Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende heyecanlanma ya başladım şimdi çatlatma iğnesini yaptım perşembe sabah eşim gidip sperm verceek ,11 gibide tekrar gideceğiz idrara sıkışık olacakmısim altıma yapacak kadar sıkısik olacakmısim rahmin ucunu görmem lazım dedi eğer çok fazla idrara sıkışıksan birazını yaparsin dedi muayeneye göre Hareket edeceğiz rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsinCanım bende persembe asılama yaptıracagım idrara sıkısık sabah 8 de gidecegim heyecanlıyım
Amin canım saol 15güne kadar bekle canım sonra idrarda çıkarCanım hayırlı uğurlu olsun Allah bizlerede nasip eder inşallah..Bende bugün aşılamanın 12. Günündeyim bwnim adetlerim hep duzensizdir o yüzden adete göre hesaplayamiyorum sence idrar testi ne zaman yapmalıyım
İyi akşamlar hadi hayırlı olsun güzel haberler almak nasip olur inşallah Sizin aşılama sebebiniz neydiKizlar iyi aksamlar saat22.00 de catlatma iğne mi vurdum persembe hayırlısı ile asılama yapılacak
Kötü olmuş canım ya ama bu günlerinde önemli . Ne yapmayı düşünüyosunOffff doktor bugün için ilişki dedi ama eşimle tartıştım şuan uyuyor
Git uyandır cnm :) o kadar çabaladın aşılama içinOffff doktor bugün için ilişki dedi ama eşimle tartıştım şuan uyuyor
Hayatta uyandirmamKötü olmuş canım ya ama bu günlerinde önemli . Ne yapmayı düşünüyosun
Git uyandır cnm :) o kadar çabaladın aşılama için[/QUOTE
Yaaaaa ses yaptım uyanmadi TV li odada koltukta uyudu ya
Allah'ım sen bizlere yardım et nolurrr su cektiklerimize bakAşılamanın 9.günü bitti ve yirmilik diş durdu durdu çıkmak için bugünü seçti sabahtan beri kıvranıyorum doktor hafif bir antibiyotik ve minoset yazdı aşılama yapan doktorum da önce minoset iç çok şiddetli olursa antibiyotik al zaten mg çok düşük dedi ama ben yüzüm balon gibi şişmesine rağmen buzla idare ediyorum korkuyorum içimden bi ses içme diyip duruyor duanıza talibim
inş cnm test günü hepimizin yüzü güler umarımGünaydın hadi hayırlı olsun inşallah rabbim aynı gün güzel haberler vermeyi nasip eder
Hadi Hayırlısı Can'ım aklım sende inşallah hayırlısıyla hamilesindir sonuç kesinleşince Benş etiketle olur muCanım kanım 1.5 cıktı adetime de 3 gün var daha hiç de bi adet belirtim yok. Ebe gebesin yada değilsin diyemem adetine de daha varmış geç döllenme olabilir. Iki gün sonra testi yenileyim dedi. Ama ben adetim geçerse eğer o zaman gidicem kan testine. Muallâktayım yani olumlu yada olumsuz bi haberim yok canım
Maalesef negatifYap canım bilgilendir bizleri de. Güzel haberi alalım InşAllah
Hayırlısı olsun canım bekleyelim InşAllah bizde nasibimiz ne zaman gelirse çokça dua edelimMaalesef negatif
Öyle canım hayırlısı rabbim birgün bizede nasip eder inşallah şuan ne hissettiğimi bilmiyorum hakkımızda hayırlısı inşallahHayırlısı olsun canım bekleyelim InşAllah bizde nasibimiz ne zaman gelirse çokça dua edelim
Maalesef negatif
Bu jeli şöyle bir araştırdım.. Yurt dışı sitelerine de baktım hep güzel yorumlar var. Bu ay aşılama tutmazsa ben de denemeyi düşünüyorum..https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/preseed-kullananlar.222939/ kızlar bahsettiğim jel bu . Aşağı yukarı herkes ilk kullanım da gebe kalmış