- Konu Sahibi Miyavhanim
-
Aynen bncede denemekten zarar gelmez. Bende çok yorum okudum denemek istedim hayırlısı neyse zaten o olur rabbim blkide onu vesile kılmıştır bizeMerhaba canım, ben aldım aspir seti kullanıyorum. Ben doğal şeyleri severim zaten bana da bu yağlarla hamile kalan arkadaşım tavsiye etti. Denemeye değer...
Bende hiic su içmem.o zamam en iyisi bekleyeyimBen asilamadan 9gun sinra negtf gormustum idrarda. ignenin etkisi bile yoktu cok su icen biriyim cabuk cikmisti igne etkisi sonrada regl oldum .genelde 10 ile 12 gun idrarda cikiyo gibi test.suan yine igneye başladık hayirlisi diyelim
Valla bekledikçe heyecan oluyor ben tam 12.gun test yapacam die beklerken regl oldum pat die:)sen ic sesini dinle kuzum ama yoksa silik falan çıkmadı bende hicBnde su an idrar testi alıp yapsam çıkar mi o zaman sonuç eğer varsa
Hayirlisi olsun ins 2.asilaman tutar cnm.rabbim hepimize nasip etsin dua edelim bol bolBen birinci aşılama tutmadı canim ikinciye gecicez bu Ay sonu adet olunca randevunalcam insallah
Mutlaka birbirimize hbr verelim gelismelerden.Pek belirtim de yok ama Inşallah ya :)
Hayirlisi olsun ins 2.asilaman tutar cnm.rabbim hepimize nasip etsin dua edelim bol bol
Evt daha önce yapmistim ama gereksiz para veriyor insan bence öyle testlere ve ciddi zaman kaybi.Inşallah canim hayırlısıyla bi de ovulasyon testi göstermek istiyorum.anlarmisin yapt8nmi hiç canm
bu Ay ilk defa ikinci çizgi cıktı normalde progesteronum düşük olduğu için çıkmazdı ama ben nasılsa çıkmaz.die adetin 15.gunu yapmıştım bide griotim o hafta kacirdimmi die merak ediyorum sadece 16 si oldu deneme o ladarEvt daha önce yapmistim ama gereksiz para veriyor insan bence öyle testlere ve ciddi zaman kaybi.
15./16.gün gibi gözüküyor cnm,düzenli adet döngün varsa eger „Flo“ „Peride“ P.C“ bunlar yumurtlama dönemini net bir sekilde Belirtiyor.bende en azindan tutuyor günleri.ama döllenme olmadi simdiye kadar bakalim nasipimizde ne zaman varsa ins en kisa zamanda olur.bu Ay ilk defa ikinci çizgi cıktı normalde progesteronum düşük olduğu için çıkmazdı ama ben nasılsa çıkmaz.die adetin 15.gunu yapmıştım bide griotim o hafta kacirdimmi die merak ediyorum sadece 16 si oldu deneme o ladar
Eki Görüntüle 2222076
Nasiplen ötesi yok ama içim koşmak isterken bekliyorum mecburen hayırlısı bakalim15./16.gün gibi gözüküyor cnm,düzenli adet döngün varsa eger „Flo“ „Peride“ P.C“ bunlar yumurtlama dönemini net bir sekilde Belirtiyor.bende en azindan tutuyor günleri.ama döllenme olmadi simdiye kadar bakalim nasipimizde ne zaman varsa ins en kisa zamanda olur.
bnde asilamamin 10.gunu dayanamiyip test yapmisdim cikmamisdi 3 gun sora bidaha yaptim cikmisdi... hayirlisi olsun umatim tutmusdur:))Benimde yarin 10. Gün olacak. kaldi 5 . heyecanla bekliyorum sonucu. Buyuk bir hayal kirikligi yaşamam inşallah :) tüm sonuç bekleyenler de yaşamaz inşallah :)
Yaa benimde bugün belim ve kasiklarim çok ağrıyor adet olucam saniirmValla bekledikçe heyecan oluyor ben tam 12.gun test yapacam die beklerken regl oldum pat die:)sen ic sesini dinle kuzum ama yoksa silik falan çıkmadı bende hic
Evet verin güzel haberleri kızlar bekliyorum :) benim kasiklarim agriyor bütünMutlaka birbirimize hbr verelim gelismelerden.
Amin ama kasik ve bel agrım var bugun. Adet mi olucam yoksa belirti mi bilmiyorum. Sizde de oldu mubnde asilamamin 10.gunu dayanamiyip test yapmisdim cikmamisdi 3 gun sora bidaha yaptim cikmisdi... hayirlisi olsun umatim tutmusdur:))
İlk aşılamaydi simdi ikinciye basladik sali yumurta kontrolu varBende hiic su içmem.o zamam en iyisi bekleyeyiminsallah guzel sonuclar alirsiniz sizde, bende ina :) herkes icinde tabi :)
Sizin kaçınciydı bu
11.gün bugün adetime 3 gün kaldı görünüyorMiyavhanim ewet oldu zaten hamilelikte adet belirtileri olur ayirt etmek zor.. bgun 10.gun dmi
Ikincilerde şans 1.ye göre daha yüksek diyorlar hadi hayırlısıİlk aşılamaydi simdi ikinciye basladik sali yumurta kontrolu var
evet oyleymiss hadi bakalim umarim olur..)Ikincilerde şans 1.ye göre daha yüksek diyorlar hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?