Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
asilama raporunuzu nasil aldiniz bana persembe gel al yada adetinde gel dediler.bi olumsuzluk cikmis olabilirmi nerden anlicam yada telle mi aradiniz kizlar

asilama raporunuzu nasil aldiniz bana persembe gel al yada adetinde gel dediler.bi olumsuzluk cikmis olabilirmi nerden anlicam yada telle mi aradiniz kizlar
aşılama sürecinin başladığı gün , ilaçlarımı almadan önce yazmıştı hastane sekreteri ben eczaneye gidene kadar başhekimlik tarafından onaylanmıştı. on onbeş dakika kadar sürmüştü.

inşallah canım inşallah... siz tekrar aşılama mı deneyeceksiniz yoksa tüp bebek mi? ( tabi gerek kalmaz inşallah bunlara )
Bilmiyorum ki canim bi ara vereyim diyorum bi tekrar deneyeyim diyorum kafam karisik bakalim artik. Zaten 3 sene dolmadigi icin tup bebek yapmiyorlar daha 5 ayim var tup bebek icin

Bilmiyorum ki canim bi ara vereyim diyorum bi tekrar deneyeyim diyorum kafam karisik bakalim artik. Zaten 3 sene dolmadigi icin tup bebek yapmiyorlar daha 5 ayim var tup bebek icin
kafa karışıklığı konusunda bende aynı şeyleri yaşıyorum :( bizim 3 yıl dolduğu için önümüzdeki ay başlayabiliriz ama psikolojik olarak tam hazır değilim sanırım..
inşallah önümüzdeki 5 ay içinde kendiliğinden gelir meleğiniz hiç bir şeye gerek kalmaz :)

uzulmeyin kizlar moralinizi yuksek tutun siz elinizden geleni yapiyosunuz sonucta bende ocakta baslicam asilamaya 3senelik evliyim

kafa karışıklığı konusunda bende aynı şeyleri yaşıyorum :KK43: bizim 3 yıl dolduğu için önümüzdeki ay başlayabiliriz ama psikolojik olarak tam hazır değilim sanırım..
inşallah önümüzdeki 5 ay içinde kendiliğinden gelir meleğiniz hiç bir şeye gerek kalmaz :)
Insallah canim hepimiz o duyguyu yasariz insallah meleklerimiz bizi cok bekletmez insallah :)

Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Yaklaşık 8 aydır bebek denemelerimiz başarısızlıkla sonuçlanıyor. Eşimde varikosel var ama sayı ve diğer değerleri iyi sayılır. Son olarak dna fragmantasyon testi istedi üroloğumuz, onun sonucuna göre varikosel ameliyatı ya da aşılama yolunu seçeceğiz. Ürolog biraz daha ameliyat taraftarı gibi ama benim kadın doğum uzmanım aşılamadan yana. Tabi insan işin içine girince öğreniyor, bu konular derya deniz ve doktorlarda farklı yaklaşımlar sergileyince insan kararsız kalıyor. Şimdi birinci sorum; benimle benzeri durumda olan var mı, yani eşinde varikosel olup da ameliyat olmadan önce aşılama deneyen ve sonucu pozitif olan? Bir diğer sormak istediğim de, aşılama için Acıbadem Fulya ya da Çağlayan Florance Nightangale'i düşünüyoruz. Bu iki hastanenin fiyat/performans dengesi nasıldır, hangisini önerirsiniz? Şimdiden herkese teşekkürler!

Merhabalar bayanlar asilama yaptiranlar var mi aranizda birde adetin kacinci gunu yaptirdiniz? Kacinci denemede tuttu? Ben ilk asilamami yaptiracagim insallah heyecanliyim birazda endiseli bayrama denk gelebilir o yuzden ekim ayina ertelenmesi soz konusu istanbul da zeynep kamil hastanesinde yapilacak siz nerede yaptirdiniz acaba hastaneden hastaneye mi degisiyor soru sordum sanirim:oops:
İyi aksamlar arkadaşlar bende 2 buçuk yıllık evliyim eşim 1 yıl önce varikosol ameliyatı oldu ve su an ilimizin degerlride normal Dr a gittim kloman ve ovitrelle çatlatmak iğnesi kullandım bugünde ilk aşılamam yapıldı inşallah tutar. Com haycenliyim ve çok istiyorum aşılamaya ilgili bilgisi olan var mi ilk aşılama da tutar mi yasayan var mi acaba daha önce bilgilendirirseniz sevinirim..

