Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Benim bir arkadaşıma 3 kez klomen kullanarak 3 aşılama yaptılar devlet hastanesinde

Sonra özelde bir doktor buldu. Bir kez klomenle aşılama tutmaz ise klomen yerine iğne şeklinde bir ilaçla yumurta büyütülüt demiş. Ve arkadaşıma yaptı. 4.aşılamasında tuttu..ayrıca pko su vardı

bakalım cumartesi doktora gideceğim bana ne soleyecekler

Tüp bebek raporu için aşılama yaptırmış olmak mı gerekiyor? Biz bir kere özelde yaptırdık ama herhangi bir belgemiz falan yok. Devlette tüp bebek istiyorum az maliyetli olsun diye nasıl bir süreç izlememiz lazım?

Canım tüp bebek birimi olan devlet hastanesi ya da tıp fakültesine eşinle gidip gerekli tahliller yapıldıktan sonra dosyanız heyet kuruluna giriyor burda tahliller inceleniyor ve tüp bebek uygunsa tüp bebek raporu değerlere göre uaşılama raporu veya hiç rapor çıkmayabiliyor. BiZim tahlil sonuçlarımıza göre aşılama çıkabilir demişlerdi daha önce bi klinikte aşılama tüp bebek veya çatlatma falan olmadığım için aşılama deneyelim dediler. Siz daha önce tüp bebek veya aşılama yapıldıysa başarısız olduysanız bunu belirtin doktorunuza dosyanıza not alsınlar. Her kurumda prosedür farklı olabilir ben geçtiğim aşamalardan bahsettim arkadasım.

Kizlar bugun 2. Asilamamin 7. Gunu ilkinde hicbisey olmamisti zaten tutmadida ama ikincide agrim falan cok oldu dun koyu sari tuhaf renkte gibi akinti gelmisti bugunde vizon rengine cok acik akintiyla karisik kahvemsi bi leke gelmis yerlesme olabilirmi dollenmisse 5-6 gunde rahme ulasiyomus yerlesmemidir ki kasik aagrim var hafiften adet olcakmi gibi islaklik hissi falan daha adetime 12_ 13 kusur gun var sizce nedir

Belirtiler için erken değil mi sencede. Yanı inşallah hamilelikle Alakası vardır canım benimde rapor önümüzdeki hafta çıkacak bakalım tüp bebek mi aşılama mı??

Benim asilama canim ama olmazsa tup bebek icin rapor vericek insallah gerek kalmaz sali gunu test yapilcak
Valla bende tüp bebek raporu için gitmiştim yaşınız genç hiç dememe yapılmamış diye aşılama çıkabilir raporunuz dediler aşılama çıkarsa rapor aşılama olcam işte raporu bekliyorum. Sonuçlarınız hayırlı olur inşallah sizin de bu salı mı yani yarın mı test gününüz

Kızlar bende ilk aşılamamı oldum 7şubat günü. Hiç umudum yok o yüzden test yapmayacağım adet tarihime kadar bekleyeceğim:/

Kızlar bende ilk aşılamamı oldum 7şubat günü. Hiç umudum yok o yüzden test yapmayacağım adet tarihime kadar bekleyeceğim:/
Özelde mi yapıldınız devlette mi peki.. ben tıp fakültesine gidiyorum ama sürekli 1 hafta önce heyete girdi raporun yazılması 1 haftayı bulur 10 günü bulur rahim filmi çekindiğimden bu yana 1 ay geçti raporu alamadık oyalıyorlar aşılama yapılmadığım için önce aşılama çıkar dediler moralim de ayrı bozuldunzaten şans az sperm hızı da düşük illa aşılama dediler ((

Evet canim yyarin adet belirtilerim varda bakalim nasip korkuyorum acikcasi sonuctan

Ayyy inşallah bebişleriniz tutunmuştur emekleriniz boşa gitmez canım gönlünüze göre olsun inşallah bizi de haberdar et güzel haberlerden
Bebislerden dedin insallah Allah soyletmistir ederim tabi bi alayim sonuclarida hayirlisiyla hepimiz kavusalim insallah yavrucuklara

Ayyy valla sen demesen farkında değildim inşallah öyledir haberdar et tabi birlikte sevinelim.. :) emekleriniz boşa gitmez inşallah kardeşim
Gitti malesef canim benim 1.20 yi gordum yine nasip degilmis simdi tup bebek safhasina gecicez zaten yeni bi yol hayirlisii ne diyim rabbim hicbi kucagi bos birakmasin

Gitti malesef canim benim 1.20 yi gordum yine nasip degilmis simdi tup bebek safhasina gecicez zaten yeni bi yol hayirlisii ne diyim rabbim hicbi kucagi bos birakmasin

Yaaaa ( yaş henüz küçük gençsiniz diye aşılama yapıyorlar boşuna hormon boşuna umut veriliyor bize de aynısını dediler bana da aşılama çıkaracaklar raporu büyük ihtimal dün aradım bu Cuma belli olacak dediler. Eşimle de konuştuk aşılama tutmazsa rapor filan uğraşmadan İstanbul Cem beye gitmeyi düşünüyoruz rabbim tez zamanda muradımızı versin artık zira umutlarım tükeniyor. Rabbim sabır versin

Devlette hersey prosedure dayaniyor canim iste yuklendik hormanlari bakalim napcaz

Sizin sorun neydi canım?? Benim eşimde sorun var
Benim esimde cok sukur bi sorun yok bende cikolata cikolata kisti var oda zaten direk kisirlik sebebi olarak geciyo canim bundacanim bundan sonraki surec tup bebek hayirlisiyla ama kist varken tup bile skintili diyorlar o yuzden devleti tercih ediyorum tutma ihtimali cok azken ozele kac bbin tl para yatirmak sacma olur diye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…