Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benım asılama sebebim cıkolata kistiİyi akşamlar hadi hayırlı olsun güzel haberler almak nasip olur inşallah Sizin aşılama sebebiniz neydi
Geçmiş olsun canım hayırlı haberler alırsın inşallah :)Canım ben sabah 10.00 da aşılamamı oldum sen
Tesekkur ederim canim hepımız ıcın hayırlısıGeçmiş olsun canım hayırlı haberler alırsın inşallah :)
Bende 1.günüm evr geldim agrım cokKızlar bugün aşılamanın 7. günü, sol kasığımda dehşet bir ağrı var. Ne ola ki bu ? Ağrı yaşayan var mı başka?
Benim de ilk aşılamamda olmuştu ağrım, ama ikincisinde olmadı. Yorma kendini çok. Düşünmemeye çalış.Bende 1.günüm evr geldim agrım cok
Dediğin gibi hep umudumuz var canım hiç de belli olmaz kan testinde negatif olup adet gecikmesinde geç döllenmede olabilir Rabbim ne derse hayırlısı canımBenimde bugün içim içime sığmıyo biraz önce kahverengi lekelenmem oldu normalde kahverengi lekelenme yaşamam bi yanımda hala umut var. Eğer hamile değilsem biran önce normale dönsün daha çok kafam karışmasın istiyorum bende hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım
bende olmak isterim canımKızlar betulmavi ile whatupdan grup kurduk katılmaksteyenler mj atsın
Ama yasak değil mi grup kurmak sanki bi yerde öyle okumuştum yanilmıyosamWhatusp grubumuz oluşmuştur üyeler şuankık betulmavi ben ve Suskun Ceylan grupta olmak isteyen mj atsın
Canım özelden mj at nonuBen
bende olmak isterim canım
Yoo ben oyle bı yasak bilmıyorumAma yasak değil mi grup kurmak sanki bi yerde öyle okumuştum yanilmıyosam
Aynen canım regl olana kadar umut varDediğin gibi hep umudumuz var canım hiç de belli olmaz kan testinde negatif olup adet gecikmesinde geç döllenmede olabilir Rabbim ne derse hayırlısı canım
Canım bi bak bi özelden mı attım yalnış yere mı yazdım bilemedim yapmışsa sileyim hemenCanım özelden mj at nonu
cnm bidaha test yaptrdnmiCanım bi bak bi özelden mı attım yalnış yere mı yazdım bilemedim yapmışsa sileyim hemen
Yaptırmadım canım ya adetinde gecikme olursa o zaman yaptırmak istiyorumcnm bidaha test yaptrdnmi
aşılama işlemini doktorunuz ultrason yardımı ile yapıyorsa sıkışık olmanızı isteyebilir görüntünün netleşmesi için... benim doktorum da deneyimli olduğundan mı bilmiyorum ama ultrason cihazı kullanmadan sıkı olmamı istemeden yapıyor işlemi ...Allah allah :) benim doktor ne sıkışık ol diyor ne boş :) hangisi manyıklı bilemedim gerçi olacak olursa her türlü olur da işte bizimki umut dünyası :) sıkışık olmak mantıklı gibi ama
adet gnun ne zamandi peki progestan falan kullaniyormuzunYaptırmadım canım ya adetinde gecikme olursa o zaman yaptırmak istiyorum