- 28 Kasım 2019
- 12
- 5
-
- Konu Sahibi msfcglayan
Insallah canmm insallah tum isteyen herkeze allahim tez vakite nasip etsinAy çok sevindim canım inşallah Rabbim bebegine kavuşmanı nasip etsin sana ve hepimize
Bende 29'nda oldum bekliyorum umudumuzu kaybetmeyelim güzel şeyler olacak inşaallahkızlar selam 26sında ilk aşılamamı oldum takip eden 4. günden itibaren kasıklarımda çok ağrı vardı şimdi 2 gündür kesildi ağrım sızım yok. umutluydum umudumu kaybettim nedense belirti olmayınca. yarın kan testi vericem. şans dileyin
Selam bende 26sında olmuştum aynı şeyleri yaşadım iki gündür hiç ağrım yoktu bugün kan verdim ve 0.70 çıktı adet olmama sebebim de Protestanmış bugün bıraktım ve hemen sancılarım başladı muhtemelen yarın falan olurum. Umarım sizin süreciniz bunun tam tersi olur bol şanskızlar selam 26sında ilk aşılamamı oldum takip eden 4. günden itibaren kasıklarımda çok ağrı vardı şimdi 2 gündür kesildi ağrım sızım yok. umutluydum umudumu kaybettim nedense belirti olmayınca. yarın kan testi vericem. şans dileyin
her şeyin hayırlısı olsun hakkımızda umarım en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırızSelam bende 26sında olmuştum aynı şeyleri yaşadım iki gündür hiç ağrım yoktu bugün kan verdim ve 0.70 çıktı adet olmama sebebim de Protestanmış bugün bıraktım ve hemen sancılarım başladı muhtemelen yarın falan olurum. Umarım sizin süreciniz bunun tam tersi olur bol şans
canım benim inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum burayaBende 29'nda oldum bekliyorum umudumuzu kaybetmeyelim güzel şeyler olacak inşaallah
kızlar selam 26sında ilk aşılamamı oldum takip eden 4. günden itibaren kasıklarımda çok ağrı vardı şimdi 2 gündür kesildi ağrım sızım yok. umutluydum umudumu kaybettim nedense belirti olmayınca. yarın kan testi vericem. şans dileyin
6.gündeyimKızlar ne yaptınız durumlar ne? Kaçıncı gününüzdesiniz, belirtileriniz neler? Benim 8. günüm tek belirtim su gibi akıntımın olması bu bir belirti sayılır mı bilmiyorum.
Çatlatma iğnesinin 15. günü aşılamanın da 13.günü bugün iğnenin ilk gününden beri belirtileri yoğun yaşıyorum sadece son 2 gündür ağrılar, kramplar ara sıra gelip gidiyorKızlar ne yaptınız durumlar ne? Kaçıncı gününüzdesiniz, belirtileriniz neler? Benim 8. günüm tek belirtim su gibi akıntımın olması bu bir belirti sayılır mı bilmiyorum.
Ne zaman test yapacaksınız?Çatlatma iğnesinin 15. günü aşılamanın da 13.günü bugün iğnenin ilk gününden beri belirtileri yoğun yaşıyorum sadece son 2 gündür ağrılar, kramplar ara sıra gelip gidiyor
Adet tarihim 15 i beklemeyi düşünüyorum ama pazarteside kan vermeyi düşünüyorumNe zaman test yapacaksınız?13.güne gelmişsiniz
Güzel sonuç gelsin inşallahAdet tarihim 15 i beklemeyi düşünüyorum ama pazarteside kan vermeyi düşünüyorum
Merhaba bende 5 ağustosta öğlen oldum asilamami tek yumurta ile bugüne kadar kasık ağrılarım baskıların oldu ama bu akşam gecti sizin kac yumurta ile yapildiMerhaba, ben de varımYarın öğlen aşılama olacak Çok heyecanlıyım Tek yumurta ile aşılama olacak..
İğnenin mi 10.günü ?10. Gün, leke geldi bugün. Ben artık gerçekten çok yoruldum..
Neden 15 milyon spermle aşılama yapılınca olmuyormu 5 ve üzeri yeterli diyorlarAşılamanın 14.günü çatlatma iğnesinin 16. günü adet belirtilerimin tamamını günlerdir yaşıyorum gebe olacağıma ihtimal vermiyorum çünkü 15 milyon spermle aşılama yapıldı test yapmadım henüz yarın yapacağım umut ediyorum yalnızca olursa hayır olmazsa bin hayır ama ara vermeden aşılamaya devam edeceğim