Yap canım bilgilendir bizleri de. Güzel haberi alalım InşAllahCesaretimi toplarsam yarın düşünüyorum canım
Aşılamada da bişey yok :) 5-10 dk lık iş :) acımıyor da, kendini kasmazsan :) beklemek de kolay, en zor kısım 10 günden sonrası , test yapsam mı yapmasam mı kısmı
Erolummm, nasılsın.12. Gün dimi bugün canım, aşılamadan sonra ilk 1 hafta ilişki olmuş muydu? Adet olmadığımız sürece umudumuzu yitirmek yok :)Yap canım bilgilendir bizleri de. Güzel haberi alalım InşAllah
Erolummm, nasılsın.12. Gün dimi bugün canım, aşılamadan sonra ilk 1 hafta ilişki olmuş muydu? Adet olmadığımız sürece umudumuzu yitirmek yok :)
Hakkımız ne ? Bebek
Vermezlerse Alacaz :)
Hiç duymadım kız , ben bugün ilk iğnemi yptırdım , bakalım kaç gün yaptıracak.Kızlar preesed jel diye bişey var duydunuz mu gebeliği kolaylastiriyomus yumurtlama dönemiminse kullanmayı düşünüyorum
Canım ilk aşılamamda o duyguları fazlasıyla yaşadım, bilirim. Aşılamadan sonra ilaç vermiş miydi doktor? Bide normalde adet öncesi göğüslerin şişer miydi?Oldu canım hatta ebe bana aşılama gecesi dahi ilişki olsun dedi. Valla adet için yeminle hiç belirtim yok akıntım devam ediyo bide göğüslerim aşırı büyüdü ilk kez oldu bu ama bana gebelik yok gibi geliyo karmakarışık duygulardayım anlatamam sana
Ben kesin yaparımAşılamada da bişey yok :) 5-10 dk lık iş :) acımıyor da, kendini kasmazsan :) beklemek de kolay, en zor kısım 10 günden sonrası , test yapsam mı yapmasam mı kısmı
Hiç duymadım kız , ben bugün ilk iğnemi yptırdım , bakalım kaç gün yaptıracak.
Ben ilginç bişey okumuştum burda bi yerde çok ilginç, kadın kendi aşılamadını kendi yapmış hamile kalmış, o yöntemi çevresindekİlere de önermiş çoğu hamile kalmış, o başlığı bulsam tekrar okusam. Eczanede satılan enjektör almış, eşinin spermlerini kendine enjekte etmiş.
Bende klomenle hamile kaldığımda goguslerim kocaman olmuştu ve akıntının olmuştu iki üç gün akşamları uykun geldi gece 12 den önce uyumayan ben 22.30 a kadar zor kalıyordum hatırladığım bunlar birde iki defa yoğun akıntının olmuştu başkada birşey yasamamistim kimyasal gebeliğimdede goguslerim büyümüştü hattan hamile kalma gibi bir beklentim olmadığı için ihtimal vermemiştim ama goguslerimin tepkisinden acaba demistim inşallah senin miniginde hayırlı sağlıklı şekilde gelmiştirOldu canım hatta ebe bana aşılama gecesi dahi ilişki olsun dedi. Valla adet için yeminle hiç belirtim yok akıntım devam ediyo bide göğüslerim aşırı büyüdü ilk kez oldu bu ama bana gebelik yok gibi geliyo karmakarışık duygulardayım anlatamam sana
Valla bilmiyorum canım hani derler ya adetim geliyo göğüslerim büyüdü falan diye benim hiç böyle olmadı. Ben dikkat ettim eşime dedim oda bende farkına vardım beni yalnış anlarda kırılırsın diye diyemedim dedi. Valla bilemedim canım önümüzde 3 gün var hayırlısı diyelimBende klomenle hamile kaldığımda goguslerim kocaman olmuştu ve akıntının olmuştu iki üç gün akşamları uykun geldi gece 12 den önce uyumayan ben 22.30 a kadar zor kalıyordum hatırladığım bunlar birde iki defa yoğun akıntının olmuştu başkada birşey yasamamistim kimyasal gebeliğimdede goguslerim büyümüştü hattan hamile kalma gibi bir beklentim olmadığı için ihtimal vermemiştim ama goguslerimin tepkisinden acaba demistim inşallah senin miniginde hayırlı sağlıklı şekilde gelmiştir
O ne kizzz tobe tobe spermleri yıkama işleminide Domestoslami yapmışHiç duymadım kız , ben bugün ilk iğnemi yptırdım , bakalım kaç gün yaptıracak.
