Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 aralıkta aşılama yaptırdığımı daha önce burda yazmıştım arkadaşlar. dün test yaptırdım b-hcg 139 çıktı. çok şükür rabbime. bana dua edin inşallah sağ salim kucağımada alırım hayırlısı ile. Rabbim isteyen herkesin kucağına sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. :)
Hayırlı olsun cnm Rabbim tamamını erdirir inş. kaçıncı gününde kan verdin. ben 13. günü verdim 83.63 çıktı çok şükür aşılamam tuttu.

Ftzgmz7 Ftzgmz7 sizede hayırlı olsun.. sağlıkla kucağınıza alın inşallah.. bende sabah kan verdim 5 ten sonra çıkacak sonucum zaman geçmek bilmiyor :( rabbim hakkımızda hayırlısını versin :dua:

sonucun çıktı mı? durum nasıl ?
maalesef negatif...:duduk: yine suya düşen hayaller... :temizlik:
hayırlısı demekten başka birşey gelmiyo elden, hep hayırlısı diye dua ettim demek ki benim için henüz doğru zaman değilmiş.. bu aşılamada da olmadı. eğer tekrar tedavi görmeyi düşünürsem bu sefer tüp bebek olacak bilmiyorum ona cesaret edebilirmiyim ama :)

CNM BENİM SONUCUM MU?
annesinineseri annesinineseri için sormuştum nasıl olduysa sorum sana da gelmiş zaten zor kullanıyprum ben bu kadınlar kulübünü herkesin hakkında hayırlısı olsun. Herşeyin olduğu gibi bebek sahibi olmanın da bir zamanı var. Ama bu öyle bir özlem ve istek ki insan hemen olsun istiyor. Rabbim isteyen herkese versin. Ftzgmz7 Ftzgmz7

annesinineseri annesinineseri için sormuştum nasıl olduysa sorum sana da gelmiş zaten zor kullanıyprum ben bu kadınlar kulübünü herkesin hakkında hayırlısı olsun. Herşeyin olduğu gibi bebek sahibi olmanın da bir zamanı var. Ama bu öyle bir özlem ve istek ki insan hemen olsun istiyor. Rabbim isteyen herkese versin. Ftzgmz7 Ftzgmz7
Amin inşallah canım

maalesef negatif...:duduk: yine suya düşen hayaller... :temizlik:
hayırlısı demekten başka birşey gelmiyo elden, hep hayırlısı diye dua ettim demek ki benim için henüz doğru zaman değilmiş.. bu aşılamada da olmadı. eğer tekrar tedavi görmeyi düşünürsem bu sefer tüp bebek olacak bilmiyorum ona cesaret edebilirmiyim ama :)
Evet herşeyin hayırlısı olsun diye.dua rtmek en güzeli. Ben 5 yıldır evliyim aşılama ile şimdi hamileyim ama bu brnim 4. Gebeliğim. Şimdi.bu gebeliğim için hayırlısını diliyorum. Diğer üçünü kaybettim. İlki ölü doğum oldu. Yaşadıklarım çok zor. Allah sana da bana da isteyen herkese de hayırlısı ise sağ salim sağlıklı bir bebek nasiğ etsin. Çok da bekleme yine git doktora hemen bi tedaviye başla.

Evet herşeyin hayırlısı olsun diye.dua rtmek en güzeli. Ben 5 yıldır evliyim aşılama ile şimdi hamileyim ama bu brnim 4. Gebeliğim. Şimdi.bu gebeliğim için hayırlısını diliyorum. Diğer üçünü kaybettim. İlki ölü doğum oldu. Yaşadıklarım çok zor. Allah sana da bana da isteyen herkese de hayırlısı ise sağ salim sağlıklı bir bebek nasiğ etsin. Çok da bekleme yine git doktora hemen bi tedaviye başla.
çok geçmiş olsun sizede.. inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza yavrunuzu .. ( tüm hamişler :) ) rabbim ne zaman kısmet ettiyse bende o zaman yaşayacağım bu mutluluğu inşallah...( en kısa zamanda yaşamayı nasip etsin rabbim :) )

Benimde asilamam tutmadi kizlar nasip degilmis 2. defa olmadi rabbim zamanini bekliyor demek ki ama uzulmemekte elde degil :KK43:

Benimde asilamam tutmadi kizlar nasip degilmis 2. defa olmadi rabbim zamanini bekliyor demek ki ama uzulmemekte elde degil :KK43:
inşallah son üzülüşlerdir artık bunlar..

dün eşimi " bebek oluşumu " videosu izlerken buldum gecenin bi saati .. negatif olduğunu gördüğümde bile bu kadar acımamıştı içim.. kendimden de geçtim eşime hamileyim haberini vermek için dua ediyorum artık :KK42:

inşallah son üzülüşlerdir artık bunlar..

dün eşimi " bebek oluşumu " videosu izlerken buldum gecenin bi saati .. negatif olduğunu gördüğümde bile bu kadar acımamıştı içim.. kendimden de geçtim eşime hamileyim haberini vermek için dua ediyorum artık :KK42:
Rabbim o guzel gunleri hepimize yasatsin insallah canim benim hersey cok guzel olucak rabbimin izniyle insallah

Back