- 11 Ağustos 2016
- 429
- 162
- Konu Sahibi Miyavhanim
Ya Allah aşkına sınır oluyorum ben bu insanlara ya ister anne olsun ister başka biri. Allah aşkına kızlar 10 gün önce aşılama oldum iki gündür kasiklarim belim çok ağrıyor gerçekten iş yapacak halim yok. 1 haftadır eve gelen giden eksik olmuyor . Eşim yarın askere gidecek bedelli için 3 hafta yok. O yüzden akşamları gelen çok oluyor. Zaten geçen hafta bugun yatılı misafirim geldi 3 günlüğüne. Telaşı siz anlayın. Ondan sonra her akşam bir misafir, cayiydi pastasiiydi ben ilgilendim başka kim ilgilenecek. Dün gündüz annem ile başka bir akraba geldi yine pasta cay ilgilendim. Bugun annanem ile annem geldi yine. Kayinvalidegilde koyde gelcek gibi ama belli degil aksama yemek yapmam lazim.Ben oturamıyorum ağrıdan annem sözde yardim edecek. Baktım edeceği yok kalktım bende yemek yapmak için.Esim hasta zaten 1 haftadir çok fena üşütmüş öksürük vs derken yataktan kalkamıyor onunla da ayrı ilgileniyorum çorbası çayı heryer pecete . Sabahtan beri 3 posta çamaşır attım serdim. Artik baktim annem yapmicak kalktım akşama fasulye koydum pilav yaptım çorba yaptım annem sonradan gelmiş sen niye yaptım ben yapardım diyor. E gecmis olsun ne zamandir mutfaktayim.. Zaten ayakta duramıyorum. Eşimin asker icin eksiklikleri var onlari almaya gidecektik tek basina gitti artik. Vallahi sinir oldum .ablam yerimde olsa eline soğuk su degdirtmez ben oturamıyorum ağrıdan. Neden böyle davrnaiyirlar bana ya oturup aglicam vallahi hep böyle bende mi var sorun. Yararı değil zararı dokunuyor herkesin bana ağlayasım var saatlerce