Belki de adet olmayacaksın , tamam bakayım linkeIyiyim canım evde vakit geçirmeye çalışıyorum ya adet olayım diye bekliyorum 2 günüm kaldı hiç bi belirti yok yeminlebu jel internetle sipariş olarak getirttiriyo canım linki attım yukarı bi incele istersen
Sen nasılsın canım iyisin InşAllah yumurtaları büyütüyo musunBelki de adet olmayacaksın , tamam bakayım linke
Sayısı ideal 4 ve fazlası olursa aşılama iptal ediliyormuş büyüklükleri normal evet Dr dedi altına yapacak kadar sıkısik olacaksın rahmin ucunu görmem lazım dedi olabildiğince rahime dokunmadan bırakmak hedefim dediAaa büyüklükleri ve sayısı ideal dimi, doktor mu dedi sıkışık olcan diye allah allah benim doktor hiç böyle şeyler söylemiyor, aşılama 5 dk lık iş, tek yapacağın kendini kasmamak
Dün doktor yaptı ilk iğneyi, bugün kendim yaptım inşallah büyüyorlar canım, allah kimseyi bu stresleri yaşatmasın çok zormuşSen nasılsın canım iyisin InşAllah yumurtaları büyütüyo musun
Bende sıkışık gideyim ozaman çok mantıklı hakkaten.Sayısı ideal 4 ve fazlası olursa aşılama iptal ediliyormuş büyüklükleri normal evet Dr dedi altına yapacak kadar sıkısik olacaksın rahmin ucunu görmem lazım dedi olabildiğince rahime dokunmadan bırakmak hedefim dedi
Sonu güzel olucak canım emeklerimizin karşılığını alıcaz Allahın izniyleDün doktor yaptı ilk iğneyi, bugün kendim yaptım inşallah büyüyorlar canım, allah kimseyi bu stresleri yaşatmasın çok zormuşdaha 2-3 ay önce hiçbişeyden haberim yoktu, rutin kontrol için gittim doktora ve şuan ne aşamadayım; duymadığım bilmediğim şeylerle karşı karşıyayım
Cnm ben dün yapmıştım negatif maalesef
Bende de doktor tuvalete gir mesanen boş olsun demişti canımKızlar aşılamada bende sıkışık olur diyodum ama aksine işlemden hemen önce mesaneni tam boşalt demişti doktor. Belli ki her doktorun tarzı farklı
Nasılsın canım durumun nasıl? Benim regli başlayacak sanırım gece lekelenmem olduBende de doktor tuvalete gir mesanen boş olsun demişti canım
Allah allah :) benim doktor ne sıkışık ol diyor ne boş :) hangisi manyıklı bilemedim gerçi olacak olursa her türlü olur da işte bizimki umut dünyası :) sıkışık olmak mantıklı gibi amaKızlar aşılamada bende sıkışık olur diyodum ama aksine işlemden hemen önce mesaneni tam boşalt demişti doktor. Belli ki her doktorun tarzı farklı
İnanır mısınız benimki de demiyor. benimki sanırım hiç bişey demiyor deneyimli olduğumu düşünüyor, o kadar araştırıyorsa vardır bir bildiği filan diye düşündü herhalde :)Allah allah :) benim doktor ne sıkışık ol diyor ne boş :) hangisi manyıklı bilemedim gerçi olacak olursa her türlü olur da işte bizimki umut dünyası :) sıkışık olmak mantıklı gibi ama
Allah allah :) benim doktor ne sıkışık ol diyor ne boş :) hangisi manyıklı bilemedim gerçi olacak olursa her türlü olur da işte bizimki umut dünyası :) sıkışık olmak mantıklı gibi amaKızlar aşılamada bende sıkışık olur diyodum ama aksine işlemden hemen önce mesaneni tam boşalt demişti doktor. Belli ki her doktorun tarzı farklı
Kaçıncı aşılamandı canım, birde aşılama sebebiniz neydi? Sağlık olsun demekten başka diyeceğimiz bişey yok, yılmak yok mücadeleye devam, umutlarımız tükenmesin yeterki, gerisi olur gider, bende 2. Yi yaptıracam haftaya allahın izniyle, bu sefer de olmazsa diye içimde korku varCnm ben dün yapmıştım negatif maalesef
Bnim doktor beni sallamıyor :) soğan kürü yapayım mı kist için dedim , ister yp ister yapma bana ne faydası var ne zararı dedi :) aşılamaya gelirken dikkat edeceğim bişey var mı dedim , kendin gel yeter dedi , aşılama bitti yeme içme dikkat edeceğim şeyler var mı dedim , bugün yat yarın normal yaşamına devam et yeme içme herşey yiyip içebilirsin dedi :))) ya benden umudu yok yada kendine güveniyor :)İnanır mısınız benimki de demiyor. benimki sanırım hiç bişey demiyor deneyimli olduğumu düşünüyor, o kadar araştırıyorsa vardır bir bildiği filan diye düşündü herhalde :)
bu tutmazsa haftaya bende son aşılamaya geçiyorum :))Kaçıncı aşılamandı canım, birde aşılama sebebiniz neydi? Sağlık olsun demekten başka diyeceğimiz bişey yok, yılmak yok mücadeleye devam, umutlarımız tükenmesin yeterki, gerisi olur gider, bende 2. Yi yaptıracam haftaya allahın izniyle, bu sefer de olmazsa diye içimde korku varkısmet
ahah süpermiş:))Bnim doktor beni sallamıyor :) soğan kürü yapayım mı kist için dedim , ister yp ister yapma bana ne faydası var ne zararı dedi :) aşılamaya gelirken dikkat edeceğim bişey var mı dedim , kendin gel yeter dedi , aşılama bitti yeme içme dikkat edeceğim şeyler var mı dedim , bugün yat yarın normal yaşamına devam et yeme içme herşey yiyip içebilirsin dedi :))) ya benden umudu yok yada kendine güveniyor :)
Sen daha test yapmadın mı :))) senin gibi sabırsız biri nasıl duruyor hala :)))bu tutmazsa haftaya bende son aşılamaya geçiyorum :))
Benimki de bugün çok rahat görünüyorsun, yarım saat yat sonra yürüyerek eve bile gidebilirsin dedi:) ben de işe gittimBnim doktor beni sallamıyor :) soğan kürü yapayım mı kist için dedim , ister yp ister yapma bana ne faydası var ne zararı dedi :) aşılamaya gelirken dikkat edeceğim bişey var mı dedim , kendin gel yeter dedi , aşılama bitti yeme içme dikkat edeceğim şeyler var mı dedim , bugün yat yarın normal yaşamına devam et yeme içme herşey yiyip içebilirsin dedi :))) ya benden umudu yok yada kendine güveniyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?