- Konu Sahibi Ayse saridogan
insallah canimHayirlisi olsun uzulme canim. Dua edelim birbirimize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah canimHayirlisi olsun uzulme canim. Dua edelim birbirimize
Aynı sorun eşimde de vardı baya bir araştırdım ve keçiboynuzu pekmezi özünu aldim iki şişe. Aşılama icin dgerler uygun degildi tekrar test istendi iyi cikarsa asilama okeylenicekti bende Sabah iki corba kasıgi yatmadan iki corba kasigi yedirdim ve folik asit aldi gunde bir tane 15 gun sonra teste gitti sonuc hızlı sperm sayisı sınırı astmıştı sperm sayisi da katlanmisti. Bu arada (doktorum esinde folik asit )kullansin spermlere iyi geliyor demisti hem pekmez hem folik asit cok iyi geldi. Size de tavsiye ederim.. bir aksilik cikmazsa nisan da asilama olucam ve o zamana kadar pekmez folik asite devam edicez( en kisa zaman da bebeginin bebegimizin mujdesini almayı diliyorum hepimizeKızlar ben 3 senelik evliyim ama cocugum yok eşimin spermi hareketi az %2 doktor asilama yapalim dedi sizce tutarmi benm hic umudum yok
Folik asit derken nasil canimAynı sorun eşimde de vardı baya bir araştırdım ve keçiboynuzu pekmezi özünu aldim iki şişe. Aşılama icin dgerler uygun degildi tekrar test istendi iyi cikarsa asilama okeylenicekti bende Sabah iki corba kasıgi yatmadan iki corba kasigi yedirdim ve folik asit aldi gunde bir tane 15 gun sonra teste gitti sonuc hızlı sperm sayisı sınırı astmıştı sperm sayisi da katlanmisti. Bu arada (doktorum esinde folik asit )kullansin spermlere iyi geliyor demisti hem pekmez hem folik asit cok iyi geldi. Size de tavsiye ederim.. bir aksilik cikmazsa nisan da asilama olucam ve o zamana kadar pekmez folik asite devam edicez( en kisa zaman da bebeginin bebegimizin mujdesini almayı diliyorum hepimize![]()
Bizlerin kullandigi folik asit hapı varya onu.ben yurt disindayim bilmiyorum tr de varmi bana vermisti kullandigin folik asit hapini esinde icssin demisti .Folik asit derken nasil canim
Bende kullanmistim 3 kutu icinde 3 aylik var yesil renkliEki Görüntüle 2125161
Bizlerin kullandigi folik asit hapı varya onu.ben yurt disindayim bilmiyorum tr de varmi bana vermisti kullandigin folik asit hapini esinde icssin demisti .
cnm belirtiler yaniltici olabilir sen dusunmemeye calis stres yapma insallah tutar.Kızlar 5 gün önce asilma oldum esimin sperm tahlili yikandiktan sonra böyle çıktı
Görünüm normal
Yavaş hareketi 40
Hızlı hareketi 60
Total motilite 100 şu 5 gündür kasik agrisi bel ağrısı ve karnım cok şiş sizce asilamam tutmusmudur
yok canım ben batmandayım burda medical de çektirdim , ama mersin ünv hastanesi iyi bu konuda diyorlar.Bilmiyorum yani tekrar doktora gidcem bakalim. Sen mersinde mi rahim rontgeni cektirsin hangi hastane hangi domtora gdyosun?
Bisey sorabilirmiyim arkadaslar adetin ikinci gunu gidicem igne dedi doktor bu igneler hergun ayni saatdemi vurulmali birde yanliz gitmek sakincalimi araba kullanabilirmiyim yan etkisi olurmu esimlemi gitsem ilk igne
Öncelikle aşılamanız hayırlı olsun, güzel sonuçlanır inşallah...
farklı bi yöntem izlenmeyecekse şöyle oluyor:
( Yumurta geliştirmek için yapılacaksa iğneler)
doktor adetin ikinci günü kontrol yapıp reçete yazıyor. iğneleri ( doktorumun bana söylediğine göre) akşam 17:00-19:00 arasında yapmanız gerekiyor. günlük hayatınızı etkileyecek bi zorluğu yok..
Peki igneleri gobekten olmasi sartmi kendim vurmaktan cok korkuyorum