Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Bende asılamaya basladım ıgnemın 7.günü benide ekleyin

Kızlar bnde iki tüp bebek negatifinden snra rapor yeni deneyecegm tüo bebekleri raporlu denemek istyrm. Bu nedenle iki aşılama yaptrmam gerekiyormus şimdi ilk aşılamanın iğnelerini yapıyrm salı günü ilk kontrolüm var. Aşılamaları formalite icabı yaptryrm bir umudum yok tutacagına dair ama Allah nasip ederse o da pozitif olur inş. Bnde rezerv az çikolata kisti var iki yumurtalıgmda 1,5 2 cm kdr. Eşimde de morf sıkıntısı var. Bizde saglıklı embriyo olusmadı simdiye kdr

Merhaba kızlar bende de bu illet hastalık çıkolata kıstı var ilk asılamam olumsuz bu ay 2.asılamaya basladık birbirimize destek olalım surecleri paylasalım
Hoşgeldin benim de ilk aşılamam olumsuz, 6 ocakta yaptırmıştım , sen ne zaman yaptırmıştın ilk aşılamanı?
Ben yarın doktora gidiyorum iğnelere başlayacaz, ardından 2. Aşılama inşallah .bu sefer şansımız güler inşallah bize. Bu arada 2. Aşılamanın günü belli mi sizin

Belki de aşılamalar şans getirecek :) benim de her iki tarafımda çikolata kisti var üstelik 4,5 cm falan rezervim az işimiz şansa kaldı

İlk asılamam 2 aralıktı tutmadı. Salı günü cagırdı sanırım cuma günü yapar diye umuyorum

İlk asılamam 2 aralıktı tutmadı. Salı günü cagırdı sanırım cuma günü yapar diye umuyorum
Benim yarın iğneler başlarsa aşılama cumartesiye yetişir mi diye umuyorum bakalım. Yakın tarihlerde olacaz sanırım beraber bekleriz sonucu :)

Benim yarın iğneler başlarsa aşılama cumartesiye yetişir mi diye umuyorum bakalım. Yakın tarihlerde olacaz sanırım beraber bekleriz sonucu :)
Evet canım hayırlısı olsun ben bu hatalıktan cok cektim hem calııyorum hemde ev iş agrı asılama ipneler maddi ve manevı yordu beni

Evet canım hayırlısı olsun ben bu hatalıktan cok cektim hem calııyorum hemde ev iş agrı asılama ipneler maddi ve manevı yordu beni
Sorma sorma ben de çalışıyorum ve şu süreçte okadar yoruldum ki keşke ev hanımı olsaydım diyorum. Cuma günü adet oldum cuma akşamından beri yatıyorum ağrıdan düşün, ağrı kesici içmeme rağmen. Ağladım sinirimden.

Yaşadıklarımız cok benziyor inşallah destek oluruz bu süreçte.benim kistim 2cm dedi cuma günü doktor

2 şubat -> Baybknya ' nın aşılama günü (POZİTİF)
3 şubat-> M mltm12 ' nin 1.aşılama günü (??)
7 şubat -> @hanmeli 'nin 1. aşılama günü
8 şubat -> @Erolummm 'un 1.aşılama günü

11 şubat-> @Nur34nur 'un 1. aşılama günü
12 şubat -> She- ' nin aşılama günü
14 şubat-> @yosuntek 'in 2. Aşılama günü
16 şubat-> @betulmavi 'nin 2. Aşılama günü
19 şubat -> @Suskun Ceylan ' ın 1.aşılama günü
21 şubat -> @Gunessk 'nin aşılama günü

23 şubat-> @siera61 'in 2.aşılama günü
Şubatın sonu -> @Nehira-27 'nin 2. aşılaması
Şubat sonu -> O okaliptus_ ' un 1.aşılama günü

Bugün aşılamamın 6.günü idrarda gebelik çook silik çıktı. Buraya aticaktim ama görünmüyor foto çekince. Acaba gebelik varmidir ki.çok ta erken ama kafam karıştı.
benim de 7.günüm canım,arka arkayayız:) çatlatma iğnesi hcg hormonu salgıladığı ve vücuttan 8-10 gün içinde atıldığı için sonuç yanıltabilir demişti doktorum,ben de heyecanla bekliyorum ama 10.günden önce yapmicam. İnşallah son testte de pozitif görürsün canım

Belki de aşılamalar şans getirecek :) benim de her iki tarafımda çikolata kisti var üstelik 4,5 cm falan rezervim az işimiz şansa kaldı
İnş cnm keske aşılamayla sonuc alabilsem tüp bebek sürecine girmeyi hiç istemıyrm. Belki mucizeler bizi de bulur imkansız değil sonucta nasip olacaksa aşılamayla da olur ama insan hayal kırıklıgı yasadıkca cok pozitf olanıyor

İnşallah canım. Benim doktorum da en fazla 6 gün falan olur iğnenin etkisi demişti. 10 gün sürmez okadar demişti.

İnşallah canım. Benim doktorum da en fazla 6 gün falan olur iğnenin etkisi demişti. 10 gün sürmez okadar demişti.
She- , senin beklemeye niyetin yok gibi :) yap gitsin :) ilk aşılaman mı ? İğnenin etkisi 10 gün sürmese bile hamilelik hormonlarının idrara karışması geç olabiliyormuş bazen. 1-2 gün daha bekle bişey kalmamış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…