- Konu Sahibi Miyavhanim
İlk aşılamanız mıydı ,hayırlısı olsun .Bugün de adet oldum etti 14 ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk aşılamanız mıydı ,hayırlısı olsun .Bugün de adet oldum etti 14 ay
Benim ilkine gore iki gun daha gec buyuduKizlar bugun yum kontrolu vardi daha 12.5 mm bu ay gec gelisicek gecen ay daha hizli olmuştu yumurta buyumesi. pazartesi yine yum kontrolu var ikinci asilamada yumurtasi gec büyüyen varmi
canim daha zor derken neyi kastediyorsun bende acikcasi asilamadan sonra tup bebek dusunuyorumDevlet 3 aşılama karşılıyor dedi doktorum. Ben 2.yi oldum tutmadi. Agridan ölüyorum ili gündür. Biraz ara verip sonra 3.aşılama olucam. Bence iyice bir sorun 3.aşılama da yapın çünkü tup bebek daha masraflı ve daha zor islemi. Inşallah gerek kalmadan olur
Bende dün gittim 4 gün iğne yapmıştım, büyüme filan yok. İlk aşılamada 75 dozla gonal f oldum 9 gün etki etmedi 100e çıkınca doz 6. gün çatlatma iğnesi yaptım. şu an bunu bile bile 75lik kullandırıyo doktorum. Pazartesi büyümemiş olursa 100e çıkcak kesin.Kizlar bugun yum kontrolu vardi daha 12.5 mm bu ay gec gelisicek gecen ay daha hizli olmuştu yumurta buyumesi. pazartesi yine yum kontrolu var ikinci asilamada yumurtasi gec büyüyen varmi
Malesef çözümü de yok bende ara verdim birsuru insan var aşılama yapan hatta 4.aşılamaya kadar. 4.aşılama da tutan da var.. her şekilde alıyoruz o hormonu malesef.. hakkımızda hayırlısı olsunAma her aşılamada aşırı hormın yükleniyor.Bunların acısı da ilerde bizden çıkacak sonuçta. Kanser vb. Gibi. Benim doktorum bana 2 aşılamadan sonra tüp bebek yapacağız dedi devlet karşılıyor dedi üni hastanesinde. Eşimde de sorun yok tek sorunum çikolata kistim Keşke çözümü olsa.
Tup bebekte yumurtalar gelistikten sonra o yumurtaları topluyorlar diye biliyorum. Anestezi ile yapıldığını soyledi bana tüp bebek yaptıranlar. O kısmı zor . Bide o yumurtanın sonra transferi var . Daha zorlu bir süreç kısaca asılamaya görecanim daha zor derken neyi kastediyorsun bende acikcasi asilamadan sonra tup bebek dusunuyorum
Anladim canim bende yeni birsey ogrendim tup bebekte devlet yasa cikarmis tek embriyo naklediyorlarmisTup bebekte yumurtalar gelistikten sonra o yumurtaları topluyorlar diye biliyorum. Anestezi ile yapıldığını soyledi bana tüp bebek yaptıranlar. O kısmı zor . Bide o yumurtanın sonra transferi var . Daha zorlu bir süreç kısaca asılamaya göre
ay canim baya belirgin hangi gun asilama olmustun cok sevindimKizlarrr sanirim benim asilamam tuttu,Dün Test yaptim Ikinci cizgi silik cikti.sizde bir bakin. Ins test bozuk fln degildir ve dogru göstermistir.bosuna sevinmekten korkuyorum
Cok tsk ederim cnm 32.aralikti 13.günü idrar testi yaptim bgn 14 gün ve kan verecegim.cok heyecanliyim. Sen ne zaman yaptirmistin asilamani?ay canim baya belirgin hangi gun asilama olmustun cok sevindim
sakin ol canim derin nefes al:) darisi basimiza canim tam asilama ile ilgili artik olumsuzlasmistin umut oldun gruba bence canim ilk asilamamiydiBak yazamiyoeum bile 31.aralik :))
Evt cnm ya hic belirtim olmadi diye artik cok umutlanamiyordum Ama Dün bi gögüs agrim oldu,2.asilamamdada böyle olmustu ve tutmustu canim. Bu 3.asilamam cnm size mutlaka hbr veririm kan sonucumu alincasakin ol canim derin nefes al:) darisi basimiza canim tam asilama ile ilgili artik olumsuzlasmistin umut oldun gruba bence canim ilk asilamamiydi
tamam canim hayirlisiyla kucaginada al insallah peki asilamalari kacar ay ara ile oldun canimEvt cnm ya hic belirtim olmadi diye artik cok umutlanamiyordum Ama Dün bi gögüs agrim oldu,2.asilamamdada böyle olmustu ve tutmustu canim. Bu 3.asilamam cnm size mutlaka hbr veririm kan sonucumu alinca
Tebriklerr çok sevindim , kan testi de yaptırın yine de ama gebesiniz benceKizlarrr sanirim benim asilamam tuttu,Dün Test yaptim Ikinci cizgi silik cikti.sizde bir bakin. Ins test bozuk fln degildir ve dogru göstermistir.bosuna sevinmekten korkuyorum
Amin canim insallah.ilk asilamami 9 ayda yaptirdim tutmadi,sonra kasim ayinda tuttu düsük yaptim,bir Ay Ara verdim aralik ayinda yine yaptirdim.cok Ara veremedim aralarinda tutma olasiligi daha yüksek oluyormus diye duymustumtamam canim hayirlisiyla kucaginada al insallah peki asilamalari kacar ay ara ile oldun canim
Tsk ederim arkadasim Evt birazdan gidip kan testi yaptiracagim ins ondada cikarTebriklerr çok sevindim , kan testi de yaptırın yine de ama gebesiniz bence