Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bi soru soruyorum cevaplarmisiniz son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yokcevaplarmisiniz

Kızlar ben 3 senelik evliyim ama cocugum yok eşimin spermi hareketi az %2 doktor asilama yapalim dedi sizce tutarmi benm hic umudum yok
Aynı sorun eşimde de vardı baya bir araştırdım ve keçiboynuzu pekmezi özünu aldim iki şişe. Aşılama icin dgerler uygun degildi tekrar test istendi iyi cikarsa asilama okeylenicekti bende Sabah iki corba kasıgi yatmadan iki corba kasigi yedirdim ve folik asit aldi gunde bir tane 15 gun sonra teste gitti sonuc hızlı sperm sayisı sınırı astmıştı sperm sayisi da katlanmisti. Bu arada (doktorum esinde folik asit )kullansin spermlere iyi geliyor demisti hem pekmez hem folik asit cok iyi geldi. Size de tavsiye ederim.. bir aksilik cikmazsa nisan da asilama olucam ve o zamana kadar pekmez folik asite devam edicez( en kisa zaman da bebeginin bebegimizin mujdesini almayı diliyorum hepimize :KK6:

Aynı sorun eşimde de vardı baya bir araştırdım ve keçiboynuzu pekmezi özünu aldim iki şişe. Aşılama icin dgerler uygun degildi tekrar test istendi iyi cikarsa asilama okeylenicekti bende Sabah iki corba kasıgi yatmadan iki corba kasigi yedirdim ve folik asit aldi gunde bir tane 15 gun sonra teste gitti sonuc hızlı sperm sayisı sınırı astmıştı sperm sayisi da katlanmisti. Bu arada (doktorum esinde folik asit )kullansin spermlere iyi geliyor demisti hem pekmez hem folik asit cok iyi geldi. Size de tavsiye ederim.. bir aksilik cikmazsa nisan da asilama olucam ve o zamana kadar pekmez folik asite devam edicez( en kisa zaman da bebeginin bebegimizin mujdesini almayı diliyorum hepimize :KK6:
Folik asit derken nasil canim

A1E1D203-C503-4275-B52C-8C82DE3BC8EA.jpeg
Folik asit derken nasil canim
Bizlerin kullandigi folik asit hapı varya onu.ben yurt disindayim bilmiyorum tr de varmi bana vermisti kullandigin folik asit hapini esinde icssin demisti .

Kızlar 5 gün önce asilma oldum esimin sperm tahlili yikandiktan sonra böyle çıktı
Görünüm normal
Yavaş hareketi 40
Hızlı hareketi 60
Total motilite 100 şu 5 gündür kasik agrisi bel ağrısı ve karnım cok şiş sizce asilamam tutmusmudur

Kızlar 5 gün önce asilma oldum esimin sperm tahlili yikandiktan sonra böyle çıktı
Görünüm normal
Yavaş hareketi 40
Hızlı hareketi 60
Total motilite 100 şu 5 gündür kasik agrisi bel ağrısı ve karnım cok şiş sizce asilamam tutmusmudur
cnm belirtiler yaniltici olabilir sen dusunmemeye calis stres yapma insallah tutar.

kızlar aşılama acıyor mu ? çok merak ediyorum o_O rahim filmi çektirmiştim bi anlık çok büyük bir ağrı çektim, yaptıranlar söyleyebilir mi aşılamadada böyle bir ağrı oluyor mu ?

allah razı olsun canım cevabın için çok teşekkür ediyorum, güzel dileklerin içinde çok sağol bat 4 mayıs süreç henüz başlamdı inşallah dediğin gibi olumlu olur. ağrısa da problem değil olsun da :) ama ne bilim kendimi hazırlamak istedim sadece

Rica ederim canim bende daha once asilama oldum subat ayinda. Ama tutmadi maalesef insallah hepimizin istegi olur bugun birbirimize dua edelim.

edelim inşallah canım ismin nedir ? peki ne yapmayı düşünüyorsun bundan sonra?

Bilmiyorum yani tekrar doktora gidcem bakalim. Sen mersinde mi rahim rontgeni cektirsin hangi hastane hangi domtora gdyosun?
yok canım ben batmandayım burda medical de çektirdim , ama mersin ünv hastanesi iyi bu konuda diyorlar.

Bisey sorabilirmiyim arkadaslar adetin ikinci gunu gidicem igne dedi doktor bu igneler hergun ayni saatdemi vurulmali birde yanliz gitmek sakincalimi araba kullanabilirmiyim yan etkisi olurmu esimlemi gitsem ilk igne

Bisey sorabilirmiyim arkadaslar adetin ikinci gunu gidicem igne dedi doktor bu igneler hergun ayni saatdemi vurulmali birde yanliz gitmek sakincalimi araba kullanabilirmiyim yan etkisi olurmu esimlemi gitsem ilk igne

Öncelikle aşılamanız hayırlı olsun, güzel sonuçlanır inşallah...
farklı bi yöntem izlenmeyecekse şöyle oluyor:
( Yumurta geliştirmek için yapılacaksa iğneler)
doktor adetin ikinci günü kontrol yapıp reçete yazıyor. iğneleri ( doktorumun bana söylediğine göre) akşam 17:00-19:00 arasında yapmanız gerekiyor. günlük hayatınızı etkileyecek bi zorluğu yok..

Öncelikle aşılamanız hayırlı olsun, güzel sonuçlanır inşallah...
farklı bi yöntem izlenmeyecekse şöyle oluyor:
( Yumurta geliştirmek için yapılacaksa iğneler)
doktor adetin ikinci günü kontrol yapıp reçete yazıyor. iğneleri ( doktorumun bana söylediğine göre) akşam 17:00-19:00 arasında yapmanız gerekiyor. günlük hayatınızı etkileyecek bi zorluğu yok..

Back