- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
Ben de carsamba asilama oldum canim durumlarin neler progestan kullaniyorum hc bir etkisini gormedm bunsefer gecen sefer gogus hasssasiyeti yapmsti cok sanci yapmsti smdi kabizlkla perisanim 3. Gun yine naaptysam wc ye cikamiuorimEwt pazartesı 23.00 da oldum carsamba da 11 de aşılamam oldu
Bende de hiçbişe yok çarşamba 4de oldum aşılamayı progestan bide sulandırıcı kullanıyorum ama hiç bi etki yok sadece kasiklarima batma oluyo arada ama ilaçları kullanirkende oluyodu hatta baya hafifledi bakalım nasipBen de carsamba asilama oldum canim durumlarin neler progestan kullaniyorum hc bir etkisini gormedm bunsefer gecen sefer gogus hasssasiyeti yapmsti cok sanci yapmsti smdi kabizlkla perisanim 3. Gun yine naaptysam wc ye cikamiuorim
aa uygun olmuş ınsallah tutar sağlıkla kucağına almak nasıl olur bi sakıncası yoksa senin sorun neydi asilama ya götüren durum nedirBen letu diye hap kullandım 30 tl 13.gun yumurtam büyüdü aksam 11 de catlatma iğnesi vuruldum 100 tl ektra ücret ödemedim canım 16.gun aşılamam oldu...
Ayniyms belirtilerimz benim 2. Asilamam 1.si kimyasal oldu asilamanin 10.gunu falan kanama basladi ama goguslerime dokunamiyordum agri cabasiydi .Bende de hiçbişe yok çarşamba 4de oldum aşılamayı progestan bide sulandırıcı kullanıyorum ama hiç bi etki yok sadece kasiklarima batma oluyo arada ama ilaçları kullanirkende oluyodu hatta baya hafifledi bakalım nasip
aa uygun olmuş ınsallah tutar sağlıkla kucağına almak nasıl olur bi sakıncası yoksa senin sorun neydi asilama ya götüren durum nedir
Âmin inşallah bizim hicbir sorunumuz yok sebepsiz inferlitide ilaçla denedik olması birde aşılama denedim artık kısmet senin herhangi bir sorun var mi ....aa uygun olmuş ınsallah tutar sağlıkla kucağına almak nasıl olur bi sakıncası yoksa senin sorun neydi asilama ya götüren durum nedir
Benim hep kimyasal oluyo zaten o yüzden aşılama yaptırıyorum şuan. Yani hayırlısı bakalım benim yumurtam çok erken gelişti bide yaa 11.gun aşılamam oldu o yüzden bilemiyorum zaten çok kötüde geçti dün tamamen lekelenme bitti bidahaki ay ikinci aşılamaya başlayacam belki o normal geçerAyniyms belirtilerimz benim 2. Asilamam 1.si kimyasal oldu asilamanin 10.gunu falan kanama basladi ama goguslerime dokunamiyordum agri cabasiydi .
benim biraz karışık bir yıl kadar bilmiyorduk eşim varikoselmis ameliyat oldu sonrasında iki kimyasal gebelik geçirdim simdi kan pıhtılaşması için ilaç kulanıyorum ama işin tuhaf tarafı doktorlara göre bişeyim yok ama adet olunca adetim bitmiyor yani 18 19 gün sürüyor leke şekli de şimdide duphaston kulanıyorum son bir kutum kaldı bu ay oni kullanacam tekrar adet olursam asilama yapilacakÂmin inşallah bizim hicbir sorunumuz yok sebepsiz inferlitide ilaçla denedik olması birde aşılama denedim artık kısmet senin herhangi bir sorun var mi ....
