- 7 Temmuz 2017
- 973
- 1.128
- 113
- 38
- Konu Sahibi Ayse saridogan
aşılama sonrasında vermişlerdi jeli bana doktorum..İnşallah dpktorumla da görüştüm sonuç aldığım gün progestana başlıcaz alttan hazneden dedi rahmi gebelik için desteklermiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşılama sonrasında vermişlerdi jeli bana doktorum..İnşallah dpktorumla da görüştüm sonuç aldığım gün progestana başlıcaz alttan hazneden dedi rahmi gebelik için desteklermiş
Hayırlı olsun cnm Rabbim tamamını erdirir inş. kaçıncı gününde kan verdin. ben 13. günü verdim 83.63 çıktı çok şükür aşılamam tuttu.1 aralıkta aşılama yaptırdığımı daha önce burda yazmıştım arkadaşlar. dün test yaptırdım b-hcg 139 çıktı. çok şükür rabbime. bana dua edin inşallah sağ salim kucağımada alırım hayırlısı ile. Rabbim isteyen herkesin kucağına sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. :)
SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN. RABBİM HAKKINDAKİNİ HAYIRLISIYLA NASİP ETSİN İNŞ.Ftzgmz7 sizede hayırlı olsun.. sağlıkla kucağınıza alın inşallah.. bende sabah kan verdim 5 ten sonra çıkacak sonucum zaman geçmek bilmiyor
rabbim hakkımızda hayırlısını versin
![]()
amin.. inşallah ... negatif çıkacaksa bile rabbim dayanma gücü versin..SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN. RABBİM HAKKINDAKİNİ HAYIRLISIYLA NASİP ETSİN İNŞ.
AMİN CNMamin.. inşallah ... negatif çıkacaksa bile rabbim dayanma gücü versin..![]()
Valla ne yalan soyleyim aklimdan gecmiyor degil acaba diyorumkizlar asilamada spermler yikaniyoya sonra isleme aliniyo.spermler baskasiyla karisiyomu acaba hic aklinizdan gecmiyomu
Hayırlı uğurlu olsun sanada canım. ben 14. gün kan testi yaptırdım ve 139 çıktı. bugün 19. gün 677 olmuş b-hcg.Hayırlı olsun cnm Rabbim tamamını erdirir inş. kaçıncı gününde kan verdin. ben 13. günü verdim 83.63 çıktı çok şükür aşılamam tuttu.
sonucun çıktı mı? durum nasıl ?Ftzgmz7 sizede hayırlı olsun.. sağlıkla kucağınıza alın inşallah.. bende sabah kan verdim 5 ten sonra çıkacak sonucum zaman geçmek bilmiyor
rabbim hakkımızda hayırlısını versin
![]()
CNM BENİM SONUCUM MU?sonucun çıktı mı? durum nasıl ?
maalesef negatif...sonucun çıktı mı? durum nasıl ?
CNM BENİM SONUCUM MU?
Amin inşallah canımannesinineseri için sormuştum nasıl olduysa sorum sana da gelmiş zaten zor kullanıyprum ben bu kadınlar kulübünü herkesin hakkında hayırlısı olsun. Herşeyin olduğu gibi bebek sahibi olmanın da bir zamanı var. Ama bu öyle bir özlem ve istek ki insan hemen olsun istiyor. Rabbim isteyen herkese versin.
Ftzgmz7
Evet herşeyin hayırlısı olsun diye.dua rtmek en güzeli. Ben 5 yıldır evliyim aşılama ile şimdi hamileyim ama bu brnim 4. Gebeliğim. Şimdi.bu gebeliğim için hayırlısını diliyorum. Diğer üçünü kaybettim. İlki ölü doğum oldu. Yaşadıklarım çok zor. Allah sana da bana da isteyen herkese de hayırlısı ise sağ salim sağlıklı bir bebek nasiğ etsin. Çok da bekleme yine git doktora hemen bi tedaviye başla.maalesef negatif...yine suya düşen hayaller...
hayırlısı demekten başka birşey gelmiyo elden, hep hayırlısı diye dua ettim demek ki benim için henüz doğru zaman değilmiş.. bu aşılamada da olmadı. eğer tekrar tedavi görmeyi düşünürsem bu sefer tüp bebek olacak bilmiyorum ona cesaret edebilirmiyim ama :)
çok geçmiş olsun sizede.. inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza yavrunuzu .. ( tüm hamişler :) ) rabbim ne zaman kısmet ettiyse bende o zaman yaşayacağım bu mutluluğu inşallah...( en kısa zamanda yaşamayı nasip etsin rabbim :) )Evet herşeyin hayırlısı olsun diye.dua rtmek en güzeli. Ben 5 yıldır evliyim aşılama ile şimdi hamileyim ama bu brnim 4. Gebeliğim. Şimdi.bu gebeliğim için hayırlısını diliyorum. Diğer üçünü kaybettim. İlki ölü doğum oldu. Yaşadıklarım çok zor. Allah sana da bana da isteyen herkese de hayırlısı ise sağ salim sağlıklı bir bebek nasiğ etsin. Çok da bekleme yine git doktora hemen bi tedaviye başla.
Aminçok geçmiş olsun sizede.. inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza yavrunuzu .. ( tüm hamişler :) ) rabbim ne zaman kısmet ettiyse bende o zaman yaşayacağım bu mutluluğu inşallah...( en kısa zamanda yaşamayı nasip etsin rabbim :) )
inşallah son üzülüşlerdir artık bunlar..Benimde asilamam tutmadi kizlar nasip degilmis 2. defa olmadi rabbim zamanini bekliyor demek ki ama uzulmemekte elde degil![]()
Rabbim o guzel gunleri hepimize yasatsin insallah canim benim hersey cok guzel olucak rabbimin izniyle insallahinşallah son üzülüşlerdir artık bunlar..
dün eşimi " bebek oluşumu " videosu izlerken buldum gecenin bi saati .. negatif olduğunu gördüğümde bile bu kadar acımamıştı içim.. kendimden de geçtim eşime hamileyim haberini vermek için dua ediyorum artık![]()
inşallah canım inşallah... siz tekrar aşılama mı deneyeceksiniz yoksa tüp bebek mi? ( tabi gerek kalmaz inşallah bunlara )Rabbim o guzel gunleri hepimize yasatsin insallah canim benim hersey cok guzel olucak rabbimin izniyle insallah