• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
She- She- , senin beklemeye niyetin yok gibi :) yap gitsin :) ilk aşılaman mı ? İğnenin etkisi 10 gün sürmese bile hamilelik hormonlarının idrara karışması geç olabiliyormuş bazen. 1-2 gün daha bekle bişey kalmamış :)
Evet sabırsızımdır ya:) yaptım da silik çıktı baya ya.çarsamba belki kan testi yaptiririm.

Bu mesajım eşi varikosel olanlar için...
Aynı sorun eşimde de vardı önce Prof olan bi doktor ameliyat olmadan ilaçla çocuk sahibi olursunuz dedi 3ay kullandı tahlilde değişiklik olmadı, tavsiye üzerine başka bi doktora gittik ameliyat şart yoksa gebeliğin sağlıklı olma ihtimali düşer dedi ki o sırada hamileymişim ve düşük oldu:(sonra ameliyat için iyi bir doktor aradık ve bulduk çok şükür emekli bir doktordu ve bize dediki ameliyat şart ama ameliyat sonrası ortalama 1 yıl tedavi görceksin bu süreçte Allah’ın izniyle olur dedi,ameliyatı oldu ve ilaçları düzenli kullandı 8 ay kadar oldu,tabi beslenmede de bazı değişiklikler yaptık. Öncesinde 20 milyon ve hareket 0’dı:(( şimdi 334 milyon hareket %65 ve çocuk olsada olmasada 1 yılı tamamlaması gerekiyor.
Biz çok doktor gezdik yani 1-1,5 senemiz doğru doktoru bulamamakla geçti o yüzden inşallah doğru insanlarla bu tedavilere başlamışızdır diye dua ediyorum hepimiz için.

Gecen sene 2 kez klomenli aşılama olmuştum.negatifti.bu 3. oldugum iğneli aşılama

Aynı sorun eşimde de vardı önce Prof olan bi doktor ameliyat olmadan ilaçla çocuk sahibi olursunuz dedi 3ay kullandı tahlilde değişiklik olmadı, tavsiye üzerine başka bi doktora gittik ameliyat şart yoksa gebeliğin sağlıklı olma ihtimali düşer dedi ki o sırada hamileymişim ve düşük oldu:KK43:sonra ameliyat için iyi bir doktor aradık ve bulduk çok şükür emekli bir doktordu ve bize dediki ameliyat şart ama ameliyat sonrası ortalama 1 yıl tedavi görceksin bu süreçte Allah’ın izniyle olur dedi,ameliyatı oldu ve ilaçları düzenli kullandı 8 ay kadar oldu,tabi beslenmede de bazı değişiklikler yaptık. Öncesinde 20 milyon ve hareket 0’dı:KK43:( şimdi 334 milyon hareket %65 ve çocuk olsada olmasada 1 yılı tamamlaması gerekiyor.
Biz çok doktor gezdik yani 1-1,5 senemiz doğru doktoru bulamamakla geçti o yüzden inşallah doğru insanlarla bu tedavilere başlamışızdır diye dua ediyorum hepimiz için.
Merhaba benim esimdede aynı durum klomenle bir kere hamile kaldım dış gebelik oldu bir. Kerede normal yolla kaldım kimyasal oldu sonradan öğrendik varikosel varmış ameliyat oldu üç aylık süre doldu aşılama yaptıracağız siz ne asamadasiniz suan

Evet sabırsızımdır ya:) yaptım da silik çıktı baya ya.çarsamba belki kan testi yaptiririm.
ben aşılamadan sonra 13. Gün yaptım :) kendime diyordum sabırsız diye :) çarşamba yap tamam :)
10. Güne kadar bekledim , 10. Gün den sonra kıvranmaya başladım test aldım, evde test var ve 3 gün daha bekledim , korkudan yapamadım negatifi görcem diye ki gördüm :) bu sefer hiç gün saymayacam test yapmayacam adeti bekleyecem karar aldım :)

Merhaba benim esimdede aynı durum klomenle bir kere hamile kaldım dış gebelik oldu bir. Kerede normal yolla kaldım kimyasal oldu sonradan öğrendik varikosel varmış ameliyat oldu üç aylık süre doldu aşılama yaptıracağız siz ne asamadasiniz suan
Biz ilk aşılamayı yaptık canım hareket %65e çıkınca daha çok beklemeyelim dedik şuna aşılamanın 7.günündeyim hayırlısıyla inşallah pozitif olur.
Ben 30 eşim 32 yaşında artık çok zaman kaybettik dedik karar verdik yoksa doktor artık normal kalabilirsin dedi ama:(olmuyor işte, o yüzden bir adım attık hayırlı olur inşallah

Aynı sorun eşimde de vardı önce Prof olan bi doktor ameliyat olmadan ilaçla çocuk sahibi olursunuz dedi 3ay kullandı tahlilde değişiklik olmadı, tavsiye üzerine başka bi doktora gittik ameliyat şart yoksa gebeliğin sağlıklı olma ihtimali düşer dedi ki o sırada hamileymişim ve düşük oldu:KK43:sonra ameliyat için iyi bir doktor aradık ve bulduk çok şükür emekli bir doktordu ve bize dediki ameliyat şart ama ameliyat sonrası ortalama 1 yıl tedavi görceksin bu süreçte Allah’ın izniyle olur dedi,ameliyatı oldu ve ilaçları düzenli kullandı 8 ay kadar oldu,tabi beslenmede de bazı değişiklikler yaptık. Öncesinde 20 milyon ve hareket 0’dı:KK43:( şimdi 334 milyon hareket %65 ve çocuk olsada olmasada 1 yılı tamamlaması gerekiyor.
Doğru doktor çok önemli hakkaten, maşallah sonuçlarınıza yansımış çabalarınız, şükür.

