2025 Şubat ayı aşılama yapanlar buraya 🌸

Merhaba bende çam Sakura da tedavi gördüm 2 aşılamam da negatif sonuclandı malesef

Doktorum biraz dinlenip 3. Yapıcağını söyledi biraz kendını toparladıktan sonra 3. İçin gidicem inşallah bu sefer olur

Çok zor ve stresli süreç umarım herkes beklediği haberi bır an önce alır tabiki bende :) herseyın en hayırlısı olsun herkes için

Merhaba bende çam Sakura da tedavi gördüm 2 aşılamam da negatif sonuclandı malesef
Merhaba hayırlısı olsun hakkınızda insallah pregestonu aşılamadan hemen sonra mı kullandınız bende orda oldum bugün hiç güzel geçmedi hep bu aksilikti

Cnm merhaba nasılsın sürecin nasıl ilerliyor sana sormak istedigim birşey var aşılama microçipli mi yapıyorlar acaba

Cnm merhaba nasılsın sürecin nasıl ilerliyor sana sormak istedigim birşey var aşılama microçipli mi yapıyorlar acaba
Merhaba iyiyim teşekkür ederim siz şuan bir sıkıntım yok yorucu süreç ama genel olarak yok hayır normal aşılama spermler yıkaniyor sadece

Doktorum biraz dinlenip 3. Yapıcağını söyledi biraz kendını toparladıktan sonra 3. İçin gidicem inşallah bu sefer olur
İnşallah olur ya benim asilama günü çok kötüydü hem çok sikisiktim yatamadim hiç hem aşılama anı asistan yaptı doktor kontrolünde sıkıntılar oldu çok onyuzden çok mutsuzum

Progestan doktor akşam içmeye başladı demişti canım bana aynı gün aşılamadan sonra kullandım ben

Aşılamayı doktor kendı yapmıyor asistana yaptırıyor o başında beklıyor sadece yumurta kontrolünde sorun olursa müdahale ediyor onun dışında o senın yanında beklıyor ekrana bakıyor asistanı yönlendiriyor o yapıyor

Hiç kötü düşünme olumsuz düşünme rabbim verirse her şekilde olur dua et inanarak iste mübarek ayda Allah yüzünü güldürsün inşallah hayırlı haberler al 🤲🏻

1. Aşılamada çok sıkışıktım sorun yaşadım 2. Daha tecrübeliydim dinlemedim onları fazla sıkışık girmedim hemen kalkınca lavaboya gitmiyim diye fazla sıkışık girmedim 2. Ye ama nasip olmadı

Mikroçipli aşılama yapılmıyor genel olarak normal aşılama yapıyorlar spermler yıkanmaya gidiyor kalanları enjekte ediyor

Kendlnde belirti arama kendını cok kaptırma dua et ani hareketler yapma ağır bısey kaldırma süpürge vileda özellikle yapma yüksek bıryerlere uzanma oturup kalkarken dikkatli ol onun dışında avakado yiyebilirsin kahvaltıda kabak çekirdeği vs sağlıklı beslenmeye dikkat et ama kaptırma kendını .

İlaçların etkisi olduğu için hamilelik belirtisi yaşıyorsun göğüs ağrısı mide bulantısı kramplar vs vs hepsi iğne ve ilaç etkisinden kaynaklanıyor günün öncede test yapmamaya çalış yanıltıyor çünkü sonradan üzülme inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmasın 🙏inşallah bebişin tutunur . Progestanı hep aynı saatlerde içmeye özen göster bol su iç

Herkeste belirti farklı olur kimisi hiç bişey hissetmez gebe olur kimisi çok belirti yaşar ağrı sancı negatif olur her kesim bünyesi farklı oyuzden araştırma yapma kafanı karıştırma onda o var ben de nıye yok deme onun kasığı ağrıyor benım nıye ağrımıyor diye düşüncelere girme kafanı başka şeylerle meşgule et akışına bırakmaya çalış Allah kolaylıkla nasip etsin inşallah .

Back
X