Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Sen daha test yapmadın mı :))) senin gibi sabırsız biri nasıl duruyor hala :)))
7. gün yaptım kan testi 2.74 dü .artik normal doktorun verdigi günü bekliyorum:) haklısın valla baya sabirsizlaniyorum ama tutmadi sanirim diye de yapasım gelmiyor ya

siz nerde yaptirdiniz aşılamayı.kaç yumurtayla bi de kaçinci gün oldu:)

siz nerde yaptirdiniz aşılamayı.kaç yumurtayla bi de kaçinci gün oldu:)
Florence Nighitngalede yapıyorum. İlk aşılamada 1 yumurtam vardı uygun (Klomen kullandım biri dev yumurta olmuştu,11. gün 24mm di diğeri 18-19mm filandı) ilkini 13. gün yaptım, 2. si 3 yumurta ile 14. gün

Florence Nighitngalede yapıyorum. İlk aşılamada 1 yumurtam vardı uygun (Klomen kullandım biri dev yumurta olmuştu,11. gün 24mm di diğeri 18-19mm filandı) ilkini 13. gün yaptım, 2. si 3 yumurta ile 14. gün
hadi hayirlisi ne kadara oldun ?

7. gün yaptım kan testi 2.74 dü .artik normal doktorun verdigi günü bekliyorum:) haklısın valla baya sabirsizlaniyorum ama tutmadi sanirim diye de yapasım gelmiyor ya
25 ine kadar adet olmazsan umutlanmaya başlaylım :) inşallah bebiş olur inşallahhh aminnn sayfamızda hamileler doluşsun :) hepimiz umutlanalım

Ben salı akşamı ilk iğnemi doktor yaptı, dün kendim yaptım, cumartesi ilk yumurta kontrolüm var, pazar iğnem bitiyor bakalım 450 lik doz yetecek mi, ekleme yapacak mı? Önümüzdeki hafta aşılama olur ama hngi gün kestiremiyorum şuan , allahım nolur bu sefer olsun daha fazla tükenmek istemiyorum o pozitifi görmek nasıl bir duygu çok merak ediyorum bide bu sefer de olmazsa doktor tüp bebek diyecek bize çünkü bu 2. Yi bile yapmak istemedi tüp yaptırın diye biz dedik 2. Yi de bi deneyelim. Tüpe gerek olursa işyerinden izin al başka şehre git gel allahım düşünmek istemiyorum o stresleri, nerde yaptıracağım diye araştırması, güvenilecek biyer bulmak, ön hazırlığı kontrolü sürekli git gel allahım nolur gör halimi

Merhaba kızlar asilamam oldu bekleme zamanı Rabbimin izniyle olacak inşallah progestan verdi vajinadan alacağım günde üç defa şimdi bekleme zamanı

inşallah rabbim nasip eder canım.0.75 dozluk vuruyosan 6 günlük yeter yani yumurtan gelişir diye düşünüyorum.2. iğneye gerek kalmadan.sizdeki sorun neydi?bi de hangi ildesin ki?

Kızlar bugün aşılamanın 7. günü, sol kasığımda dehşet bir ağrı var. Ne ola ki bu ? Ağrı yaşayan var mı başka?

Sayı, ileri hız ve morfoloji sorunumuz var ilk aşılamamdı hayırlısı rabbim zamanı gelince nasip eder inşallah. 2. Aşılamada hamilelik yaşayanlar daha fazla sanki canım. İlkinden kalan ilaç etkileriyle yenisinin birleşmesi, vücudun adaptasyonu fln etkili oluyor galiba. Güzel düşünelim güzel olsun

Nasılsın canım durumun nasıl? Benim regli başlayacak sanırım gece lekelenmem oldu

Valla tık yok bende canım ya hatta gülüştük az önce eşimle ne bi karın ağrım nede belirtim yok dedim . Eşimde benim karnım ağrıyo heralde ben olucam dedi valla olsam da kurtulsam diye bakıyorum

Merhaba kızlar asilamam oldu bekleme zamanı Rabbimin izniyle olacak inşallah progestan verdi vajinadan alacağım günde üç defa şimdi bekleme zamanı
Canım hayırlı olsun rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

Muğla'da da yok demi tüp bebek merkezi Aydın'da da yok mecbur İzmir'e gidicez o duruma kalırsak

Valla tık yok bende canım ya hatta gülüştük az önce eşimle ne bi karın ağrım nede belirtim yok dedim . Eşimde benim karnım ağrıyo heralde ben olucam dedi valla olsam da kurtulsam diye bakıyorum
Benimde bugün içim içime sığmıyo biraz önce kahverengi lekelenmem oldu normalde kahverengi lekelenme yaşamam bi yanımda hala umut var. Eğer hamile değilsem biran önce normale dönsün daha çok kafam karışmasın istiyorum bende hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım

Canım ben sabah 10.00 da aşılamamı oldum sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…