Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Canım ben çarşamba başladım iğneye ptesi asilamam olcak inşallah

İnşallah canım inşallah

Canım ben çarşamba başladım iğneye ptesi asilamam olcak inşallah
İğneleri 5 gün mü kullanacakmışsın ? He pardon bugün bitti heralde iğne tedavin dimi ? Hatırladım şimdi, ben de pazartesi doktora gitcem. İğnelere başlasam Allahım. Pazartesi kaçta aşılaman, inşallah güzel geçer

Yarında vurcam canım akşam saat 11 de çatlatma iğnesi vurulcam ptesi 11 de aşıla olcak canım...bu arada çatlama iğnesini göbekten kendim yapsam olurmu

Evet canım 5 gün kullanmış olcam iğneyı erken büyümüş demi

Yarında vurcam canım akşam saat 11 de çatlatma iğnesi vurulcam ptesi 11 de aşıla olcak canım...bu arada çatlama iğnesini göbekten kendim yapsam olurmu
İyi alıştın kız iğne vurmaya :) ben ilk aşılamamda çatlatmayı hastanede vurdurdum geldim, riske giremem nolur nolmaz . Bu sefer yine hastanede yaptırırım. Uzak mısın hastaneye , kendine güveniyorsan yap , özel bi şekli var mı bilmiyom ama bu iğneyi yapmanın. Göbeğin herhangi bi yerinden herhngi derinlikte yapsan oluyor mu belli bi derinlik var mı bilmem ki ben mi çok ayrıntılı düşünüyorum

Hıııı hiç acımıyor canım yarın doktorumu arayı sorucam vur derse kendim vurulcam valla

İlk aşılamada kaç yumurtan olmuştu bide kaç gün vurulmuştun canım sen yumurta için iğneyı

Iyiyim canım vakit gecmiyo bi türlü geçsin diye her gün misafir çağırıyorum eve onlara hazırlanıyorum. Yarında kahvaltıya cagirdim arkadaşları pasta börek yapıyorum. Is yaparken Ağrım sızım olmuyo gerçi normalde de ıyiyim şükür şu an bariz bi belirtim yok akıntım vardı oda baya azaldı

Evet canım 5 gün kullanmış olcam iğneyı erken büyümüş demi
Aynen erken büyümüş, insan acaba biraz daha devam ettrip olasılığı niye arttırmıyorki doktorlar diye düşünüyor ama ozamanda çoğul gebelik durumu var. Bana doktor demişti ki 1 yumurta olsun sağlam olsun , bize 1 tane yumurta yeter demişti.
Ben 5 gün klomen kullanmıştım. 3 yumurta oluşmuştu; 20 mm, 18mm, 8 mm büyüklüğünde ama olmadı işte demekki içleri boştu yumurtaların inşallah bu ay iğnelerle daha kaliteli yumurtalarım olur allahım inşallah

Ayyy heyecanlandım :))) seni de listeye alayım hemen dur :)
Ya ben de şubat sonu 2. Aşılamam yetişecek inşallah çok sabırsızım allahım bu sefer olsun lütfen
İnşallah kuzum ya benim ilk aşılamam daha olmadım normalde ilaçlarda dolayı 14 günde olurdum ama bu ay olmadım meraklardayım

Pazar da beni çağır kız :) son günler hiç geçmiyordur neyle oyalanacağını şaşırıyor insan :)

Benım de solda 16m ve 12m olmuş bugün böyleydi canım 16mm için iyi dedi bu yüzden erken yaptı çünkü bugün iğne vurulmadan gitmiştim yarında vurulcam bıraz daha büyücek die yapıyor sanırım

Evet çoğul gebelik istenmiyoruz dedi annenın sağlığı için dedi

Ya çok hastaneye gittim kan testti için önceleri hepsi negatif çıkınca şimdi eşimde bende gitmek istemiyoruz dün evde test yaptım fakat ilk 20 dakika teste hiç bişey çıkmadı normalde tek çizgim çıkardı oda çıkmadı test bozuk die çöpe atmıştım sabah çay koyarken bi farkettim çift çizgi olmuş sanırın bekledigi içindir die düşünüyorum

Aynen bende 5 gün kullandım klomeni, yumurtalarıma baktı, birkaç gün sonra bi daha bakacam ama ilaca devam etme çünkü etkisi daha sürecek büyütecek yumurtaları demişti hakketen de büyümüştü. Seninkiler de pazartesiye kadar iyice büyümüş olurlar.

5 dk içerisinde çıkan sonuç doğru diyorlar canım

O 12m olanda büyüse iyi olurdu canım tutma ihtimali yukselirdi ama nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…