Başka bir topik te sebepsiz inferlitide şuan aşılama ile hamile inşallah bizede nasip olur
benim biraz karışık bir yıl kadar bilmiyorduk eşim varikoselmis ameliyat oldu sonrasında iki kimyasal gebelik geçirdim simdi kan pıhtılaşması için ilaç kulanıyorum ama işin tuhaf tarafı doktorlara göre bişeyim yok ama adet olunca adetim bitmiyor yani 18 19 gün sürüyor leke şekli de şimdide duphaston kulanıyorum son bir kutum kaldı bu ay oni kullanacam tekrar adet olursam asilama yapilacak
amin insallah tesekurlerhadi hayirlisi
Benim de erken gelisti ama 11.gun yapmadilar 7. Gunu 14 mm idiBenim hep kimyasal oluyo zaten o yüzden aşılama yaptırıyorum şuan. Yani hayırlısı bakalım benim yumurtam çok erken gelişti bide yaa 11.gun aşılamam oldu o yüzden bilemiyorum zaten çok kötüde geçti dün tamamen lekelenme bitti bidahaki ay ikinci aşılamaya başlayacam belki o normal geçer
Aynen bakalım nolcak. Yok yaa denk geldiğim en iyi doktor diyebilirim şuan gerçekten değiştirmeyi düşünmüyorumBenim de erken gelisti ama 11.gun yapmadilar 7. Gunu 14 mm ididoktorunu mu degstrsen acaba 13.gun oldum 11.gun olmasi demek 9.gun catlatma vurulman demek
Doktor bulmak sa zor anacim piyasadaAynen bakalım nolcak. Yok yaa denk geldiğim en iyi doktor diyebilirim şuan gerçekten değiştirmeyi düşünmüyorum
Bide benim yumurtam reglin 3.günü gittiğimde zaten kendiliğinden 9mm falandı 3 gün sonra 14, 3 gün sonra 21mm di tabi yuvarlama ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum inşallah iyidirDoktor bulmak sa zor anacim piyasada
Gonlunce olsun canim ❤Bide benim yumurtam reglin 3.günü gittiğimde zaten kendiliğinden 9mm falandı 3 gün sonra 14, 3 gün sonra 21mm di tabi yuvarlama ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum inşallah iyidir
Canım verdiği ek iğne merıonal işe yaramış bence cuma günü biri 14mm di diğeri 17mm di arkadan gelenlerde varmış büyüyen ama onlar biri 10mm diğeri 11mm benim için önemli olan 17mm olan :) cmrteside son iğnemi yaptım işte yarın bakacak çarşambaya yaparım aşılamanı demişti bilmiyorum artık yarın belli olur hafta sonuda cmrtesi pazar büyümüştür heralde bilemiyorum hayırlısı olsunKaç mm olmuski
Canım bende sorun yoktu esımde sperm hareketsızlıgı vardı ama çocuğun olabılır dıyodu doktor aşılama kararı aldık progestan kullanmaya başladığımdan berı yanı aşılamadan snra aşırı gaz ıstegı gelıyo ve progestanı fıtıl olarak kullanıyorum attıktan bı kaç dk snra kaşıklar da agrı yapıyo başka bi etki yapmadı acaba tutmadı mu dye dusunmuyo degılımBen de carsamba asilama oldum canim durumlarin neler progestan kullaniyorum hc bir etkisini gormedm bunsefer gecen sefer gogus hasssasiyeti yapmsti cok sanci yapmsti smdi kabizlkla perisanim 3. Gun yine naaptysam wc ye cikamiuorim
Bizimde ayni sorun canim maalesef hareket ve sayi az g3c3n sefer kimyasal oldu asilama coknagriliydi asilama gununden itibaren. Smdi ben de tutmadi mi diyorum ekstra hc bir degisikljk yok ne agri ne siziCanım bende sorun yoktu esımde sperm hareketsızlıgı vardı ama çocuğun olabılır dıyodu doktor aşılama kararı aldık progestan kullanmaya başladığımdan berı yanı aşılamadan snra aşırı gaz ıstegı gelıyo ve progestanı fıtıl olarak kullanıyorum attıktan bı kaç dk snra kaşıklar da agrı yapıyo başka bi etki yapmadı acaba tutmadı mu dye dusunmuyo degılım
Ben 25 Eylül de oldum ama oncesınde çatlamış mı dıye bakmadılar dırek esımden test aldılar snrra saat gelınce aşılama yı yaptılar
[/QUOT
Merhabalar.. İnşallah olumlu sonuç alırsın. Bende 25 Eylül çarşamba saat 22:00 de çatlatma iğnesi oldum , 27 Eylül cuma günü de 14:00 gibi aşılama işlemi yapıldı. İşlem öncesi bende de bakılmadı yumurta çatlamış mı diye. İşlemden sonra ben sordum doktor bey yumurta çatladı mı şimdi dedim, çatladı yada bugün yarın çatlayacak, yarından itibaren bir hafta süreyle gün aşırı ilişki dedi. Benim içime de bir kuşku düştü, iki gün sonra çatlarsa aşılamanın ne anlamı kaldı. Yine şans normal ilişkiye kalıyor yani. 36 saat sonra çatlar deniliyor ama geç yada erken çatlama gibi durumlar olmuyor mudur kuruntu mu ediyorum bilemedim.
Bir de aşılama gününden beri kasıklarımda ağrı var benim regl ağrısı gibi sende de oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?