Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladim cnm bana crinone diye bi jel verdi bebegi rahime tutunmasi icinmis birde folik asit verdi icinde 3 aylik ilac olanlardan
Fitil olarak verdiği progestan düşük olmasın diye vermişti canım ikisinin de amacı aynı isimleri farklı :KK6: bebeğim tutunması için olan daha yi sanırım

bende aynı ilaçlardan kullanıyorum.. inşallah bu sefer son olur :) teste son 9 gün :dua:
Insallah cnm insallah guzel haberleri aliriz hep beraber hayirlisiyla pozitif sonuclarimiz olur:dua: benimde son 9 :) gun iple cekiyorum valla cok heyecanliyim sanki ilk defa asilama yaptirmis gibiyim insallah emeklerimizin karsiligini aliriz cnm o jel sende karin agrisi falan yapti mi birde folik asit kilo yapiyor mu acaba

Insallah cnm insallah guzel haberleri aliriz hep beraber hayirlisiyla pozitif sonuclarimiz olur:dua: benimde son 9 :) gun iple cekiyorum valla cok heyecanliyim sanki ilk defa asilama yaptirmis gibiyim insallah emeklerimizin karsiligini aliriz cnm o jel sende karin agrisi falan yapti mi birde folik asit kilo yapiyor mu acaba
inşallah canım inşallah :)
jel ile ilgili bi sorunum yok şükür.doktorum yaptıktan sonra en az yarım saat yat demişti o yüzden akşamları yapıyorum.
folik asite gelince bence kilo yapıyo ya da iğnelerin etkisi falan tam bilmiyorum ama tedaviye başladığımdan beri yani yaklaşık 3 haftada iki kilo almışım :( inşallah tüm bunlara değer.. :dua:

inşallah canım inşallah :)
jel ile ilgili bi sorunum yok şükür.doktorum yaptıktan sonra en az yarım saat yat demişti o yüzden akşamları yapıyorum.
folik asite gelince bence kilo yapıyo ya da iğnelerin etkisi falan tam bilmiyorum ama tedaviye başladığımdan beri yani yaklaşık 3 haftada iki kilo almışım :KK43: inşallah tüm bunlara değer.. :dua:
Anladim cnm benim doktor bana 15-30 dakika yuruyus yap demisti jelden sonra anlamadim bende. Bende kilo aldim:skandal: belkide dedigin gibi folik asitten de olabilir kullandigimiz ignelerdende 3 kutu kullanmistim cunku yinede olsun diyorum bebis olsunda kilo dert degil :21:

Anladim cnm benim doktor bana 15-30 dakika yuruyus yap demisti jelden sonra anlamadim bende. Bende kilo aldim:skandal: belkide dedigin gibi folik asitten de olabilir kullandigimiz ignelerdende 3 kutu kullanmistim cunku yinede olsun diyorum bebis olsunda kilo dert degil :21:
o zaman tüm doktorlar kendi kafasına göre kullandırıyo demek ki :)
iki buçuk kutu kullandım bende gonal f göbek aldı başını gidiyo :KK59:ama dediğiniz gibi hayırlısıyla bebişle dolsun da o göbekler kiloların hiç önemi yok elbet giderler.. :21:

Amin canim insallah.. :dua: ben asilamadan 2 gun sonra temizlik yaptim korkuyorum bisey olur tutmaz diye ama genelde yatiyorum insallah Allah in izniyle birsey olmaz rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin canim benim
İnanın bende aşılama yaptım eve geldim annemşer falanda kimse yok yaşadığımız yerde. Bir sürü iş yaptım mecburen yani yapılmazsa olmaz o derece. Sonra oturdum ağladım aşılama tutmaz diye. Ama şimdi 3, haftalık hamileyim :)) umudunuzu hiç yitirmeyin. Size destek olması için yazdım kızlar. Allah a emanet olalıö hepimiz inşallah

İnanın bende aşılama yaptım eve geldim annemşer falanda kimse yok yaşadığımız yerde. Bir sürü iş yaptım mecburen yani yapılmazsa olmaz o derece. Sonra oturdum ağladım aşılama tutmaz diye. Ama şimdi 3, haftalık hamileyim :)) umudunuzu hiç yitirmeyin. Size destek olması için yazdım kızlar. Allah a emanet olalıö hepimiz inşallah
Allah razi olsun canim bizimle paylastigin icin inan icim rahatladi ailemle ayni sehirdeyiz fakat bana cok uzak dedigin gibi ev temizlenmeyecek gibi degildi mecbur kaldim ama senin bu paylasimindan sonra ferahladim rabbim bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah:dua::KK68:

Birsey soracagim cnm sen ne zmn ogrendin gebeligi kanda mi yoksa test ile mi ogrendin birde belirtiler var miydi doktorun sana jel verdi mi cnm cok uzun oldu kusuru ma bakma ya:KK43:

Tekrar mrb :)
ne durumdasınız acaba varmı bi belirti?? bende hiçbişey yok gibi umutlarım tükeniyo sanki :KK17: ara ara ince bi sızı oluyo sağ kasığımda birde fazlaca akıntım var ... ama yine de içten içe umutsuzluğa batıyorum :cry:
Merhaba:21: benimde ayni cnm farkli bi belirti yok ztn her ay ayni seyler o yuzden belirti aramiyorum oluruna biraktim cnm nasibimizde varsa yasariz cnm insallah tutmustur umudunu yitirme olumlu dusun cnm

Back