Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Bende çaresizce dolandim ama bulamadım doktorum zerre yardımcı olmadı ya klomen yada iğneyi bulucan dedi ben klomen istemedim ozman diğer ay yaparız dedi yolladı bulursan gelirsin dedi İstanbul'dan kuzenim yolladı yolcu otobüsune verdi akşam sabah burdan aldım bu sefer içinde kalem iğnesi yoktu onuda dolandim bulamadım tam eve gidiyordum eczacı abla bu ilacı satan firmayı ara belki yardımcı olurlar dedi ama bana o an lazımdı adetin 4.gunuydu zaman geçiyordu neyse ki aradım depoda varmış Selçuk ecza deposunda 15dk içinde getirdiler ama ne çektim bı ben bı Allah biliyor

Suskun Ceylan
Çok iyi anlıyorum seni bu ugraslarimizin sonu iyi olur inşallah

Canım düşüklerin varikoselden dir ben hiç hamile kalamadim ameliyat olmadan önce sayısı 6 milyondu doktor zaten hamile kalsaydın da düşük yapardın demisti

Aşılamaya idrara sıkışıkmı gitmek gerekiyor
Ben 2. Aşılamamı yaptırdım hiç böyle birşey demedi doktorum. ... Aksine o kadar heyecanlı oluyorum ki sık sık tuvalete gidip öyle giriyorum odaya .... Normal doğum masasında işlem yapılıyor ve o masa ayak kısmı yukarı yaklaşık 45 derece olacak şekilde bırakılıp 30-45 dakika kadar bekleniyor...

Tutunma özelligi varmış bana doktorum önermişti
Hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin peki aşılamadan sonra başka nelere dikkat ettin yumurtanın akını nasıl tüketin ananasi hergun düzenli olarak mı tükettin çarşamba günü benimde asilamam olacakta

2 şubat -> Baybknya ' nın aşılama günü (POZİTİF)
3 şubat-> M mltm12 ' nin 1.aşılama günü (??)
7 şubat -> hanmeli 'nin 1. aşılama günü
8 şubat -> Erolummm 'un 1.aşılama günü

11 şubat-> Nur34nur 'un 1. aşılama günü
12 şubat -> @Shencys ' nin aşılama günü
14 şubat-> yosuntek 'in 2. Aşılama günü
16 şubat-> betulmavi 'nin 2. Aşılama günü
19 şubat -> Suskun Ceylan ' ın 1.aşılama günü
21 şubat -> G Gunessk 'nin aşılama günü

Şubatın sonu -> Nehira-27 'nin 2. aşılaması

Şubat Listemiz de kalabalıklaşıyor :))) en sona ben kaldım :) inşallah yarın doktor bana iğnelere başlatır :)

Merhaba kızlar bende de bu illet hastalık çıkolata kıstı var ilk asılamam olumsuz bu ay 2.asılamaya basladık birbirimize destek olalım surecleri paylasalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…