• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Iyiyim canım evde vakit geçirmeye çalışıyorum ya adet olayım diye bekliyorum 2 günüm kaldı hiç bi belirti yok yeminle :110: bu jel internetle sipariş olarak getirttiriyo canım linki attım yukarı bi incele istersen
Belki de adet olmayacaksın , tamam bakayım linke

Aaa büyüklükleri ve sayısı ideal dimi, doktor mu dedi sıkışık olcan diye allah allah benim doktor hiç böyle şeyler söylemiyor, aşılama 5 dk lık iş, tek yapacağın kendini kasmamak
Sayısı ideal 4 ve fazlası olursa aşılama iptal ediliyormuş büyüklükleri normal evet Dr dedi altına yapacak kadar sıkısik olacaksın rahmin ucunu görmem lazım dedi olabildiğince rahime dokunmadan bırakmak hedefim dedi

Sen nasılsın canım iyisin InşAllah yumurtaları büyütüyo musun :anneadayı::anneadayı:
Dün doktor yaptı ilk iğneyi, bugün kendim yaptım inşallah büyüyorlar canım, allah kimseyi bu stresleri yaşatmasın çok zormuş :( daha 2-3 ay önce hiçbişeyden haberim yoktu, rutin kontrol için gittim doktora ve şuan ne aşamadayım; duymadığım bilmediğim şeylerle karşı karşıyayım :(

Sayısı ideal 4 ve fazlası olursa aşılama iptal ediliyormuş büyüklükleri normal evet Dr dedi altına yapacak kadar sıkısik olacaksın rahmin ucunu görmem lazım dedi olabildiğince rahime dokunmadan bırakmak hedefim dedi
Bende sıkışık gideyim ozaman çok mantıklı hakkaten.

Dün doktor yaptı ilk iğneyi, bugün kendim yaptım inşallah büyüyorlar canım, allah kimseyi bu stresleri yaşatmasın çok zormuş :KK43: daha 2-3 ay önce hiçbişeyden haberim yoktu, rutin kontrol için gittim doktora ve şuan ne aşamadayım; duymadığım bilmediğim şeylerle karşı karşıyayım :KK43:
Sonu güzel olucak canım emeklerimizin karşılığını alıcaz Allahın izniyle :KK200:

Kızlar aşılamada bende sıkışık olur diyodum ama aksine işlemden hemen önce mesaneni tam boşalt demişti doktor. Belli ki her doktorun tarzı farklı

Kızlar aşılamada bende sıkışık olur diyodum ama aksine işlemden hemen önce mesaneni tam boşalt demişti doktor. Belli ki her doktorun tarzı farklı
Allah allah :) benim doktor ne sıkışık ol diyor ne boş :) hangisi manyıklı bilemedim gerçi olacak olursa her türlü olur da işte bizimki umut dünyası :) sıkışık olmak mantıklı gibi ama

Allah allah :) benim doktor ne sıkışık ol diyor ne boş :) hangisi manyıklı bilemedim gerçi olacak olursa her türlü olur da işte bizimki umut dünyası :) sıkışık olmak mantıklı gibi ama
İnanır mısınız benimki de demiyor. benimki sanırım hiç bişey demiyor deneyimli olduğumu düşünüyor, o kadar araştırıyorsa vardır bir bildiği filan diye düşündü herhalde :)

Cnm ben dün yapmıştım negatif maalesef
Kaçıncı aşılamandı canım, birde aşılama sebebiniz neydi? Sağlık olsun demekten başka diyeceğimiz bişey yok, yılmak yok mücadeleye devam, umutlarımız tükenmesin yeterki, gerisi olur gider, bende 2. Yi yaptıracam haftaya allahın izniyle, bu sefer de olmazsa diye içimde korku var :( kısmet

İnanır mısınız benimki de demiyor. benimki sanırım hiç bişey demiyor deneyimli olduğumu düşünüyor, o kadar araştırıyorsa vardır bir bildiği filan diye düşündü herhalde :)
Bnim doktor beni sallamıyor :) soğan kürü yapayım mı kist için dedim , ister yp ister yapma bana ne faydası var ne zararı dedi :) aşılamaya gelirken dikkat edeceğim bişey var mı dedim , kendin gel yeter dedi , aşılama bitti yeme içme dikkat edeceğim şeyler var mı dedim , bugün yat yarın normal yaşamına devam et yeme içme herşey yiyip içebilirsin dedi :))) ya benden umudu yok yada kendine güveniyor :)

Kaçıncı aşılamandı canım, birde aşılama sebebiniz neydi? Sağlık olsun demekten başka diyeceğimiz bişey yok, yılmak yok mücadeleye devam, umutlarımız tükenmesin yeterki, gerisi olur gider, bende 2. Yi yaptıracam haftaya allahın izniyle, bu sefer de olmazsa diye içimde korku var :KK43: kısmet
bu tutmazsa haftaya bende son aşılamaya geçiyorum :))

Bnim doktor beni sallamıyor :) soğan kürü yapayım mı kist için dedim , ister yp ister yapma bana ne faydası var ne zararı dedi :) aşılamaya gelirken dikkat edeceğim bişey var mı dedim , kendin gel yeter dedi , aşılama bitti yeme içme dikkat edeceğim şeyler var mı dedim , bugün yat yarın normal yaşamına devam et yeme içme herşey yiyip içebilirsin dedi :))) ya benden umudu yok yada kendine güveniyor :)
ahah süpermiş:))

Benimki de bugün çok rahat görünüyorsun, yarım saat yat sonra yürüyerek eve bile gidebilirsin dedi:) ben de işe gittim
Soğan kürünü filan sormaya korkuyorum kızıyor doktorlar alternatif tıpa.. Muhtemelen benimki de takmaz ama :)

Back