Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 aralıkta aşılama yaptırdığımı daha önce burda yazmıştım arkadaşlar. dün test yaptırdım b-hcg 139 çıktı. çok şükür rabbime. bana dua edin inşallah sağ salim kucağımada alırım hayırlısı ile. Rabbim isteyen herkesin kucağına sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. :)

1 aralıkta aşılama yaptırdığımı daha önce burda yazmıştım arkadaşlar. dün test yaptırdım b-hcg 139 çıktı. çok şükür rabbime. bana dua edin inşallah sağ salim kucağımada alırım hayırlısı ile. Rabbim isteyen herkesin kucağına sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. :)
hayırlı uğurlu olsunn inşallahh.. sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun..
klasik olacak ama belirti yaşamışmıydınız hiç .. bende pazartesi kan vereceğim inşallah heyecan doruktaa :)

hayırlı uğurlu olsunn inşallahh.. sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun..
klasik olacak ama belirti yaşamışmıydınız hiç .. bende pazartesi kan vereceğim inşallah heyecan doruktaa :)
İnşallah sizde hayırlı haberler alırsınız. :) belirti yaşadım ve yaşıyorumda halen. kasıklarım ve göğüslerim adet olacakmış gibi ağrıyor. hafif hafif de bulantılarım var. ama iştahım da açık, çok çabuk acıkıyorum mesela. sizin de var mı belirtileriniz ?

İnşallah sizde hayırlı haberler alırsınız. :) belirti yaşadım ve yaşıyorumda halen. kasıklarım ve göğüslerim adet olacakmış gibi ağrıyor. hafif hafif de bulantılarım var. ama iştahım da açık, çok çabuk acıkıyorum mesela. sizin de var mı belirtileriniz ?
aşırı derecede yok aslında dokunduğum zaman göğüslerim derin bi sızı var ama ellemezsem yok :) yüzüstü yatamıyorum mesela.. kasıklarımda ara ara hissettiriyo kendini sürekli olan bişey yok aslında ... ama söylemesi ayıp çok fazla şeffaf akıntım var, kendimi yorgun hissediyorum, sürekli uyuma isteği var.. belki halsizlik psikolojik olabilir tamda emin olamıyorum :)

aynı belirtileri yaşıyoruz.benimde abartılcak derece göğüs ve kasık ağrım yok. ama adet olacağım zamanki gibi ağrılar. akıntı bende de var. seninde hayırlı haberlerini bekliyorum. burdan yaz ;)

aşırı derecede yok aslında dokunduğum zaman göğüslerim derin bi sızı var ama ellemezsem yok :) yüzüstü yatamıyorum mesela.. kasıklarımda ara ara hissettiriyo kendini sürekli olan bişey yok aslında ... ama söylemesi ayıp çok fazla şeffaf akıntım var, kendimi yorgun hissediyorum, sürekli uyuma isteği var.. belki halsizlik psikolojik olabilir tamda emin olamıyorum :)
aynı belirtileri yaşıyoruz.benimde abartılcak derece göğüs ve kasık ağrım yok. ama adet olacağım zamanki gibi ağrılar. akıntı bende de var. seninde hayırlı haberlerini bekliyorum. burdan yaz :KK66:

aynı belirtileri yaşıyoruz.benimde abartılcak derece göğüs ve kasık ağrım yok. ama adet olacağım zamanki gibi ağrılar. akıntı bende de var. seninde hayırlı haberlerini bekliyorum. burdan yaz :KK66:
şu an bi umutlandım :) rabbim hayırlısını versin.. inşallah güzel haber alırım ve buraya yazarım :) :dua:

Hayirli olsun cnm rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bizlerede o mujdeli haberden almayi nasip etsin rabbim ;) :dua:

Ayni belirtiler bende de var canim birde belimde agri oluyor kalcamin biraz uzeri belime dogru insallah bunlar hamilelik belirtitisir hayirlisi olsun hepimizin hakkinda

Kızlar iyi akşamlar, yarın doktor randevum var, artık rahim filmi çektirdikten sonra kanallar açılsa aşılamaya geçmek istiyorum. Uzun bi ilaç dönemi mi oluyor yoksa 3-5 ay da yok o tahlil bu tahlil bekletir mi ?

Kızlar iyi akşamlar, yarın doktor randevum var, artık rahim filmi çektirdikten sonra kanallar açılsa aşılamaya geçmek istiyorum. Uzun bi ilaç dönemi mi oluyor yoksa 3-5 ay da yok o tahlil bu tahlil bekletir mi ?
Cnm butun evraklar toplandiktan sonra dosya aciliyor kurula gidiyor onaylaninca ilac raporu cikarttiriyorsun 1 hafta icinde cikiyor ilac raporu sonrada asilama tedavisi basliyor ilk once ignelere yada klomen oluyor degisiyor ben igne tedavisi gordum 2 asilamada

Cnm butun evraklar toplandiktan sonra dosya aciliyor kurula gidiyor onaylaninca ilac raporu cikarttiriyorsun 1 hafta icinde cikiyor ilac raporu sonrada asilama tedavisi basliyor ilk once ignelere yada klomen oluyor degisiyor ben igne tedavisi gordum 2 asilamada
Hormon testi ve rahim filminden sonra hemen aşılama istiyorum, eşimde bir sıkıntı yok ama ailemdeki bütün kadınlar zor hamile kaldı, en geç evlenen ve hamile kalamayan bir benim :( cevabın için çok teşekkür ederim

Hormon testi ve rahim filminden sonra hemen aşılama istiyorum, eşimde bir sıkıntı yok ama ailemdeki bütün kadınlar zor hamile kaldı, en geç evlenen ve hamile kalamayan bir benim :KK43: cevabın için çok teşekkür ederim
Rabbim hayirlisini nasip etsin moralini bozma cnm vakti zamani gelince rabbim nasip eder zaman gerekli biliyorum cok zor ama rabbim kolayligini verir hersey gonlunce olsun insallah

kizlar asilamada spermler yikaniyoya sonra isleme aliniyo.spermler baskasiyla karisiyomu acaba hic aklinizdan gecmiyomu
tüplerin üstünde barkot olduğu için karışmaz.. aşılama öncesinde de tüplerin üstünü okutuyorlar zaten, sen tamam dersen aşılamaya başlıyolar.. en azından gazi de öyle yapıyorlar :)

Back