7. gün yaptım kan testi 2.74 dü .artik normal doktorun verdigi günü bekliyorum:) haklısın valla baya sabirsizlaniyorum ama tutmadi sanirim diye de yapasım gelmiyor yaSen daha test yapmadın mı :))) senin gibi sabırsız biri nasıl duruyor hala :)))
siz nerde yaptirdiniz aşılamayı.kaç yumurtayla bi de kaçinci gün oldu:)Benimki de bugün çok rahat görünüyorsun, yarım saat yat sonra yürüyerek eve bile gidebilirsin dedi:) ben de işe gittim
Soğan kürünü filan sormaya korkuyorum kızıyor doktorlar alternatif tıpa.. Muhtemelen benimki de takmaz ama :)
Florence Nighitngalede yapıyorum. İlk aşılamada 1 yumurtam vardı uygun (Klomen kullandım biri dev yumurta olmuştu,11. gün 24mm di diğeri 18-19mm filandı) ilkini 13. gün yaptım, 2. si 3 yumurta ile 14. günsiz nerde yaptirdiniz aşılamayı.kaç yumurtayla bi de kaçinci gün oldu:)
hadi hayirlisi ne kadara oldun ?Florence Nighitngalede yapıyorum. İlk aşılamada 1 yumurtam vardı uygun (Klomen kullandım biri dev yumurta olmuştu,11. gün 24mm di diğeri 18-19mm filandı) ilkini 13. gün yaptım, 2. si 3 yumurta ile 14. gün
25 ine kadar adet olmazsan umutlanmaya başlaylım :) inşallah bebiş olur inşallahhh aminnn sayfamızda hamileler doluşsun :) hepimiz umutlanalım7. gün yaptım kan testi 2.74 dü .artik normal doktorun verdigi günü bekliyorum:) haklısın valla baya sabirsizlaniyorum ama tutmadi sanirim diye de yapasım gelmiyor ya
ay inşallah canım ya.olmazsa pazartesi tahlil yaptircam.25 ine kadar adet olmazsan umutlanmaya başlaylım :) inşallah bebiş olur inşallahhh aminnn sayfamızda hamileler doluşsun :) hepimiz umutlanalım
İnşallah gerek kalmaz canım, aşılama sebebiniz neydi.bu tutmazsa haftaya bende son aşılamaya geçiyorum :))
morfoloji ve hareket azliği birazİnşallah gerek kalmaz canım, aşılama sebebiniz neydi.
Ben salı akşamı ilk iğnemi doktor yaptı, dün kendim yaptım, cumartesi ilk yumurta kontrolüm var, pazar iğnem bitiyor bakalım 450 lik doz yetecek mi, ekleme yapacak mı? Önümüzdeki hafta aşılama olur ama hngi gün kestiremiyorum şuan , allahım nolur bu sefer olsun daha fazla tükenmek istemiyorumsen ne durumdasınNehira-27
inşallah rabbim nasip eder canım.0.75 dozluk vuruyosan 6 günlük yeter yani yumurtan gelişir diye düşünüyorum.2. iğneye gerek kalmadan.sizdeki sorun neydi?bi de hangi ildesin ki?Ben salı akşamı ilk iğnemi doktor yaptı, dün kendim yaptım, cumartesi ilk yumurta kontrolüm var, pazar iğnem bitiyor bakalım 450 lik doz yetecek mi, ekleme yapacak mı? Önümüzdeki hafta aşılama olur ama hngi gün kestiremiyorum şuan , allahım nolur bu sefer olsun daha fazla tükenmek istemiyorumo pozitifi görmek nasıl bir duygu çok merak ediyorum bide bu sefer de olmazsa doktor tüp bebek diyecek bize çünkü bu 2. Yi bile yapmak istemedi tüp yaptırın diye biz dedik 2. Yi de bi deneyelim. Tüpe gerek olursa işyerinden izin al başka şehre git gel allahım düşünmek istemiyorum o stresleri, nerde yaptıracağım diye araştırması, güvenilecek biyer bulmak, ön hazırlığı kontrolü sürekli git gel allahım nolur gör halimi
Sayı, ileri hız ve morfoloji sorunumuz var ilk aşılamamdı hayırlısı rabbim zamanı gelince nasip eder inşallah. 2. Aşılamada hamilelik yaşayanlar daha fazla sanki canım. İlkinden kalan ilaç etkileriyle yenisinin birleşmesi, vücudun adaptasyonu fln etkili oluyor galiba. Güzel düşünelim güzel olsunKaçıncı aşılamandı canım, birde aşılama sebebiniz neydi? Sağlık olsun demekten başka diyeceğimiz bişey yok, yılmak yok mücadeleye devam, umutlarımız tükenmesin yeterki, gerisi olur gider, bende 2. Yi yaptıracam haftaya allahın izniyle, bu sefer de olmazsa diye içimde korku varkısmet
Nasılsın canım durumun nasıl? Benim regli başlayacak sanırım gece lekelenmem oldu
Canım hayırlı olsun rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallahMerhaba kızlar asilamam oldu bekleme zamanı Rabbimin izniyle olacak inşallah progestan verdi vajinadan alacağım günde üç defa şimdi bekleme zamanı
Muğla'da da yok demi tüp bebek merkezi Aydın'da da yok mecbur İzmir'e gidicez o duruma kalırsakBen salı akşamı ilk iğnemi doktor yaptı, dün kendim yaptım, cumartesi ilk yumurta kontrolüm var, pazar iğnem bitiyor bakalım 450 lik doz yetecek mi, ekleme yapacak mı? Önümüzdeki hafta aşılama olur ama hngi gün kestiremiyorum şuan , allahım nolur bu sefer olsun daha fazla tükenmek istemiyorumo pozitifi görmek nasıl bir duygu çok merak ediyorum bide bu sefer de olmazsa doktor tüp bebek diyecek bize çünkü bu 2. Yi bile yapmak istemedi tüp yaptırın diye biz dedik 2. Yi de bi deneyelim. Tüpe gerek olursa işyerinden izin al başka şehre git gel allahım düşünmek istemiyorum o stresleri, nerde yaptıracağım diye araştırması, güvenilecek biyer bulmak, ön hazırlığı kontrolü sürekli git gel allahım nolur gör halimi
Canım bende progestan kullanıyorum ama günde iki defa kullanıyorum 3 çok degilmiMerhaba kızlar asilamam oldu bekleme zamanı Rabbimin izniyle olacak inşallah progestan verdi vajinadan alacağım günde üç defa şimdi bekleme zamanı
Benimde bugün içim içime sığmıyo biraz önce kahverengi lekelenmem oldu normalde kahverengi lekelenme yaşamam bi yanımda hala umut var. Eğer hamile değilsem biran önce normale dönsün daha çok kafam karışmasın istiyorum bende hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canımValla tık yok bende canım ya hatta gülüştük az önce eşimle ne bi karın ağrım nede belirtim yok dedim . Eşimde benim karnım ağrıyo heralde ben olucam dedivalla olsam da kurtulsam diye bakıyorum
Canım ben sabah 10.00 da aşılamamı oldum senBende heyecanlanma ya başladım şimdi çatlatma iğnesini yaptım perşembe sabah eşim gidip sperm verceek ,11 gibide tekrar gideceğiz idrara sıkışık olacakmısim altıma yapacak kadar sıkısik olacakmısim rahmin ucunu görmem lazım dedi eğer çok fazla idrara sıkışıksan birazını yaparsin dedi muayeneye göre Hareket edeceğiz rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?