• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah olur tutar tutunur..🙏🏻 yani Allahın bir bildiği var zamanı var ama iste üzülüyor insan

Hiç üzülme canım benim durumum daha vahim ben 2 bebeğimide 11. Haftamda kaybettim ikisininde kalbi durdu o acı daha başka bi hafta gidiyosun herşey çok güzel kalp atışlarını duyuyosun sonraki hafta gittiğinde malesef yok:( Napalım işte kısmetimizde yokmuş diyosun çok üzüldüm çok ağladım ama elden bişey gelmiyo verende Allah alanda Bizlerede nasip edicek Allah inanıyorum ben bizide mükafatlandıracak hamileliklerimiz kötü sonlandı ama olsun Allah büyük illaki olur

Ya hepsi cok kötü aklıma geldikçe içim aciyo hiç nasip olmadı bi kere bile kese göremedim hamile olunca sevinemiyorum. Anında şiddetli ağrılarla düşürüyorum. Yani hayırlısı tabi ama içimize zorla istemeyerek gömdüğümüz bi annelik var iste dışarı çıkmayı istiyo. inşallah Allah bu kadar üzüntünün mükafatını vercek kısa zamanda amin 🙏🏻

Ya hepsi cok kötü aklıma geldikçe içim aciyo hiç nasip olmadı bi kere bile kese göremedim hamile olunca sevinemiyorum. Anında şiddetli ağrılarla düşürüyorum. Yani hayırlısı tabi ama içimize zorla istemeyerek gömdüğümüz bi annelik var iste dışarı çıkmayı istiyo. inşallah Allah bu kadar üzüntünün mükafatını vercek kısa zamanda amin 🙏🏻
Amin canım inşallah Her zorluğun karşısında bi kolaylık bi güzellik verir Rabbim :) Bizlerede nasip eder inşallah bizi habersiz bırakmayın:)

Selam kızlar. Bende 7 senelik evliyim 2.asilamami oldum 7.günüm bugün beklemedeyim. Rabbim bizim gibi bekleyişte olanların hayırla sağlıkla muratlarini versin inşallah...
Slm canm hoşgeldin aramıza :) Allah hakkında hayırlısını versin inşallah tutmuştur:) Var mı belirtilerin peki

Slm canm hoşgeldin aramıza :) Allah hakkında hayırlısını versin inşallah tutmuştur:) Var mı belirtilerin peki
Inşallah arkadaşım:) Evet kasıklarımda batma var inanılmaz bir iştah artışı var dudaklarımda kuruluk hissi ama piskolojik olarak mi hissediyorum bilemiyorum ki inşallah öyle değildir tabi

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın hayırlı evlat olsun inşallah bizler için de dua edin ne olur :) sizde belirti var mıydı acaba
Tabi kii ben hep dua ediyorum rabbim bu mutluluğu herkese yaşatsın.belirtilerim ilk aşılamamda hic sancım falan olmamıştı ama 2.de aşılama olduğum günden itibaren sürekli sancı özellikle gece çok sancım oluyordu bel ağrısı da aynı şekilde göğüs uçlarıma dokunmak mümkün değil çok ağrıyor mide yanması kramplar falan vardı işte

Bugün kontrolüm vardı Gonal f 300 İğne kullanıyodum 8.günüm ama yeterli gelmiyo sanırım yumurtalarım çok büyümemiş :( Ve ben 2 kez normal yolla hamile kalmıştım bu kadar iğneye rağmen büyümüyor geç büyüyomuş yani ve ek olarak merıonal iğne verdi kalçadan yapılacak 2 gün cuma günü tekrar kontrol canım sıkıldı yaa kızlar doktorum yumurtaların çok inatçı diyo:) Bakalım neler olacak merıonal işe yarayacak mı acaba ? Bu şekilde ek iğne kullanan var mı acaba illaki büyüyecek diyor doktorum ama bakalım görecez

Bugün kontrolüm vardı Gonal f 300 İğne kullanıyodum 8.günüm ama yeterli gelmiyo sanırım yumurtalarım çok büyümemiş :( Ve ben 2 kez normal yolla hamile kalmıştım bu kadar iğneye rağmen büyümüyor geç büyüyomuş yani ve ek olarak merıonal iğne verdi kalçadan yapılacak 2 gün cuma günü tekrar kontrol canım sıkıldı yaa kızlar doktorum yumurtaların çok inatçı diyo:) Bakalım neler olacak merıonal işe yarayacak mı acaba ? Bu şekilde ek iğne kullanan var mı acaba illaki büyüyecek diyor doktorum ama bakalım görecez
Büyük ihtimalle bu ilaç iyi gelcek canım merak etme çünkü bende bunun bir değişik versiyonunu kullandım biraz araştırdım yumurta kalitesinin çok iyi olmadığı durumlarda bu ilaçlar veriliyormuş

Back