• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk aşılama tutar mı

Kuzenimin ilk aşılaması tutmuştu. Benim tutmadı. Ama sonraki ay kendiliğimden hamile kaldım 😀
Sizde aynı benim gibi olmuşsunuz aşılama oldum tutmayınca tüp bebeğe geçecektik ertesi ay kendiliğimden kaldım 🥰 geçen ay tekrar aşılama ya başladık tutmadı ilki şuan tekrar aşılama yaptırdım 11.günümdeyim nasip işi herşey 🤲🏻🌸

Sizde aynı benim gibi olmuşsunuz aşılama oldum tutmayınca tüp bebeğe geçecektik ertesi ay kendiliğimden kaldım 🥰 geçen ay tekrar aşılama ya başladık tutmadı ilki şuan tekrar aşılama yaptırdım 11.günümdeyim nasip işi herşey 🤲🏻🌸
İnşallah gönlünüzce olsun Allah dualarınızı emeklerinizi zayi etmesin 😍

Ne zaman test yapacaksınız peki 😀

Klomen kullandim
5 yumurtam vardi 3 u buyudu
Sonra da catlatma ignesi oldum
Asilama oldum
1 gun sonrada progestana basladim
En agirida o ilac tum dengemi sasirtiyor
İnşallah olumlu haberler alırsınız bebişiniz sizinledir🙏🏼 benimde doktorum femarayla aşılama yapmak istiyor önümüzdeki aylarda bende düşünüyorum

Back