• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Merhaba kizlar,

Benim ilk IUI denemem gecen hafta pazartesi oldu. 2 haftalık bekleme surecindeyim, umarım önümüzdeki pazartesi test yaptigimda sonuc pozitif çıkar. Dr'umun ve sonuçlarıma gore herhangi bir sorunum yok, esimin de öyle. Yasim 42 olmasina ragmen amh hormonum 1.78 cikti, tüplerim açık, rahim duvarının kalinligi istenilen ölçüde yani sonuclarimiz ikimizinde basarili. bize sadece beklemek duruyor gorev dagitiminda. Kontrol edemediğimiz bir durum olduğu icin. Peki ilk denemesinde hamile kalan oldu mu aranızda?
teşekkürler:KK25:

Kizlar ben adetliyken hastaneye gidicem asilama yapilcak nasil nezaman yapicaklar bilgi verirmisinz

Kizlar ben adetliyken hastaneye gidicem asilama yapilcak nasil nezaman yapicaklar bilgi verirmisinz
Ben daha önce yapılmadım hiç ama tüp bebek gibi yumurta geliştirme uygulanıyor uygun büyüklüğe gelince aşılamanızı gerçekleştiriyorlar gerek ilaçla gerek iğneyle.. adetiniZin 2. Veya 3. Günü başlarlar ilaçlara

Merhaba kizlar,

Benim ilk IUI denemem gecen hafta pazartesi oldu. 2 haftalık bekleme surecindeyim, umarım önümüzdeki pazartesi test yaptigimda sonuc pozitif çıkar. Dr'umun ve sonuçlarıma gore herhangi bir sorunum yok, esimin de öyle. Yasim 42 olmasina ragmen amh hormonum 1.78 cikti, tüplerim açık, rahim duvarının kalinligi istenilen ölçüde yani sonuclarimiz ikimizinde basarili. bize sadece beklemek duruyor gorev dagitiminda. Kontrol edemediğimiz bir durum olduğu icin. Peki ilk denemesinde hamile kalan oldu mu aranızda?
teşekkürler:KK25:
benim anlam veremediğim doktorum bana amh falan hiç test yapmadı hormonla alakalı ve ben adetin 4. günü klomen başladım dün çatlatma iğnesi oldum aniden aşılama dedi yani kaçırmayalım dedi şuan kafam dahada karıştı bi riski varmı aşılamanın ileri zamanlar için acaba :(

Ben daha önce yapılmadım hiç ama tüp bebek gibi yumurta geliştirme uygulanıyor uygun büyüklüğe gelince aşılamanızı gerçekleştiriyorlar gerek ilaçla gerek iğneyle.. adetiniZin 2. Veya 3. Günü başlarlar ilaçlara
Saol bitanem cevap icin hakkimizda hayirlisi diyelim

benim anlam veremediğim doktorum bana amh falan hiç test yapmadı hormonla alakalı ve ben adetin 4. günü klomen başladım dün çatlatma iğnesi oldum aniden aşılama dedi yani kaçırmayalım dedi şuan kafam dahada karıştı bi riski varmı aşılamanın ileri zamanlar için acaba :KK43:
Hic kan testlerinize bakilmadimi? Throid hormonu, amh hormonu, progesterone (adet oncesi ve sonrasi), d vitamini orani gibi gibi. Oncelikle kisirlik var mi varsa nedeni ogrenmek onemli sanirim. Gittiginizde doktorunuza sorun bence. Adetliyken asilama olmaz, belki yumurta sayiniza bakacaklardir bende oyle oldu en azindan, bilemedim.

Saol bitanem cevap icin hakkimizda hayirlisi diyelim
Amin canım inşallah alttan ultrasonla muayene yapacakları için adetli döneme denk getiriyorlar... ayrıca diğer arkadasın dediği gibi tsh 3 tsh4 tiroid hemoglobin A1C, 25 OH vitamin D diye bi değere bakılıyor aşılama ve tüp bebek öncesi d vitamini eksikliği düşüğe sebep oluyormuş.. bu tetkikleriniz yapılmadıysa rahim filmi çekilmediyse başka doktora Görünün bence bunlara hep bakılsın öyke boşuna hormon alma

benim anlam veremediğim doktorum bana amh falan hiç test yapmadı hormonla alakalı ve ben adetin 4. günü klomen başladım dün çatlatma iğnesi oldum aniden aşılama dedi yani kaçırmayalım dedi şuan kafam dahada karıştı bi riski varmı aşılamanın ileri zamanlar için acaba :KK43:

