Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Canım bende persembe asılama yaptıracagım idrara sıkısık sabah 8 de gidecegim heyecanlıyım
Bende heyecanlanma ya başladım şimdi çatlatma iğnesini yaptım perşembe sabah eşim gidip sperm verceek ,11 gibide tekrar gideceğiz idrara sıkışık olacakmısim altıma yapacak kadar sıkısik olacakmısim rahmin ucunu görmem lazım dedi eğer çok fazla idrara sıkışıksan birazını yaparsin dedi muayeneye göre Hareket edeceğiz rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin

Amin canım saol 15güne kadar bekle canım sonra idrarda çıkar

Aşılamanın 9.günü bitti ve yirmilik diş durdu durdu çıkmak için bugünü seçti sabahtan beri kıvranıyorum doktor hafif bir antibiyotik ve minoset yazdı aşılama yapan doktorum da önce minoset iç çok şiddetli olursa antibiyotik al zaten mg çok düşük dedi ama ben yüzüm balon gibi şişmesine rağmen buzla idare ediyorum korkuyorum içimden bi ses içme diyip duruyor duanıza talibim

Allah'ım sen bizlere yardım et nolurrr su cektiklerimize bak

Hadi Hayırlısı Can'ım aklım sende inşallah hayırlısıyla hamilesindir sonuç kesinleşince Benş etiketle olur mu

Hayırlısı olsun canım bekleyelim InşAllah bizde nasibimiz ne zaman gelirse çokça dua edelim
Öyle canım hayırlısı rabbim birgün bizede nasip eder inşallah şuan ne hissettiğimi bilmiyorum hakkımızda hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…