Biz ilk aşılamayı yaptık canım hareket %65e çıkınca daha çok beklemeyelim dedik şuna aşılamanın 7.günündeyim hayırlısıyla inşallah pozitif olur.
Ben 30 eşim 32 yaşında artık çok zaman kaybettik dedik karar verdik yoksa doktor artık normal kalabilirsin dedi ama:KK43:olmuyor işte, o yüzden bir adım attık hayırlı olur inşallah
Bizde aynı durumdayız eşim direk aşılama yaptıralım dedi hadi sen pozitif sonuç alır banada umut olursun arkandan ben ve diğer arkadaslarda gelir

Gecen sene 2 kez klomenli aşılama olmuştum.negatifti.bu 3. oldugum iğneli aşılama
Araya neden okadar zaman girdi, özel değilse tabi. Ben ocakta 1. Aşılamayı oldum klomenli,
bu ay 2. Aşılamam da iğneli olacak
Bu şubat ayı hepimize pozitif göstersin hayırlı hamilelik getirsin de gerisi önemli değil :)

Hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin peki aşılamadan sonra başka nelere dikkat ettin yumurtanın akını nasıl tüketin ananasi hergun düzenli olarak mı tükettin çarşamba günü benimde asilamam olacakta
Allah razı olsun canım rabbim szilerede nasip etsin inşallah bi tane ananas yedim eşim dilimletmiş 3gün sürdü bitirmem yumurta beyazınıda katı yumurta dedigimiz var ya öyle yedim bide üç gün annem geldi baktı hiç bi iş yapmadım sürekli yatmadım oturdum ama iş yapmadım iki gün duşta almadım mydonz otlu çaylardan uzak durdum hala aynı

Bizde aynı durumdayız canım ameliyat öncesi 6 milyon du şuan ameliyatın 6.ayındayız ml de 50 milyon hareket %45 oldu fakat 17 aydır hiç hamile kalamadım yarın aşılama yapılacak aslında ameliyatın 3.ayında aşılama için gittim ilk rahim filmi çekildi doktor 3 ay bekle bu filmden sonra gebe kalma olasılığı yüksek deyınce 3 ay daha bekledim ama olmayınca olmuyor işte

Bizde aynı durumdayız canım ameliyat öncesi 6 milyon du şuan ameliyatın 6.ayındayız ml de 50 milyon hareket %45 oldu fakat 17 aydır hiç hamile kalamadım yarın aşılama yapılacak aslında ameliyatın 3.ayında aşılama için gittim ilk rahim filmi çekildi doktor 3 ay bekle bu filmden sonra gebe kalma olasılığı yüksek deyınce 3 ay daha bekledim ama olmayınca olmuyor işte
Evet rahim filmi çektirince doktor bana da aynı şeyleri söyledi ama olmayınca olmuyor gerçekten nasip, yani kün fe yekün deyince rabbim bizim de olacak inşallah,biz iyi düşünelim verirse takdiridir vermezse imtihanıdır,hepimiz için en hayırlısı olsun, yarınki aşılaman inşallah güzel geçer cnm

Araya neden okadar zaman girdi, özel değilse tabi. Ben ocakta 1. Aşılamayı oldum klomenli,
bu ay 2. Aşılamam da iğneli olacak
Bu şubat ayı hepimize pozitif göstersin hayırlı hamilelik getirsin de gerisi önemli değil :)
Çünkü gecen seneki aşılamalardan sonra tüp bebek denedik. İlk deneme pozitif oldu fakat 7. Hafta kalp atısı durdu kürtaj oldum. Ondan bi süre beklemek zorundaydık. Bu ayda doktora gidince iğneli aşılama deneyelim bi dedi.bizde tamam dedik.

Allah razı olsun canım rabbim szilerede nasip etsin inşallah bi tane ananas yedim eşim dilimletmiş 3gün sürdü bitirmem yumurta beyazınıda katı yumurta dedigimiz var ya öyle yedim bide üç gün annem geldi baktı hiç bi iş yapmadım sürekli yatmadım oturdum ama iş yapmadım iki gün duşta almadım mydonz otlu çaylardan uzak durdum hala aynı
Him anladım çok sağol bende izin almayı düşünüyorum çalıştığım için iki gün bende yatacağım dediklerini dikkate alacagim

hanmeli hanmeli ve Erolummm Erolummm , bu hafta sizin haftanız olsun allah yüzünüzü güldürsün bizlere umut versin dua ediyorum sizlere, şubat ayı hepimizi güldürsün amin
Amin canım Allah razı olsun. Sabah içim durmadı test yaptım ama test bozuk mu bilemedim fotoğrafını atıcam bi bakar mısın canım

hanmeli hanmeli ve Erolummm Erolummm , bu hafta sizin haftanız olsun allah yüzünüzü güldürsün bizlere umut versin dua ediyorum sizlere, şubat ayı hepimizi güldürsün amin
Amin Can'ım Allah razı olsun

Kan verdim sonuç saat 4.30 gibi çıkarmış

Aöa bem anki adet olucam. Ya öyle bi karın Ağrı'sı giriyor içime heyecandan mı yoksa hiç anlam veremedim

Dosya boyutu nedeni ile yükleme yapmiyo fotoğrafı ya ne yapmam lazım bilemedim

Back