- 11 Ağustos 2016
- 429
- 162
-
- Konu Sahibi Miyavhanim
Merhaba, bizde de hareket azlığı var, umarım hayırlısı ile pozitif sonucu alırsınız her ikiniz de.Bende 20sinde oldum aşılamamı. İlk aşılamam. Daha önce hiç gebelik oluşmadı. Pcos var bende eşimdede hareketlilik sıkıntısı vardı. Aşılamadan sonra gaz, şişkinlik, stres, göğüslerde hassasiyet hepsi oldu. Son 3 4 gündür kabızlık var. hergün tekrar başlıyo. İdrar testi yaptım farklı günlerde 4 kez, iğne etkisi geçtimi diye kontrol etmek için. Çarşamba akşam çok kötü oldum. ateşim çıktı, adet ağrısı gibi bi ağrı başladı, karnım iyice şişti, göğüslerim zaten hep acıyo. Dün idrar testi negatifti, kan verdim erken biliyorum ama eşim bendende sabırsız. Bu sabahta idrar testi yaptım gene negatif çıktı. Kan sonucum çıktı 10 gibi. Hcg 5.7. İnşallah yükselir, isteyen herkese nasip etsin rabbim.Kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Çok teşekkür ederim, isteyen herkese nasip olur inşallah.Merhaba, bizde de hareket azlığı var, umarım hayırlısı ile pozitif sonucu alırsınız her ikiniz de.
Hayırlı olsun inşallah
Inşallah yükselir canım umut var senin içinBende 20sinde oldum aşılamamı. İlk aşılamam. Daha önce hiç gebelik oluşmadı. Pcos var bende eşimdede hareketlilik sıkıntısı vardı. Aşılamadan sonra gaz, şişkinlik, stres, göğüslerde hassasiyet hepsi oldu. Son 3 4 gündür kabızlık var. hergün tekrar başlıyo. İdrar testi yaptım farklı günlerde 4 kez, iğne etkisi geçtimi diye kontrol etmek için. Çarşamba akşam çok kötü oldum. ateşim çıktı, adet ağrısı gibi bi ağrı başladı, karnım iyice şişti, göğüslerim zaten hep acıyo. Dün idrar testi negatifti, kan verdim erken biliyorum ama eşim bendende sabırsız. Bu sabahta idrar testi yaptım gene negatif çıktı. Kan sonucum çıktı 10 gibi. Hcg 5.7. İnşallah yükselir, isteyen herkese nasip etsin rabbim.Kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Hayırlısı olsun canim :) umarim yükselir degerlerinBende 20sinde oldum aşılamamı. İlk aşılamam. Daha önce hiç gebelik oluşmadı. Pcos var bende eşimdede hareketlilik sıkıntısı vardı. Aşılamadan sonra gaz, şişkinlik, stres, göğüslerde hassasiyet hepsi oldu. Son 3 4 gündür kabızlık var. hergün tekrar başlıyo. İdrar testi yaptım farklı günlerde 4 kez, iğne etkisi geçtimi diye kontrol etmek için. Çarşamba akşam çok kötü oldum. ateşim çıktı, adet ağrısı gibi bi ağrı başladı, karnım iyice şişti, göğüslerim zaten hep acıyo. Dün idrar testi negatifti, kan verdim erken biliyorum ama eşim bendende sabırsız. Bu sabahta idrar testi yaptım gene negatif çıktı. Kan sonucum çıktı 10 gibi. Hcg 5.7. İnşallah yükselir, isteyen herkese nasip etsin rabbim.Kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Bende 2 gun önce oldum insllah güzel haberler aliriz :)
Ben denizlideyim canm istanbulu bilmiyorum, kızlar herkes hangi şehirdenMerhabalar bende bu ay ümitsizlik var ve ilk defa düşünüyorum sizden ricam İstanbul’da olanlar nerde yaptırdı kaç tl maloldu yazsa da düşünenler de fikir edinse
Hayırlı olsun canım. İnşallah pozitif sonuç alırsın.
Negatif canım. Bu sabah tekrar kan verdim. Değer 2.19..Hayırlısı olsun canim :) umarim yükselir degerlerin
Artık yok canım. Bu sabah tekrar kan verdim hcg 2.19. Yani negatif. Çatlatma iğnesinin kalan kırıntıları o 2.19da. Adetim başlayınca tekrar gitcem 2.aşılama için.Inşallah yükselir canım umut var senin için
Oo canım üzülme hepimiz 2.ye kaldık inşallah ikinciden umitliyimArtık yok canım. Bu sabah tekrar kan verdim hcg 2.19. Yani negatif. Çatlatma iğnesinin kalan kırıntıları o 2.19da. Adetim başlayınca tekrar gitcem 2.aşılama için.
Fransa...canim durumlar nasılBen denizlideyim canm istanbulu bilmiyorum, kızlar herkes hangi şehirden
Üzülsem ne olacak sanki canım sonuç değişmiyo ki. 2. aşılamada olumlu sonuç alan daha fazla galiba. Hayırlısı olsun ne diyelim.Oo canım üzülme hepimiz 2.ye kaldık inşallah ikinciden umitliyim
Aynen cnn hayırlısı bakalım ben bekliyorum şubat yada ocak ama adet ne zaman gelirseÜzülsem ne olacak sanki canım sonuç değişmiyo ki. 2. aşılamada olumlu sonuç alan daha fazla galiba. Hayırlısı olsun ne diyelim.