- 13 Temmuz 2022
- 575
- 165
- Konu Sahibi msfcglayan
Tutma ihtimali daha düşük oluyorNeden 15 milyon spermle aşılama yapılınca olmuyormu 5 ve üzeri yeterli diyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tutma ihtimali daha düşük oluyorNeden 15 milyon spermle aşılama yapılınca olmuyormu 5 ve üzeri yeterli diyorlar
Oyle düşünmeyelim yinede ya umutsuz olmayın bizimde sayı sorunumuz vardı bu şekilde tutanda var hiç sorunu olmayıp tutmayanda varTutma ihtimali daha düşük oluyor
Yumurta kendi çatlamıştı o yüzden iğne yapılmadı. Aşılamanın 10. Günüİğnenin mi 10.günü ?
Benim de tek yumurta ile aşılama yapıldı. 18 mm ulaşınca catlatma ignesi verdiler, sonrası aşılamaMerhaba bende 5 ağustosta öğlen oldum asilamami tek yumurta ile bugüne kadar kasık ağrılarım baskıların oldu ama bu akşam gecti sizin kac yumurta ile yapildi
Yerlesme kanamasi olma ihtimali var mi?10. Gün, leke geldi bugün. Ben artık gerçekten çok yoruldum..
Geçen ay da böyle olmuştu adetimden bir hafta öncesinde leke geliyor kesiliyor daha sonra adet günümde sökülüyor yani bariz herhangi bir sorunumuz olmamasına rağmen 1.5 senedir her ay hayal kırıklığına uğruyorum artık çok yoruldum. Biliyorum bir zamanı var rabbim ne zaman isterse o zaman olacak ama bu süreç beni çok yıprattıYerlesme kanamasi olma ihtimali var mi?
Konuyu ben açmıştım, 11. günden bildiriyorum. Regl tamamen söküldü maalesef yine negatif yine hüsran..Arkadaşlar ben dün ilk defa aşılama yaptırdım. Tek yumurtayla denedik o yüzden çok ümidim yok ama benimle beraber bu ay yaptıran ya da yaptıracak olan varsa süreci beraber geçirelim istiyorum. Var mı yaptıran?
Ne denilse boş biliyorum, ama dilerim bebeğiniz en kısa zamanda, sizi daha fazla bekletmeden sizinle olurKonuyu ben açmıştım, 11. günden bildiriyorum. Regl tamamen söküldü maalesef yine negatif yine hüsran..
Merhaba canım ben sanki burda bir gün sonradan sayılıyor diye okumuştum o yüzden 5inde oldum 8.gun diyorum ama bilemiyorum da zaten zaman geçmiyorKızlar merhabaa ben de ilk asilamami 8 ağustos perşembe oldum gunu sayarken aşılama olan günü de sayıyor muyuz mesela ben perşembe aşılama oldum cuma 1 mi yoksa perşembe 1 cuma 2 mi
Ay evet kesinliklee ilk asilaman miMerhaba canım ben sanki burda bir gün sonradan sayılıyor diye okumuştum o yüzden 5inde oldum 8.gun diyorum ama bilemiyorum da zaten zaman geçmiyor
Evet ilkAy evet kesinliklee ilk asilaman mi
Benim deee kaçıncı gundesinEvet ilk
8.gundeyim de açıkçası 12.gunde falan test yapsammi yapmasammi yapacak olursam ne zaman yaparım falan hiç bilmiyorum stres basmaya başladı banaBenim deee kaçıncı gundesin
Benim bugün 5 cuma basliycam test yapmaya çarşamba da doktor çağırdı8.gundeyim de açıkçası 12.gunde falan test yapsammi yapmasammi yapacak olursam ne zaman yaparım falan hiç bilmiyorum stres basmaya başladı bana
Bana doktor iki hafta sonra belli olur dedi yani pazartesi günü ama bende o zamanı beklemem sanırımBenim bugün 5 cuma basliycam test yapmaya çarşamba da doktor çağırdı
Sanırım ovitrelle etkisi de oluyormuş bakalım birkaç gün üst üste yapacağım ben can sıkıntısına zaten günler geçmiyorBana doktor iki hafta sonra belli olur dedi yani pazartesi günü ama bende o zamanı beklemem sanırım
Aynen canım yap ya bende erken hamilelik testi aldım keşke normal de alsaydım dedim eve gelince arada yapar yapar dururdumşuan bende zor duruyorum o testide yaparsam belki cumaSanırım ovitrelle etkisi de oluyormuş bakalım birkaç gün üst üste yapacağım ben can sıkıntısına zaten günler geçmiyor
Hadi bakalım erken gebelik değil de normal olandan aldırcam bugünAynen canım yap ya bende erken hamilelik testi aldım keşke normal de alsaydım dedim eve gelince arada yapar yapar dururdumşuan bende zor duruyorum o testide yaparsam belki cuma