Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
hanmeli , nasılsın :) nasıl bir duygu pozitifi görmek :) inanki çok merak ediyorum. Nasıl bişey acaba o his ? Birkaç sorum olacak sana müsait olduğunda yazarsan sevinirim :
1- aşılama sebebiniz neydi net olarak yazar mısın, sende yada eşinde hanginizde ne vardı ?
2- klomen mi kullandın iğne mi? 1 yumurtan oluşmuştu sanırım dimi yanlış hatırlmıyorsam, kaç mm di ?
3- aşılama öncesi yada aşılama sonrası özellikle dikkat ettiğin bişey var mı?
4- aşılamadan sonra doktor herhangi bir ilaç bişey vermiş miydi?
5- aşılamadan sonra herhangi bir belirtin oldu mu 2 haftalık süreçte.
Biraz fazla oldu ama kendi ilk aşılamamla karşılaştıracağım da 2. Aşılamam da ona göre bakayım ne yapayım ne edeyim, gerçi olacak oldu mu hiç bunlara bakmaz bu iş de :) napacan

Yap canım bilgilendir bizleri de. Güzel haberi alalım InşAllah
Erolummm, nasılsın.12. Gün dimi bugün canım, aşılamadan sonra ilk 1 hafta ilişki olmuş muydu? Adet olmadığımız sürece umudumuzu yitirmek yok :)
Hakkımız ne ? Bebek
Vermezlerse Alacaz :)

Kızlar preesed jel diye bişey var duydunuz mu gebeliği kolaylastiriyomus yumurtlama dönemiminse kullanmayı düşünüyorum

Oldu canım hatta ebe bana aşılama gecesi dahi ilişki olsun dedi. Valla adet için yeminle hiç belirtim yok akıntım devam ediyo bide göğüslerim aşırı büyüdü ilk kez oldu bu ama bana gebelik yok gibi geliyo karmakarışık duygulardayım anlatamam sana
Erolummm, nasılsın.12. Gün dimi bugün canım, aşılamadan sonra ilk 1 hafta ilişki olmuş muydu? Adet olmadığımız sürece umudumuzu yitirmek yok :)
Hakkımız ne ? Bebek
Vermezlerse Alacaz :)

Kızlar preesed jel diye bişey var duydunuz mu gebeliği kolaylastiriyomus yumurtlama dönemiminse kullanmayı düşünüyorum
Hiç duymadım kız , ben bugün ilk iğnemi yptırdım , bakalım kaç gün yaptıracak.
Ben ilginç bişey okumuştum burda bi yerde çok ilginç, kadın kendi aşılamadını kendi yapmış hamile kalmış, o yöntemi çevresindekİlere de önermiş çoğu hamile kalmış, o başlığı bulsam tekrar okusam. Eczanede satılan enjektör almış, eşinin spermlerini kendine enjekte etmiş.

Canım ilk aşılamamda o duyguları fazlasıyla yaşadım, bilirim. Aşılamadan sonra ilaç vermiş miydi doktor? Bide normalde adet öncesi göğüslerin şişer miydi?

Canım bu jeli kullananlar hep 1. Aylarında hamile kalmış. Bu klüpte var bi topic açmışlar 29000 mesaj var yazılar da iyice araştırıp almayı düşünüyorum. Bu jel spermleri öldürmeden yumurtaya ulaştırıyomuş. Vajinanın ilişki anında asidik yapısı dahi spermleri öldürebiliyomus. Ama jel buna engel oluyomuş.

Bende klomenle hamile kaldığımda goguslerim kocaman olmuştu ve akıntının olmuştu iki üç gün akşamları uykun geldi gece 12 den önce uyumayan ben 22.30 a kadar zor kalıyordum hatırladığım bunlar birde iki defa yoğun akıntının olmuştu başkada birşey yasamamistim kimyasal gebeliğimdede goguslerim büyümüştü hattan hamile kalma gibi bir beklentim olmadığı için ihtimal vermemiştim ama goguslerimin tepkisinden acaba demistim inşallah senin miniginde hayırlı sağlıklı şekilde gelmiştir

Valla bilmiyorum canım hani derler ya adetim geliyo göğüslerim büyüdü falan diye benim hiç böyle olmadı. Ben dikkat ettim eşime dedim oda bende farkına vardım beni yalnış anlarda kırılırsın diye diyemedim dedi. Valla bilemedim canım önümüzde 3 gün var hayırlısı diyelim

O ne kizzz tobe tobe spermleri yıkama işleminide Domestoslami yapmış

Gönlünü ferah tut canım iyi düşün iyi olsun Allah herşeyin en iyisini bilendir muhakkak en güzel zamanda nasip edecektir yavrularimizi ben hamile kaldım varlıklarından haberdar olur olmaz kayıplarını yaşadım hele ilk gebeligim dış gebelikte çok zor günlerdi rabbim düşmanına bile yasatmasin dedim kayıplar yaşamak zor ve dedimki demek zamanı değil olmuyor ben ne yaparsam yapayım o yüzden tevekkül Edip en hayırlısını dileyelim gönül rahatlığıyla herşey daha güzel olacaktır inşallah hepimiz arka arkaya güzel haberler vereceğiz

Canım benim ALLAH yardımcımız olsun güzel günler görelim bizede annelik nasip olsun ayağımıza cennet serilsin InşAllah karmaşık duygular içindeyim ama adet olursam da üzülmiycem yani dediğin gibi vakti gelince olsun InşAllah

Amin canım inşallah emin ol en güzel zamanda gelecektir geleceği zamanı biliyordur

Buna benzer bişey bugün kadın doğum sitesinde okumuştum. Afedersin Eşim ağzıma spermlerini birakiyo bende şırıngaya döküp içime enjekte ediyorum
Tükürüğüm spermleri öldürür mü yazmış. Demek buna benzer şeyler varmış he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…