• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Kizlar aşılamamı oldum sanah 10.00 gibi.İdrara sıkısık oldu cok agrı baskı oldu altıma kacırcam sandım.geldıgımden beri yatıyorum acaıp bir baskı ve agrı var kasıklarımda

Kızlar ben diyorum ki whatup grubu kuralım asılama surecını konusurz belırtileri paylasırız buraya herzaman giremıyoruz me dersiniz gruba katılmk isteyen özelden mj atsın

Benimde bugün içim içime sığmıyo biraz önce kahverengi lekelenmem oldu normalde kahverengi lekelenme yaşamam bi yanımda hala umut var. Eğer hamile değilsem biran önce normale dönsün daha çok kafam karışmasın istiyorum bende hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım
Dediğin gibi hep umudumuz var canım hiç de belli olmaz kan testinde negatif olup adet gecikmesinde geç döllenmede olabilir Rabbim ne derse hayırlısı canım

Allah allah :) benim doktor ne sıkışık ol diyor ne boş :) hangisi manyıklı bilemedim gerçi olacak olursa her türlü olur da işte bizimki umut dünyası :) sıkışık olmak mantıklı gibi ama
aşılama işlemini doktorunuz ultrason yardımı ile yapıyorsa sıkışık olmanızı isteyebilir görüntünün netleşmesi için... benim doktorum da deneyimli olduğundan mı bilmiyorum ama ultrason cihazı kullanmadan sıkı olmamı istemeden yapıyor işlemi ...

Back