Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Bu jeli şöyle bir araştırdım.. Yurt dışı sitelerine de baktım hep güzel yorumlar var. Bu ay aşılama tutmazsa ben de denemeyi düşünüyorum..
Aynen canım attığım likin ilk sayfalarında nerdeyse 150 kişiye yakın bayan ilk kullanım da hamile olmuş. Adet olursam eğer rahim filmim var onu çektirip almayı düşünüyorum. Eşim tam yumurtlama günü göreve gidiyo 20 gün yok yumurtlama günü ve öncesin de de o jeli kullanmak istiyorum

İnşallah olmazsın da gerek kalmaz Sperm birkaç gün canlı kalabiliyor, denemekte zarar yok bence

İnşallah olmazsın da gerek kalmaz Sperm birkaç gün canlı kalabiliyor, denemekte zarar yok bence
Çünkü niye biliyo musun kadından gelen sıvı dahi asitik yapıda olabildiği için spermleri öldürebiliyormuş. Bir iki deneyimimle eşimin de belirtmesiyle benim sıvı mın asidik yapısı yüksek gibime geliyo sırf bunun dahi kullanmak istiyorum

Denemeye değer bence, aşılamadan veya tüp bebekten daha iyi.. Asidik yapısının araştırılması daha zor

Canım idrardamı baktın sen yoksakan testinde mı değerin ne geldi
Test açıklaması yoktu canım aşılama olan hastaneye gitmedim devlete gittim sadece negatif yazıyor internetten baktım sonucuma 1.20 olabilir

Test açıklaması yoktu canım aşılama olan hastaneye gitmedim devlete gittim sadece negatif yazıyor internetten baktım sonucuma 1.20 olabilir
Kaçıncı gününde yaptırdım cnm bu testi? Çünkü ben forumlarda bazı kişilerin ilk testi 1-2 ikn günden güne artmış o yüzden tek test değil 2gün arayla en az 2 test yapmak lazım diye düşünüyorum

Erolummm canım benimde ablamın eşi asker 3 yıl sonra oldu çocukları ve bazen 1 ay diye gittiği görevden 5ay sonra dönüyordu herkesin imtihanı farklı zorlukta ama eşi asker olanların da kolay değil onlar bu güzel vatanın çocuklarını koruyor Rabbimde size hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin tüm kalbimle dua ediyorum sana ve diğer arkadaşlara

Aynen canım benim eşimde afrin yolcusuydu ismi yazılıydı ama ne olduysa bilemedik yarın gidicekler eşimin ismi yazılı değil branşı nedeniyle burda kalması lazımmış . sanırım bu da Rabbimin hikmeti bebek denemeleri için gitmedi belki de bilemeyiz hayırlara vesile olsun InşAllah

İnşallah inşallah :)

13. Gündü canım bir yıldır testi yaptıktan sonra adet gördüm şimdi de öyle olacak gibi geliyor 2 gün sonra adet günüm regli olana kadar hep bi umut olacak içimde

Erolummm eşinin gitmiyor olmasına çok sevindim canım inşallah rabbim bebek sahibi olabilmeniz için size bir kapı açmıştır

Kızlar nasılsınız, bu bahsettiğiniz preseed nerden alınıyor ki fiyatı nedir acaba? Doktorlar bunu niye kullanmıyor acaba :)

Allahın işi. Çok sevindim. Hayatta olmayacak şey yok valla. Mucize.

Kızlar nasılsınız, bu bahsettiğiniz preseed nerden alınıyor ki fiyatı nedir acaba? Doktorlar bunu niye kullanmıyor acaba :)
Sağol ben iyiyim sen nasılsın yarını bekliyorum ben merakla eczanede satılıyordur diye düşünüyorum ben alan duymuştum ama nerden aldılar bilmiyorum

Sağol ben iyiyim sen nasılsın yarını bekliyorum ben merakla eczanede satılıyordur diye düşünüyorum ben alan duymuştum ama nerden aldılar bilmiyorum
Ben de iyiyim :) bugün iğnemin 2. Dozunu yaptım :) çabuk bitsin istiyorum hemen aşılama olsun önümüzde hafta :) senin yarın aşılama var dimi :) kaç yumurtan oldu ve kaç mm'ler. 1. aşılaman dimi heyecanlı mısın, inşallah ilk ve son aşılaman olur canım

Geçer zaman bir bakmışsın o gun gelir evet ilk asilamam üç yumurta olmustu en son muayenede ikisi 19 mldi diğeri onlardan birazcık küçüktü heyecan merak var idrara sıkışık olacak dedi i işlem sırasında nasıl duracağım öyle en çok onu düşünüyorum inşallah ilk ve son olur hepimizin minikleri gelir

Aaa büyüklükleri ve sayısı ideal dimi, doktor mu dedi sıkışık olcan diye allah allah benim doktor hiç böyle şeyler söylemiyor, aşılama 5 dk lık iş, tek yapacağın kendini kasmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…