- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 39
Bende çaresizce dolandim ama bulamadım doktorum zerre yardımcı olmadı ya klomen yada iğneyi bulucan dedi ben klomen istemedim ozman diğer ay yaparız dedi yolladı bulursan gelirsin dedi İstanbul'dan kuzenim yolladı yolcu otobüsune verdi akşam sabah burdan aldım bu sefer içinde kalem iğnesi yoktu onuda dolandim bulamadım tam eve gidiyordum eczacı abla bu ilacı satan firmayı ara belki yardımcı olurlar dedi ama bana o an lazımdı adetin 4.gunuydu zaman geçiyordu neyse ki aradım depoda varmış Selçuk ecza deposunda 15dk içinde getirdiler ama ne çektim bı ben bı Allah biliyorBende bulamadim o çaresizliği yaşadım sinirinden ağladım Dr u aradın yok bulamıyorum gitti artık dedim dru aradım Dr tanıdıklarını aradı buldu çaresizlik çok kötü gönlümden geçen eğer aşılamaya bu ay hamile kalırsam kalan iğneleri dra vereceğim ihtiyacı olan birine versin kullansin en azından hafta sonuna gelenler için o çaresizlik kötü rabbim kimseye yasatmasin
Çok iyi anlıyorum seni bu ugraslarimizin sonu iyi olur inşallahBende çaresizce dolandim ama bulamadım doktorum zerre yardımcı olmadı ya klomen yada iğneyi bulucan dedi ben klomen istemedim ozman diğer ay yaparız dedi yolladı bulursan gelirsin dedi İstanbul'dan kuzenim yolladı yolcu otobüsune verdi akşam sabah burdan aldım bu sefer içinde kalem iğnesi yoktu onuda dolandim bulamadım tam eve gidiyordum eczacı abla bu ilacı satan firmayı ara belki yardımcı olurlar dedi ama bana o an lazımdı adetin 4.gunuydu zaman geçiyordu neyse ki aradım depoda varmış Selçuk ecza deposunda 15dk içinde getirdiler ama ne çektim bı ben bı Allah biliyor
Canım düşüklerin varikoselden dir ben hiç hamile kalamadim ameliyat olmadan önce sayısı 6 milyondu doktor zaten hamile kalsaydın da düşük yapardın demistiBen hikayemi anlatacak olursam 2015 Kasım ayında klomenle hamile kaldım dış gebelik geçirdim daha sonra 2017 nisan ayında kendiliğinden hamile kaldım kimyasal gebelik geçirdim bu süre içinde tayin durumundan dolayı eşimle sürekli bir araya gelemedik denk geldiğinde de kimyasal gebelik oldu sonra tayin çıktı dedik kontrole gidelim bir gittik değerler bir iki ay içerisinde 5 milyona düşmüş direk tüp dedi eşim Dr da gitti varikosel dedi hemen ameliyat oldu üç aylık süre doldu ilaçlar kullandı değerleri aşılama seviyesine gelmis 24 milyon olmuş bu ay deneyecegiz aşılamayı ilk defa bakalım nasıl olacak sonuç inşallah hayırlısıyla dış gebelikteki hamileliğimdede eşim Dr a gitmişti değer düşük diye iki ay ilaç kullanmıştı iki ay sonunda klomen kullanmıştım
Evet canım bizde bunu sonradan öğrenmiş oldukCanım düşüklerin varikoselden dir ben hiç hamile kalamadim ameliyat olmadan önce sayısı 6 milyondu doktor zaten hamile kalsaydın da düşük yapardın demisti
Güzel canım morfoloji den anlamıyorum bı 3 ay daha bekleseydin keşkeSuskun Ceylan eşimin degerleri böyle
Bunun ne gibi etkisi var acaba ... okuyorum çoğunlukla ama ne işe yarar henüz çözemedim :/Kızlar aşılamalarınızdan sonra ananas ve yumurtanın beyazına agırlık verin
Ani bir kararla gittik Dr a bu ay inşallah güzelliklere sebep olacak zamanı gelmemişse olmaz zaten inşallah hayırlısıyla gelir miniklerimizGüzel canım morfoloji den anlamıyorum bı 3 ay daha bekleseydin keşkeSaklicennet bak canım bı sende
Amin inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah canımAni bir kararla gittik Dr a bu ay inşallah güzelliklere sebep olacak zamanı gelmemişse olmaz zaten inşallah hayırlısıyla gelir miniklerimiz
Aşılamaya idrara sıkışıkmı gitmek gerekiyorAni bir kararla gittik Dr a bu ay inşallah güzelliklere sebep olacak zamanı gelmemişse olmaz zaten inşallah hayırlısıyla gelir miniklerimiz
Bilmiyorum ki hiç konuşmadık onu Dr la sanırım yarın konuşuruz detayları son kontrole göreAşılamaya idrara sıkışıkmı gitmek gerekiyor
Ben sabah 11 de gitcem doktor öyle bişe demedi ama bi kaç yerde öyle okudum tam bilemedimBilmiyorum ki hiç konuşmadık onu Dr la sanırım yarın konuşuruz detayları son kontrole göre
Bende öyle duydum idrara sıkışık oluyormuş aşılamadan sonra bir süre baş aşağı olacak şekilde yatırıyorlarmis galiba ondan sonra bekleme süreciBen sabah 11 de gitcem doktor öyle bişe demedi ama bi kaç yerde öyle okudum tam bilemedim
Ben 2. Aşılamamı yaptırdım hiç böyle birşey demedi doktorum. ... Aksine o kadar heyecanlı oluyorum ki sık sık tuvalete gidip öyle giriyorum odaya .... Normal doğum masasında işlem yapılıyor ve o masa ayak kısmı yukarı yaklaşık 45 derece olacak şekilde bırakılıp 30-45 dakika kadar bekleniyor...Aşılamaya idrara sıkışıkmı gitmek gerekiyor
Tutunma özelligi varmış bana doktorum önermiştiBunun ne gibi etkisi var acaba ... okuyorum çoğunlukla ama ne işe yarar henüz çözemedim :/
Hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin peki aşılamadan sonra başka nelere dikkat ettin yumurtanın akını nasıl tüketin ananasi hergun düzenli olarak mı tükettin çarşamba günü benimde asilamam olacaktaTutunma özelligi varmış bana doktorum önermişti
Bence hiç bir sorun yok morfoloji de yeterli. Sıkıntı doğurabilecek bir problem göremedim.Suskun Ceylan eşimin degerleri böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?