İyi aksamlar arkadaşlar bende 2 buçuk yıllık evliyim eşim 1 yıl önce varikosol ameliyatı oldu ve su an ilimizin degerlride normal Dr a gittim kloman ve ovitrelle çatlatmak iğnesi kullandım bugünde ilk aşılamam yapıldı inşallah tutar. Com haycenliyim ve çok istiyorum aşılamaya ilgili bilgisi olan var mi ilk aşılama da tutar mi yasayan var mi acaba daha önce bilgilendirirseniz sevinirim..
Iyi aksamlar canim ben 2 kere asilama oldum ne yazik ki tutmadi simdi normal yolla olmasini bekliyorum tabi herkes de farklilik gosterebilir rabbim nasip etmisse tutar insallah ben cok duydum asilamayla hamile kalan ikiz olan bile oluyor stres yapma kafayi takma canim oluruna birak dilerim hersey gonlunce olur rabbim hepimize nasip etsin insallah

Iyi aksamlar canim ben 2 kere asilama oldum ne yazik ki tutmadi simdi normal yolla olmasini bekliyorum tabi herkes de farklilik gosterebilir rabbim nasip etmisse tutar insallah ben cok duydum asilamayla hamile kalan ikiz olan bile oluyor stres yapma kafayi takma canim oluruna birak dilerim hersey gonlunce olur rabbim hepimize nasip etsin insallah
İnşallah hepimizin gönlüne gore versin Allah.. Hayirlisiyla olur hepmixin insallah

Kızlar ben 3 senelik evliyim ama cocugum yok eşimin spermi hareketi az %2 doktor asilama yapalim dedi sizce tutarmi benm hic umudum yok

Ben ilk defa asılama oldum 2 hafta once. Bizde esimde de bende de bi problem yok ancak cocugumiz olmuyor bende 2 bicuk yillik evliyim. Ve bugun gittim test verdim sonuc yeni ogrendim maalesef negatif :(((
Asilamanin ne kadar faydasi var bipmiyorum ama yine denicem tekrar gidcem doktora. Psikoljik olarak cok yoruldum cok uzuluyorum ama vazgecmicem. İnsallah Allah hepimizjn gonlune gore versin.

Ben ilk defa asılama oldum 2 hafta once. Bizde esimde de bende de bi problem yok ancak cocugumiz olmuyor bende 2 bicuk yillik evliyim. Ve bugun gittim test verdim sonuc yeni ogrendim maalesef negatif :KK43:((
Asilamanin ne kadar faydasi var bipmiyorum ama yine denicem tekrar gidcem doktora. Psikoljik olarak cok yoruldum cok uzuluyorum ama vazgecmicem. İnsallah Allah hepimizjn gonlune gore versin.
Kuzm bnim herşeyin hayirlisi yüce mevlam vardir bizimde biyerde nasibimiz sen duani kesinlikle aksaltma1birde meryem süresini cok okuyun kizlar

Ben ilk defa asılama oldum 2 hafta once. Bizde esimde de bende de bi problem yok ancak cocugumiz olmuyor bende 2 bicuk yillik evliyim. Ve bugun gittim test verdim sonuc yeni ogrendim maalesef negatif :KK43:((
rabbim yardimciniz olsun moralinizi bozmayin insallah tekrar deneyin. Bende 2.5 senelik ewliym ilk asilamami yaptrdm 20. Gunm bugun sizde hic ara kanama falan oldu mu? Yoksa direk adet mi oldunuz

Ben halaa adet olmadim. Normalde bugun olmam gerekiyordu ama faha olmadim. Bugunde adilamamdan sonraki 16. Gubdu ve kan testi yaptirdim iste maalesef olmadi.

Ben halaa adet olmadim. Normalde bugun olmam gerekiyordu ama faha olmadim. Bugunde adilamamdan sonraki 16. Gubdu ve kan testi yaptirdim iste maalesef olmadi.
canim gec dollenme falan olms olamaz mi bence bekle biraz daha ben 14.gun kan werdm cikmadi doktorumu aradm neden werdin cikmaz ztn dedi 15.gun yerlesme olabiliyo 16.yerlesme olabiliyor dedi herkesinki ayni olmuyor. Bende cumartesini bekliyorm bakalm

Back