- 5 Mart 2023
- 95
- 30
- 25
-
- Konu Sahibi msfcglayan
Temmuz 23 aşılama bugün 11.gunArkadaşlar ben dün ilk defa aşılama yaptırdım. Tek yumurtayla denedik o yüzden çok ümidim yok ama benimle beraber bu ay yaptıran ya da yaptıracak olan varsa süreci beraber geçirelim istiyorum. Var mı yaptıran?
Ayy siz ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz? İlk aşılamanız mı? Hayırlı sonuçları alırsınız inşallahTemmuz 23 aşılama bugün 11.gun
12 ve 14 gune kadar test yapma sakın
Yoksa biz gibi noldu sonuc ne diye icin icini yer
İnşallah hayırlısı olur
Aşılama 7.Gündeyim sabırla beklemeye çalışıyorum çok zor beklemekArkadaşlar ben dün ilk defa aşılama yaptırdım. Tek yumurtayla denedik o yüzden çok ümidim yok ama benimle beraber bu ay yaptıran ya da yaptıracak olan varsa süreci beraber geçirelim istiyorum. Var mı yaptıran?
Belirtiler var mııı ya da ne belirti var suanTemmuz 23 aşılama bugün 11.gun
12 ve 14 gune kadar test yapma sakın
Yoksa biz gibi noldu sonuc ne diye icin icini yer
İnşallah hayırlısı olur
Ay evet her seferinde aynı şeyleri yaşamak çok zor ama inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırız. Kaçıncı denemeniz sizin?Aşılama 7.Gündeyim sabırla beklemeye çalışıyorum çok zor beklemek
Var olmaz mi göğüslerim sis mide bulantısı bel ağrısıBelirtiler var mııı ya da ne belirti var suan
EVet evet en iyisi beklemek sabretmek ne kadar zor olsa da..Var olmaz mi göğüslerim sis mide bulantısı bel ağrısı
Ama ben günümü bekliyorum acele edince hüsran oluyor
Belirti aramak istemiyorum gününü bekleyip görmek daha iyi ama asla umut kaybetmiyoruzEVet evet en iyisi beklemek sabretmek ne kadar zor olsa da..
Merhaba benimde bugün aşılamamın 6. GünüArkadaşlar ben dün ilk defa aşılama yaptırdım. Tek yumurtayla denedik o yüzden çok ümidim yok ama benimle beraber bu ay yaptıran ya da yaptıracak olan varsa süreci beraber geçirelim istiyorum. Var mı yaptıran?
Aynen geç öğrenip negatif görmek pozitifin negatife dönmesinden bin kat iyidirVar olmaz mi göğüslerim sis mide bulantısı bel ağrısı
Ama ben günümü bekliyorum acele edince hüsran oluyor
2 kez klomen denedik ilkinde gebelik oldu ama kimyasalla sonuçlandı. Bu ilk aşılama deneyimim sizde var mı belirtilerAy evet her seferinde aynı şeyleri yaşamak çok zor ama inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırız. Kaçıncı denemeniz sizin?
Yok henüz 2. günüm. Herhangi bir belirtim yok. Ben de klomen kullandım. Hakkımızda hayırlısı inşallah belirtileriniz olursa yazın2 kez klomen denedik ilkinde gebelik oldu ama kimyasalla sonuçlandı. Bu ilk aşılama deneyimim sizde var mı belirtiler
Bende bugün çok bel ağrısı var, göğüslerim de hiç hassasiyet yok sertlik şişme vs, sağ kasığımda batma var hafif sızı gibi suan için. Ama sanırım yumurta solda büyümüştü sağ batıyor neden bilmiyorumYok henüz 2. günüm. Herhangi bir belirtim yok. Ben de klomen kullandım. Hakkımızda hayırlısı inşallah belirtileriniz olursa yazın
Allah allah dur bakalım o da bi işaret olabilirBende bugün çok bel ağrısı var, göğüslerim de hiç hassasiyet yok sertlik şişme vs, sağ kasığımda batma var hafif sızı gibi suan için. Ama sanırım yumurta solda büyümüştü sağ batıyor neden bilmiyorum
Yok canim bisey olmaz genelde doktor yumurta büyüklüğüne göre öneriyorBir de ilişki konusunda doktorunuz ne önerdi? Benimki aşılamadan iki gün sonra gün aşırı şekilde dedi ama bizim aşılamanın ertesi günü yani bugün de ilişki oldu amaç biraz garantilemeye çalışmaktı açıkçası ama sakıncası yoktur umarım.
Merhaba, ben de varımArkadaşlar ben dün ilk defa aşılama yaptırdım. Tek yumurtayla denedik o yüzden çok ümidim yok ama benimle beraber bu ay yaptıran ya da yaptıracak olan varsa süreci beraber geçirelim istiyorum. Var mı yaptıran?
Benim de tek yumurta ile olduMerhaba, ben de varımYarın öğlen aşılama olacak Çok heyecanlıyım Tek yumurta ile aşılama olacak..
AminBenim de tek yumurta ile olduRabbim güzel sonuçlar almamızı nasip etsin inşallahhh