- 5 Mayıs 2024
- 56
- 14
- 3
- 31
Kaç mm di yumurtalar doktorun söyledimi acabaİnşallah çok güzel haberler alırızburaya yazarız :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç mm di yumurtalar doktorun söyledimi acabaİnşallah çok güzel haberler alırızburaya yazarız :)
Solda ve sağda vardı gonal f kullabnirken 2 gün sonra kontrol vardı 14 mm olan soldaki kayboldu sağda 18 kaldı en sonKaç mm di yumurtalar doktorun söyledimi acaba
Merhaba pregestonu ne zaman kulkanmaya basladiniz lütfen yazarmisiniz bugün asilama oldum bendeÇok zor ve stresli süreç umarım herkes beklediği haberi bır an önce alır tabiki bende :) herseyın en hayırlısı olsun herkes için
Merhaba hayırlısı olsun hakkınızda insallah pregestonu aşılamadan hemen sonra mı kullandınız bende orda oldum bugün hiç güzel geçmedi hep bu aksiliktiMerhaba bende çam Sakura da tedavi gördüm 2 aşılamam da negatif sonuclandı malesef
Merhaba iyiyim teşekkür ederim siz şuan bir sıkıntım yok yorucu süreç ama genel olarak yok hayır normal aşılama spermler yıkaniyor sadeceCnm merhaba nasılsın sürecin nasıl ilerliyor sana sormak istedigim birşey var aşılama microçipli mi yapıyorlar acaba
İnşallah olur ya benim asilama günü çok kötüydü hem çok sikisiktim yatamadim hiç hem aşılama anı asistan yaptı doktor kontrolünde sıkıntılar oldu çok onyuzden çok mutsuzumDoktorum biraz dinlenip 3. Yapıcağını söyledi biraz kendını toparladıktan sonra 3. İçin gidicem inşallah bu sefer olur
Merhaba iyiyim teşekkür ederim siz şuan bir sıkıntım yok yorucu süreç ama genel olarak yok hayır normal aşılama spermler yıkaniyor sadece
Aimmin inşallah ya 3 12 gün sonra inşallah güzel olur ,Sonucunuz ne zaman peki hayırlı güzel pozitifleriniz olsun inşallah![]()