- Konu Sahibi Miyavhanim
-
Silikk çıktıysa vardır canım hayırlı olsunKizlar bende 19 aralikta asilama oldum hic bi belirtim yok test yaptim ama cok sılık varla yok arasi cikti asilamada gec dollenme olurmu :/
Ha adını bilmiyorum gerçekten ama olabilir bazen regl dönemleri uzun ve parçalı oluyorBana endometriozis dediler seninki de aynı olabilir gibi geliyor geçmiyor tedavisi yok diyorlar
Ay ya insallahYa kızlar ben kist ağrısı artınca acele gittim kan aldılar beta hcg 18 cıktı ama aşılamadan sonraki 5.gündü daha iğnenin etkisidir diye düşünüyorum sizce hamile olab8lir miyim
canim kac yumurta ile asilama oldun?Bana vermediler kuzum ya
12.gun verdim.ve regl oldum dün bugun doktira gittim igne jKaçıncı gün yaptırdın canim tahlili
Ignenin etkisi olabilir. 7 ile 9 gunde atiliyormus bol su icersen daha cabuk gidiyormuş ama erken canim bekle birazYa kızlar ben kist ağrısı artınca acele gittim kan aldılar beta hcg 18 cıktı ama aşılamadan sonraki 5.gündü daha iğnenin etkisidir diye düşünüyorum sizce hamile olab8lir miyim
Ilk 5 gün kasik ağrısı ve şancı oldu kist olan yerde sürekli batma oldu. Göğüsler iğne etkisiyle şiş zaten. Başka bir belirti yok canim..belirtilerin varmi cnm? benim bgn 3.gün. kacinci asilaman?
Bende hiç su içmiyorum tam tersineIgnenin etkisi olabilir. 7 ile 9 gunde atiliyormus bol su icersen daha cabuk gidiyormuş ama erken canim bekle biraz
Aynen sonrasında kahverengi akinti çok oluyor bideHa adını bilmiyorum gerçekten ama olabilir bazen regl dönemleri uzun ve parçalı oluyor
Ağrı oluyor aynen benim 1.aşılama da çok agrım olmuştu belim kasiklarim. Ayakta kalınca da agrım artıyordu. Göğüste şişme iştah ta artma. Vs vs çok belirti gördüm ama olmadi malesef..Ben de dün aşilamami oldum. 3. Asilamam. Ilk ikisi klomenle olmustu. Bu igneyle oldu. Bakalim hayirlisi. Asilamadan sonra cok agrilarim oluyor benim. Sizde de oluyor mu? Nelere dikkat etmemiz lazim?
Bende ne bir agri ne bir batma birsey olmadi bugün 4.günüm.rabbim hayirlisini versin insallahIlk 5 gün kasik ağrısı ve şancı oldu kist olan yerde sürekli batma oldu. Göğüsler iğne etkisiyle şiş zaten. Başka bir belirti yok canim..
Ilaç alımını yasakliyorlar gebelik ihtimali olursa diye canim bide antibiyotik diyosun kesinlikle içme derim.agri kesici bile icemiyoruz çünküKizlar test yapaniniz oldumu ben bu ay hasta olunca asilama yapicaktim gecen carsamba yumurtam catladi oylesine gebelik testi yaptim ikisindede silik cikti ama faranjit olmusum antibiyotik iciyordum dunden beride icmedim sizce icmelimiyim
canim klomenle takip ettirmistim o zaman doktora sordum dediki gebelik olusana kadar ilac icebilirsim diye zaten 15 gundur hastayim ictigim ilaclarin hatti hesabi yok dunden beri icmedim simdi surekli oksuruk istegim var yinede icmeyeym o zaman balli zencefil iceyim o zaman saol canimIlaç alımını yasakliyorlar gebelik ihtimali olursa diye canim bide antibiyotik diyosun kesinlikle içme derim.agri kesici bile icemiyoruz çünkü
Doktorun öyle dediyse sen onu dinle o zaman ben doktor değilim sonuçta :) ay keşke olsaymisim doktor ya bak simdi sigara yaktırır bu meseleler :)canim klomenle takip ettirmistim o zaman doktora sordum dediki gebelik olusana kadar ilac icebilirsim diye zaten 15 gundur hastayim ictigim ilaclarin hatti hesabi yok dunden beri icmedim simdi surekli oksuruk istegim var yinede icmeyeym o zaman balli zencefil iceyim o zaman saol canim
evet canim o yuzden bol ilac ictim ama hani bebek olana kadar demisti simdi suphe olmadigi icin bekleyeyim.a ama en kotusude canim boyle cile cekiyoz sonunda bebekte olmayinca ben 2 senedir boyleyimDoktorun öyle dediyse sen onu dinle o zaman ben doktor değilim sonuçta :) ay keşke olsaymisim doktor ya bak simdi sigara yaktırır bu meseleler :)
Her turlu ugras cok her turlu hastalik cok zor malesef . Allah hayirlisi ile herkese müjdeler versin bu yeni yılda inşallahevet canim o yuzden bol ilac ictim ama hani bebek olana kadar demisti simdi suphe olmadigi icin bekleyeyim.a ama en kotusude canim boyle cile cekiyoz sonunda bebekte olmayinca ben 2 senedir boyleyim
Bilmemki kan vermeye de cesaretim yokSi
Silikk çıktıysa vardır canım hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?