Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .

Cnm umudunu yitirme. Benim arkadaşımdada çikolata kistivardı 3 kez aşılama oldu devlette ama hepsinide klomen ile yapmışlar. Sonra Ankarada özelde bir Dr a gitti iğne ile aşılama yaptı ve şu an hamile hatta tek yumurtası büyümüştür. Normalde özrldeki dr da tüp bebek demiş. ama kafa olarak hazır olmadıkları için 4. Aşılamayı yaptırmıştı

Ben igneli oldum zaten butun asilamalari canim cok sagol moral vermen icin ama bize bundan sonra bi tup kaldi bakalim kist varken o tutucakmi tabi onlar araç sadece insallah nasipte vardir

Selam kızlar bende bugun hastaneye gitti ve doktor adetliyken gel dedi asilama yapilcak dedi devlet hastane sine gidiyotum ve bana 500tl para gotrmem gerektigini soyledler ve gotrmem gereken dosyalar varmis onlarida hazirlamam lazimmis

Ben igneli oldum zaten butun asilamalari canim cok sagol moral vermen icin ama bize bundan sonra bi tup kaldi bakalim kist varken o tutucakmi tabi onlar araç sadece insallah nasipte vardir
Hayırlısı olsun inşallah Bende nisanda ilk aşılama mı yaptırıcam. Eşimde sayı ve hız sorunu var . Aslında direk tüp bebek dedi Ama kafa olarak hazır değilim aşılama denicem

Hayırlısı olsun inşallah Bende nisanda ilk aşılama mı yaptırıcam. Eşimde sayı ve hız sorunu var . Aslında direk tüp bebek dedi Ama kafa olarak hazır değilim aşılama denicem
Eşinizin ileri hızlı hareket yüzde kaç?? Bizimde 15 çıktı aşılama dediler ben yetersiz değilmi aşılama için dedim gençsiniz önce bunu deneyelim dediler olmayacak seye boşa hormon alıp umut bağlamak

Bizimde ileri hareketli %10 toplam hareket %18. Tabi sizde haklısınız. Ama ben hiç hazır değilim tüp bebeğe hem maddi hem manevi. Bizde 27 yaşındayız

Bende üniversite hastanesinde yaptırdım

arkadaşlar merhaba öncelikle hepimize çok geçmiş olsun inşallah hayırlınında hayırlısı bir haber alırız annelik duygusunu yaşarız .2 sene önce kendiliğimden hamile kaldım fakat 7.haftada kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım .kürtajı yapan doktor hemen deneyebilceğimizi ara vermemize gerk olmadığını söyledi fakat ben piskoljk olarak 3 ay istemedim sonrasında klomen tedavisiyle 3 ay denedik yine sonuç negatif birde üstüne doktorun kürtaj sırasında yaptığı bir hatayla ve o kadar gidip gelmeme rağmen gözden kaçırdığı 5cm lik çikolata kistine merhaba dedim .hemen doktor değişikliği yaptım o doktorla uğraşmak istemedim canımın derdine düşmüştüm çünkü.bu sefer kistten dolayı ağrılarım çoğaldı çekilmez bir hal aldı ve 6 ay hiçbir şekilde gebelik yok. adetler hormonlar herşey düzenli tabi.fix olarak rahim filmi istendi ve onuda çektirdim işte o zamn kürtajdaki yapılan yanlışlık ortaya çıkmıştı.3 ay doğum kontrol hapı kullandım kist küçülmedi ve en son doktorun daha ultrasonda kist nerdeydi demesi üzerine onuda bıraktım. sonuç başka bir doktorda ameliyatla kistim alındı ve kistin çok fazla yapışılık yaptığı ama doktorumun yapışıklığı açtığı söylendi.sonra 2 ay kadar kendiliğinden gebelik olmadı ve şuan 3. ayımda tekrar klomen ve çatlatma iğnesiyleyim 2 aydır sonuç negatif geçen hafta tekrar rahim filmi çekildim sonuç temiz ne eşimde ne bende bir sıkıntı var doktorum aşılamaya gerek yok birkere hamile kalmışsın ve ilaçsızda yumurtalrın oluşup çatlıyo dedi .fakat bugün yumurtalarıma bakılıcaktı ve çatlatma iğnesi yapılıcaktı başta gerk yok aşılamaya diyen doktorum daha bakar bakmaz aşılama yapalım dedi ve benim o kadar kafam karışkki yarın aşılamam yapılıcak hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ama vakti zamanı olmadan anladımki ne kadar çabalasakta çok zor umarım hep birlikte sevinir bebeklerimizi kucağımıza alırız çünkü artık ben piskolojk olarak çok yorgunum

Baktın aşılama da tutmadı çok vakit kaybetmeden tüp bebeğe git canım aşılamayı dene eşinin sperm kaynaklı bi sorunu yokmuş zira seninde bi sorunun kalmamış bişey kaybetmezsin.. bide bebeği olan arkadaşlarım Allah doğru zamanda versin her nasip vaktine esir derlerdi kızardım kendilerinin çocuğu var beni anlamıyorlar diye. Şuan öyle iyi anlıyorum ki her nasip vaktine esirdir bunca zaman bebeğiniz olmadı tam Mart'ta tüp bebeğe gidecektik başvuru yaptım kliniklere görüştüm ama yine nasip olmuyo bazı iş meseleleri var bebeğimi babasız büyütmek hamileliğimi yanlız geçirmek istemediğim için erteledik demekki henüz vakti varmış dedim rabbime teslim oldum..

herkesin türlü türlü derdi var işte ilk başta insan kendini bu konuda çok yanlzı hissedip dediğin gbi çevrediklerin anlayışsızlığınada kızıyo ama bi düşündüğün zaman rabbim hayırlınında hayırlısını versin diyosun inşallah iyi sonuçlar sağlıklı sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…