• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Selam kızlar, hepimiz bebişlerimize bi an önce kavuşuruz inşallah.

Benim prolaktin sorunum var eşimin de likefaksiyon süresi uzun. Bi buçuk yıldan fazladır nasip olmadı önümüzdeki ay aşılama düşünüyoruz. Biraz geriliyorum, ağrılı bi işlem mi? Anlatabilir misiniz biraz

Selam kızlar, hepimiz bebişlerimize bi an önce kavuşuruz inşallah.

Benim prolaktin sorunum var eşimin de likefaksiyon süresi uzun. Bi buçuk yıldan fazladır nasip olmadı önümüzdeki ay aşılama düşünüyoruz. Biraz geriliyorum, ağrılı bi işlem mi? Anlatabilir misiniz biraz
hiçbir ağrısı yok canım normal muayene olabiliyosan onuda yaparsın benimde yüksekti dostinex kullandım uzun birsüre eşin sperm örneği veriyor onu yıkayıp içinden en sağlıklı olanlarını seçiyorlar ve katater yardımıyla normal çatal muayaenesi yapar gibi enjekte ediyor

hiçbir ağrısı yok canım normal muayene olabiliyosan onuda yaparsın benimde yüksekti dostinex kullandım uzun birsüre eşin sperm örneği veriyor onu yıkayıp içinden en sağlıklı olanlarını seçiyorlar ve katater yardımıyla normal çatal muayaenesi yapar gibi enjekte ediyor
Ne kadar kullandın dostinex benim bi yıldan fazla oldu aralarda bikaç ay ara verdim hemen geri yükseliyo. Hipofiz adenomum var. Geldi mi miniğin? Muayenede hiç zorlanmıyorum inşallah güzel sonuç alırız hepimiz

Ne kadar kullandın dostinex benim bi yıldan fazla oldu aralarda bikaç ay ara verdim hemen geri yükseliyo. Hipofiz adenomum var. Geldi mi miniğin? Muayenede hiç zorlanmıyorum inşallah güzel sonuç alırız hepimiz
amin canım inşallah daha aşılamammın 13. günü aslında kan tahlili yapmam gerekiyo ama çekiniyorum biraz evet benimde bıraktığım gibi yükseliyodu ama hipofizde bişey çıkmadı bende birde göğüslerini uyarıcak hiçbir haerekkete bulunma yüzüstü yatma bunlar bile yükseltiyomuş

amin canım inşallah daha aşılamammın 13. günü aslında kan tahlili yapmam gerekiyo ama çekiniyorum biraz evet benimde bıraktığım gibi yükseliyodu ama hipofizde bişey çıkmadı bende birde göğüslerini uyarıcak hiçbir haerekkete bulunma yüzüstü yatma bunlar bile yükseltiyomuş
Evet sütyen bile etki ediyomuş. Baya şişmişti bi ara göğüslerim şimdi 6cm inceldi heralde düşüşe geçti diyorum ama hayırlısı bakalım haftaya bakılcak ona da. Oy nasıl dayandın ben 100 tane yapmıştım şimdiye 🙈

Evet sütyen bile etki ediyomuş. Baya şişmişti bi ara göğüslerim şimdi 6cm inceldi heralde düşüşe geçti diyorum ama hayırlısı bakalım haftaya bakılcak ona da. Oy nasıl dayandın ben 100 tane yapmıştım şimdiye 🙈
strestende uzak dur canım .valla nasıl dayandım bende bilmiyorum ama hayal kırıklığı yaşamak istemedim sanırım bilmiyorum çok korkuyorum yani ://///

strestende uzak dur canım .valla nasıl dayandım bende bilmiyorum ama hayal kırıklığı yaşamak istemedim sanırım bilmiyorum çok korkuyorum yani ://///
Tabi çok negatif görünce hiç pozitif olmicakmış gibi geliyo insana, hayırlısı olsun inşallah tutmuştur 💜 stres yegane dostum galiba malesef. Sabrımın son anına kadar kendimi yeme huyum var ve sabrımın sonu da epey zor geliyo ☹️

Tabi çok negatif görünce hiç pozitif olmicakmış gibi geliyo insana, hayırlısı olsun inşallah tutmuştur 💜 stres yegane dostum galiba malesef. Sabrımın son anına kadar kendimi yeme huyum var ve sabrımın sonu da epey zor geliyo ☹
sağol canım benim inşallah .benimde pek bi farkım yok senden stres stres kendimizi mahfettik yani .birtürlü cesaretim yok teste ya adetimin geçmesini beklycem yada bilmyrm :(

sağol canım benim inşallah .benimde pek bi farkım yok senden stres stres kendimizi mahfettik yani .birtürlü cesaretim yok teste ya adetimin geçmesini beklycem yada bilmyrm :KK43:
Geçmesini bekle garanti olsun canımm, ben önümüzdeki ay diyodum şimdi doktordan çıktım yumurtan güzel gelişmiş cuma aşılama yapalım dedi 😱

Back