Ben ilginç bişey okumuştum burda bi yerde çok ilginç, kadın kendi aşılamadını kendi yapmış hamile kalmış, o yöntemi çevresindekİlere de önermiş çoğu hamile kalmış, o başlığı bulsam tekrar okusam. Eczanede satılan enjektör almış, eşinin spermlerini kendine enjekte etmiş.
Gönlünü ferah tut canım iyi düşün iyi olsun Allah herşeyin en iyisini bilendir muhakkak en güzel zamanda nasip edecektir yavrularimizi ben hamile kaldım varlıklarından haberdar olur olmaz kayıplarını yaşadım hele ilk gebeligim dış gebelikte çok zor günlerdi rabbim düşmanına bile yasatmasin dedim kayıplar yaşamak zor ve dedimki demek zamanı değil olmuyor ben ne yaparsam yapayım o yüzden tevekkül Edip en hayırlısını dileyelim gönül rahatlığıyla herşey daha güzel olacaktır inşallah hepimiz arka arkaya güzel haberler vereceğizValla bilmiyorum canım hani derler ya adetim geliyo göğüslerim büyüdü falan diye benim hiç böyle olmadı. Ben dikkat ettim eşime dedim oda bende farkına vardım beni yalnış anlarda kırılırsın diye diyemedim dedi. Valla bilemedim canım önümüzde 3 gün var hayırlısı diyelim
Canım benim ALLAH yardımcımız olsun güzel günler görelim bizede annelik nasip olsun ayağımıza cennet serilsin InşAllahGönlünü ferah tut canım iyi düşün iyi olsun Allah herşeyin en iyisini bilendir muhakkak en güzel zamanda nasip edecektir yavrularimizi ben hamile kaldım varlıklarından haberdar olur olmaz kayıplarını yaşadım hele ilk gebeligim dış gebelikte çok zor günlerdi rabbim düşmanına bile yasatmasin dedim kayıplar yaşamak zor ve dedimki demek zamanı değil olmuyor ben ne yaparsam yapayım o yüzden tevekkül Edip en hayırlısını dileyelim gönül rahatlığıyla herşey daha güzel olacaktır inşallah hepimiz arka arkaya güzel haberler vereceğiz
Amin canım inşallah emin ol en güzel zamanda gelecektir geleceği zamanı biliyordurCanım benim ALLAH yardımcımız olsun güzel günler görelim bizede annelik nasip olsun ayağımıza cennet serilsin InşAllahkarmaşık duygular içindeyim ama adet olursam da üzülmiycem yani dediğin gibi vakti gelince olsun InşAllah
Buna benzer bişey bugün kadın doğum sitesinde okumuştum. Afedersin Eşim ağzıma spermlerini birakiyo bende şırıngaya döküp içime enjekte ediyorumHiç duymadım kız , ben bugün ilk iğnemi yptırdım , bakalım kaç gün yaptıracak.
Buna benzer bişey bugün kadın doğum sitesinde okumuştum. Afedersin Eşim ağzıma spermlerini birakiyo bende şırıngaya döküp içime enjekte ediyorum
Tükürüğüm spermleri öldürür mü yazmış.Demek buna benzer şeyler varmış he
Canım bende persembe asılama yaptıracagım idrara sıkısık sabah 8 de gidecegim heyecanlıyımGünaydın kızlar Dr dan çıktım bu gece 12 de iğnemi vuracagim perşembe günü idrara sıkışık şekilde hastanede olacağım ve aşılama olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?