- Konu Sahibi Miyavhanim
-
Merhaba arkadasim, ilk asilamanmi aceba?eger ilk ise kan testleri istemesi normal diye düsünüyorum.ins 2.sine vs Gerek kalmaz Ama olduki gerekirse ztn tekrar kan testi yaptirmiyor. Femara ismindeki ilaci kendim daha önce hic kullanmadim. 1.asilamami letu diye ilacla yapti ve tutmadi.2.asilamami fostimon igne kullandik ve tuttu.3.asilamamdada fostimon igne kullandik ve cok sükür yine tuttu.Her kese merhaba arkadaslar ben bugun ilk asilamaya baaladiM doktorum femera kullan dedi ben bir kez kullanmisdim onu ama hic yumurtam olmamsdi klomen kullanipda 4,5 adet yumurta oluyordu fakat doktorum klomenden daha iyi diye diretti siz ne dusunuyosunuz? Bu arada cok fazla kan testleri istedi halbuki cok hormonlarla ilgili testleri yaptirmisdim :
çok sevindim canım. Bende tık yok. Dua et bizim içinde Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.Canim Benim asilamam cok sükür tuttu:)sende nedir durum?
Ben aşılama olduğum zaman 2 günde 1 kan veriyordum. Kan testleri iyi birşey ona takılma istemese asıl sorun inşallah allah senle beraber tüm isteyen kardeşlerimize nasip etsin canım.Merhaba arkadasim, ilk asilamanmi aceba?eger ilk ise kan testleri istemesi normal diye düsünüyorum.ins 2.sine vs Gerek kalmaz Ama olduki gerekirse ztn tekrar kan testi yaptirmiyor. Femara ismindeki ilaci kendim daha önce hic kullanmadim. 1.asilamami letu diye ilacla yapti ve tutmadi.2.asilamami fostimon igne kullandik ve tuttu.3.asilamamdada fostimon igne kullandik ve cok sükür yine tuttu.
cok tsk ederim canim, amin insallah. hayirla gelir bebisim. rabbim hepimize hayirlisini nasip etsin insallah, darisi en kisa zamanda size olsun. biz birbirimizden anlariz.çok sevindim canım. Bende tık yok. Dua et bizim içinde Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.
Gebeliğiniz hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam etsin ilk 2si kendiliğinden mi olmuştu
cok tsk ederim canim, amin insallah. hayirla gelir bebisim. rabbim hepimize hayirlisini nasip etsin insallah, darisi en kisa zamanda size olsun. biz birbirimizden anlariz.
amin insallah canim, hepimize kolayliklar versin rabbim. rahat bir gebelik gecirelim insallah. kac haftaliksiniz siz canim?Hayırlı olsun canım ben de bayadır giremiyordum bugün okudum geriden gelerek Allah tamamına erdirsin inşallah. Ben de cuma kontrole gideceğim bakalım bebeğim ne durumda
Amin canım 12 Kasımda aşılamam oldu benim de. Sat a göre 11.haftadayız bugün. En son 7.haftada gittim kontrole 1 ay sonra çağırmışlardı heyecanla bekliyorumamin insallah canim, hepimize kolayliklar versin rabbim. rahat bir gebelik gecirelim insallah. kac haftaliksiniz siz canim?
Canım 70 değeri düştü. Biyokimyasal gebelik geçirdim anlayacağın.Celin30 Canım sen naptın yazmamışsın sonrasında
masallah canim, insallah cok güzel gecer doktor kontrolun, hayirla kucagina alirsin bebegini. bende asilama ile hamile kaldim, bir defada kimyasal gebelik yasadim.Amin canım 12 Kasımda aşılamam oldu benim de. Sat a göre 11.haftadayız bugün. En son 7.haftada gittim kontrole 1 ay sonra çağırmışlardı heyecanla bekliyorumbenim de olanları görünce keyfim yerine geliyor. 2 kez düşük yaptım öncesinde o yüzden bunun sağlıkla büyümesini çok istiyorum. Rabbim herkesin ki tamamına erdirsin inşallah
selincim bir ara seninle yine bir grupta görüsmüstük, yazismistik hatirladim simdi. ilk önce gecmis olsun, hayirlisi olsun insallah hakkinda. üzüme moralini yüksek tut, biliyorsun bende kimyasal gecirdim ve suanda yine hamileyim cok sükür. rabbim ol degince oluyorCanım 70 değeri düştü. Biyokimyasal gebelik geçirdim anlayacağın.
Ovulasyon testin negatif canım yoktur muhtemelen adet günüm bugün ama belirti falanda yokKanda çıkmadımı yarini bekleseydin kan verip emin olsaydın iyice burda adetten 6 7 gun snra gec dollenenler yazisi okumustum cok ama hayirlisi
Hayırlısı olsun canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahcok tsk ederim canim, amin insallah. hayirla gelir bebisim. rabbim hepimize hayirlisini nasip etsin insallah, darisi en kisa zamanda size olsun. biz birbirimizden anlariz.
Amin insallah cnm cok tsk ederimHayırlısı olsun canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Cok sagol içim rahatladi vala uğraş düşün dur hepBunun bir önemi yok. Foliküller yaklaşık 36-48 saat sonra çatlar, folikülden tüpe giden yumurta hücresi tüpün ampulla(orta) kısmında 24 saat Durur ve sağlıklı spermler 72 saat rahimde yaşar. Bunlara çok takılma. @lapland
Ne güzel haber veren oldu sonunda :) sağlıcakla kucağınıza alın inşallah darısı geriye kalanlarin başına :)Cok tsk ederim cnm 32.aralikti 13.günü idrar testi yaptim bgn 14 gün ve kan verecegim.cok heyecanliyim. Sen ne zaman yaptirmistin asilamani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?