım bebek sahibi olmak isteyen anne adayları için zaten
Allahım daim etsin :))
13.gün yaptım testi 55.58 çıktı cuma günü tekrar yapmam gerekiyormuş yükselme durumuna bakacak drBelirtileriniz var mıydı kaçıncı gün test yaptınız anlatırmısınız bizde biseyler duysak :))
Inşallah 2 katı şeklinde düzenli artış gösterir sonra kese görünür sonra minik kalbi duyulur. Bende pcos var sizin neyiniz vardı13.gün yaptım testi 55.58 çıktı cuma günü tekrar yapmam gerekiyormuş yükselme durumuna bakacak dr
Amin insallah❤ yumurtlama problemi vardı bende de hem çatlamıyordu hemde büyümüyorduInşallah 2 katı şeklinde düzenli artış gösterir sonra kese görünür sonra minik kalbi duyulur. Bende pcos var sizin neyiniz vardı
Bende aynı durumdayım ne güzel umut oldunuz❤Amin insallah❤ yumurtlama problemi vardı bende de hem çatlamıyordu hemde büyümüyordu
Insallah umut olduğum gibi şansta getirmiş olurum bugün dr hamilelik var diyince sevinçten uçtum o an dedim rabbim herkese bu duyguyu tattırsın sizinde güzel haberlerinizi alırız inşallah ❤Bende aynı durumdayım ne güzel umut oldunuz❤
Büyük ihtimalle bu ilaç iyi gelcek canım merak etme çünkü bende bunun bir değişik versiyonunu kullandım biraz araştırdım yumurta kalitesinin çok iyi olmadığı durumlarda bu ilaçlar veriliyormuşBugün kontrolüm vardı Gonal f 300 İğne kullanıyodum 8.günüm ama yeterli gelmiyo sanırım yumurtalarım çok büyümemişVe ben 2 kez normal yolla hamile kalmıştım bu kadar iğneye rağmen büyümüyor geç büyüyomuş yani ve ek olarak merıonal iğne verdi kalçadan yapılacak 2 gün cuma günü tekrar kontrol canım sıkıldı yaa kızlar doktorum yumurtaların çok inatçı diyo:) Bakalım neler olacak merıonal işe yarayacak mı acaba ? Bu şekilde ek iğne kullanan var mı acaba illaki büyüyecek diyor doktorum ama bakalım görecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?