- Konu Sahibi Miyavhanim
-
canim bunu duydugum iyi oldu ilk kez duydum bende arka arkaya yaptirayim gecen ay biri asilama yaptirdi ertesi ay kendiliginden hamileydi demekki bu yuzden misAmin canim insallah.ilk asilamami 9 ayda yaptirdim tutmadi,sonra kasim ayinda tuttu düsük yaptim,bir Ay Ara verdim aralik ayinda yine yaptirdim.cok Ara veremedim aralarinda tutma olasiligi daha yüksek oluyormus diye duymustum
Aynen canim olabiliyor bu tarz seyler ve Ben bunu doktorumada sordum.evt hamile kalma olasiligi daha yüksek oluyor ilaclarin etkisi halen vucutta kalabiliyor demisti doktorumcanim bunu duydugum iyi oldu ilk kez duydum bende arka arkaya yaptirayim gecen ay biri asilama yaptirdi ertesi ay kendiliginden hamileydi demekki bu yuzden mis
Bize de dua et ,hamilosların duası kabul olurmus , sonucu yazar mısın bize de beta hcg degerıni ,bugun aşılamanın 14. Günü mü ?Tsk ederim arkadasim Evt birazdan gidip kan testi yaptiracagim ins ondada cikar
Kan verdim suanda Sonuc bekliyorum cnm,sizede yazarim mutlaka sonucu.bgn 14.gün Aynen canisi.snein Kacinci günün?Bize de dua et ,hamilosların duası kabul olurmus , sonucu yazar mısın bize de beta hcg degerıni ,bugun aşılamanın 14. Günü mü ?
Ben 4 ocakta aşılama oldum .9.gününKan verdim suanda Sonuc bekliyorum cnm,sizede yazarim mutlaka sonucu.bgn 14.gün Aynen canisi.snein Kacinci günün?
Hayirlisi cnm insallah Seninde tutmustu.benim kan testide pozitif cikti cok sükür rabbime,ins saglikli devam ederBen 4 ocakta aşılama oldum .9.günün
İnşallah inşallah .çok sevındım saglıkla kucagına al,maşAllahHayirlisi cnm insallah Seninde tutmustu.benim kan testide pozitif cikti cok sükür rabbime,ins saglikli devam eder
Allah razi olsun canim insallah,darisi tez vakitte sizlerin basina insİnşallah inşallah .çok sevındım saglıkla kucagına al,maşAllah
NEDİR CANIM SON DURUMUN ?Allah razi olsun canim cok saol.insallah.bugün asilamanin 7.günü, Bir haftaya belli olur diye düsünüyorum.rabbim bizede nasip etsin insallah!bugün yarin artik belirtiler yvs yvs cikar insallah,tuttuysa. Gecen tuttugunda 8.,9.ve 10 gün bicak saplanir gibi agrilarim olmustu sabah yataktan kalkarken,2-3 saniyelik ins yine yasarim ins yine tutar.rabbim Hepimizin ya eve yardimcisi olsun insallah
Kizlar benimde bu carsamba asilama 2. Olacak ins buay iyi gecer
Ay super ya tebriknederim canm senin ilkmiydi bide sorun neydi belki daha öncede sordum ama unuttum:)Kizlarrr sanirim benim asilamam tuttu,Dün Test yaptim Ikinci cizgi silik cikti.sizde bir bakin. Ins test bozuk fln degildir ve dogru göstermistir.bosuna sevinmekten korkuyorum
Canim Benim asilamam cok sükür tuttu:)sende nedir durum?NEDİR CANIM SON DURUMUN ?
Cok tsk ederim cnm cok sükür:)darisi ins sizi. Basiniza.yok benim 3.asilamamdi,sebebsiz infertilite denildi bize canimAy super ya tebriknederim canm senin ilkmiydi bide sorun neydi belki daha öncede sordum ama unuttum:)
Inşallah canim bizede dua et bol bol:)Cok tsk ederim cnm cok sükür:)darisi ins sizi. Basiniza.yok benim 3.asilamamdi,sebebsiz infertilite denildi bize canim
Ins canim cümlemize hepimiz icin Hayirlisi insInşallah canim bizede dua et bol bol:)
Kanda çıkmadımı yarini bekleseydin kan verip emin olsaydın iyice burda adetten 6 7 gun snra gec dollenenler yazisi okumustum cok ama hayirlisiYa ben adet olamadim canım napsam ki duphaston icmistim yarın 5gunu olcak
Canım gözün aydın. Allah tamamına erdirsin. Darısı tüm isteyenlere ve bana.Cok tsk ederim cnm cok sükür:)darisi ins sizi. Basiniza.yok benim 3.asilamamdi,sebebsiz infertilite denildi bize canim
Saol tatlim Allah razi olsun.aminn ins tüm isteyenlere ve senin basina insallah.dualarim hepinizleCanım gözün aydın. Allah tamamına erdirsin. Darısı tüm isteyenlere ve bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?