Yani bazı tahliller var illaki boşuna umut boşuna maddiyat olmasın hormon testleri rahim filmi alttan muayene vs. Bana aşılama önerildi baya tahlil vs uğraştım

Amin canım inşallah alttan ultrasonla muayene yapacakları için adetli döneme denk getiriyorlar... ayrıca diğer arkadasın dediği gibi tsh 3 tsh4 tiroid hemoglobin A1C, 25 OH vitamin D diye bi değere bakılıyor aşılama ve tüp bebek öncesi d vitamini eksikliği düşüğe sebep oluyormuş.. bu tetkikleriniz yapılmadıysa rahim filmi çekilmediyse başka doktora Görünün bence bunlara hep bakılsın öyke boşuna hormon alma
Canim ben rahim filmi cekildim testler gecen ay yapildi bu ay asilama dedi heralde direk baslancak

Hic kan testlerinize bakilmadimi? Throid hormonu, amh hormonu, progesterone (adet oncesi ve sonrasi), d vitamini orani gibi gibi. Oncelikle kisirlik var mi varsa nedeni ogrenmek onemli sanirim. Gittiginizde doktorunuza sorun bence. Adetliyken asilama olmaz, belki yumurta sayiniza bakacaklardir bende oyle oldu en azindan, bilemedim.
regliyken yapmadı zaten aşılamayı regli biter bitmez rahim filmi çekildim oda temiz çıktı .yumurtlama gününden bir gün önce yeterli boyutta yumurtaların çatladı çatlıycak dedi iğneyi yaptı ertesi günde yani dün aşılamayı yaptı kan testi vitamin troid falan bunlara çok önceden baktı hiç bir sorun çkmadı progtrna bkmadı hiç .kısırlıktan yana şüphe duymamasının sebebi sanırım birkez kendiliğimden gebe kalmam ama kafam allak bullak yani ve dün aşılamadan beri kasıklarımda çok ciddi bir ağrı var

arkadaşlar merhaba öncelikle hepimize çok geçmiş olsun inşallah hayırlınında hayırlısı bir haber alırız annelik duygusunu yaşarız .2 sene önce kendiliğimden hamile kaldım fakat 7.haftada kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım .kürtajı yapan doktor hemen deneyebilceğimizi ara vermemize gerk olmadığını söyledi fakat ben piskoljk olarak 3 ay istemedim sonrasında klomen tedavisiyle 3 ay denedik yine sonuç negatif birde üstüne doktorun kürtaj sırasında yaptığı bir hatayla ve o kadar gidip gelmeme rağmen gözden kaçırdığı 5cm lik çikolata kistine merhaba dedim .hemen doktor değişikliği yaptım o doktorla uğraşmak istemedim canımın derdine düşmüştüm çünkü.bu sefer kistten dolayı ağrılarım çoğaldı çekilmez bir hal aldı ve 6 ay hiçbir şekilde gebelik yok.:KK43: adetler hormonlar herşey düzenli tabi.fix olarak rahim filmi istendi ve onuda çektirdim işte o zamn kürtajdaki yapılan yanlışlık ortaya çıkmıştı.3 ay doğum kontrol hapı kullandım kist küçülmedi ve en son doktorun daha ultrasonda kist nerdeydi demesi üzerine onuda bıraktım. sonuç başka bir doktorda ameliyatla kistim alındı ve kistin çok fazla yapışılık yaptığı ama doktorumun yapışıklığı açtığı söylendi.sonra 2 ay kadar kendiliğinden gebelik olmadı ve şuan 3. ayımda tekrar klomen ve çatlatma iğnesiyleyim 2 aydır sonuç negatif geçen hafta tekrar rahim filmi çekildim sonuç temiz ne eşimde ne bende bir sıkıntı var doktorum aşılamaya gerek yok birkere hamile kalmışsın ve ilaçsızda yumurtalrın oluşup çatlıyo dedi .fakat bugün yumurtalarıma bakılıcaktı ve çatlatma iğnesi yapılıcaktı başta gerk yok aşılamaya diyen doktorum daha bakar bakmaz aşılama yapalım dedi ve benim o kadar kafam karışkki yarın aşılamam yapılıcak hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ama vakti zamanı olmadan anladımki ne kadar çabalasakta çok zor umarım hep birlikte sevinir bebeklerimizi kucağımıza alırız çünkü artık ben piskolojk olarak çok yorgunum ..... aşılamam yapıldı 13. günüm bugün arkadaşlar eşimin morfoloji 10 yıkama öncesi %70 yıkama sonrası %100 bn pek umuutlu değilim ama :((((((

Back