Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bilmiyorum 16.gubde veriliyor diye biliyorum ama dedigin gibide olabilir aslonda.. Ama adet olcagmi hissediyorum karnim filan agrimaya basladi yani

Sen c.tesi kacinci gun olmus olacak asilamadan sonra? Bode adet gecikmen oldu mu
benim cumartesi 24.gun olcak o gunde adet gunum daha gecmedi. Benim 15.gunde kahwerengi leke geldi normalde asilama olunca progesterona baslamam gerekiyoms ben duymamsm doktorn kullan dedigini 15.gun leke de gelince doktoru aradm neden kullanmadn hemen basla dedi basladm bir kac gun sonra lekelenme durdu, belirtimde yok hic belimde ve kasikta hafif agrilar oluyor ara ara batmalar onun disinda birsey yok.

Ya doktorum banada herhengi bisy kullanmami soylemedi acaba bende mi kullanmaliydim herkes asilamadan sonra genelde progesteron kullaniyor okudgm kadariyla kafam cok karışık

Ya doktorum banada herhengi bisy kullanmami soylemedi acaba bende mi kullanmaliydim herkes asilamadan sonra genelde progesteron kullaniyor okudgm kadariyla kafam cok karışık
bende oyleydim ya saf saf doktor bana wermedi diyordum halbuki soylemis hatta ben zaten ilaci almstm ewde wardi niye kullanmadm anlamadm, doktorun ustune bastirarak kullan demesini bekledm heralde soyledim diyince ben sok oldum. Yani bu yuzden cocukta tutmazsa kendimi cok suclicam. Senin adet sancisi dedigin tutunmada olabilir ya cok moralini bozma bakalm insallah vardr sana cok buyuk supriz olurrrrr :dua::anneadayı:

Bende yarin bi doktorumla goruseyim ya belki o da soylemistir bana ama ben ilac filan almadim hic.. İnsallah oyledir ya bilmiyorum ama bugun adet olmam gerekti yani simdi adet sancisidir buyuk ohtimal tam adet gunu yerlesme olur mi bilmiyorum. Gercejten cok lafam karisik su an

Bende yarin bi doktorumla goruseyim ya belki o da soylemistir bana ama ben ilac filan almadim hic.. İnsallah oyledir ya bilmiyorum ama bugun adet olmam gerekti yani simdi adet sancisidir buyuk ohtimal tam adet gunu yerlesme olur mi bilmiyorum. Gercejten cok lafam karisik su an
iyi dusunelim iyi olsun, rabbim hayirli saglikli evlatlar wersin

Ben ilk defa asılama oldum 2 hafta once. Bizde esimde de bende de bi problem yok ancak cocugumiz olmuyor bende 2 bicuk yillik evliyim. Ve bugun gittim test verdim sonuc yeni ogrendim maalesef negatif :KK43:((
Asilamanin ne kadar faydasi var bipmiyorum ama yine denicem tekrar gidcem doktora. Psikoljik olarak cok yoruldum cok uzuluyorum ama vazgecmicem. İnsallah Allah hepimizjn gonlune gore versin.
Hayirlisi olsun canim benim rabbim buyuk vardir zamani rabbim dogru zamanda en guzelini ve hayirlisini nasip etsin bende 2 asilama yaptirdim malesef negatif sonuc aldim ara verdim 2-3 ay simdi 3. asilamayi deneyecegiz Allah in izniyle rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah

Kizlar merhaba ya ssize bi sorum olcakti dedigim gibi ben asilama olmistum adetime bi gun kala test yaptrdim negatif cikti adet gunu alsamina adet oldum ama yalniz bir bucuk gun hatta 2 gun surdu. Benim normal adetim 5 6 gun surer. Bu durum neden opmus olabilir. Su an 3. Gubum olmasina ragmen aksamdan beri hic kanamam olmadi

Kizlar merhaba ya ssize bi sorum olcakti dedigim gibi ben asilama olmistum adetime bi gun kala test yaptrdim negatif cikti adet gunu alsamina adet oldum ama yalniz bir bucuk gun hatta 2 gun surdu. Benim normal adetim 5 6 gun surer. Bu durum neden opmus olabilir. Su an 3. Gubum olmasina ragmen aksamdan beri hic kanamam olmadi
yerlesme olabilir canim gec döllenme falan olmssa yerlssmede gec oluyordur.:dua: kanaman dewam etmezse birkac gun sonra yada 1 hafta sonra yine kan wer.

Ay insallah ama normal kanamam oldu o iki gunde hani agrim filanda oldu
canim ilk hamile kalacak kisilerde kanama yogunlugu artabiliyorms ve cok sancilida gecebiliyormus, benim eltim bildigin normal adetini olmstu 6 gun, hamileymis taa diger adetine geldignde ögrendi. Rabbimden umut kesilmez insallah bir sabah musmutlu uyanirsin hamilelik haberinlee :KK200:

Back