- 29 Ocak 2018
- 2.238
- 4.112
- 133
Evet benimde hep içimden bu geçiyor, neyse artık nasip :) ay sonunda yüzümüz güler inşallah
InşAllah canım salı günü kan testi günüm hayırlısı olsun dediğin gibi yüzümüz gülsün InşAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet benimde hep içimden bu geçiyor, neyse artık nasip :) ay sonunda yüzümüz güler inşallah
Aslında iğne olalı 10 günü geciyo dediğin gibi etkisi artık azalması lazım. O zaman geniştendir kesin o bebiş bebişİniallah tatlım aramızda bir gün var ya bakalım yarın sana da olacak mı?
Burada hamile bir arkadaşım var o hamile oldupunu öğrenmeden önce yaşamış böyle bir batma...
Yanş anlamadığım iğnenin etkisi gündem güne azalacağına artıyor...?
Ah kuzum inşAslında iğne olalı 10 günü geciyo dediğin gibi etkisi artık azalması lazım. O zaman geniştendir kesin o bebiş bebiş
Iyiyim şükür canım çok yorulmaya gelmiyo kasıklarına ağrı giriyo. Akıntım devam ediyo bide onun dışında bişey yok bende salı günü test yaptırıcam InşAllahAh kuzum inş
Senin Nasıl gidiyor?
Ben pazartesi test yaptırcam
Aynen Can'ım ya :) hiç iş yapmakta gelmiyor :)Iyiyim şükür canım çok yorulmaya gelmiyo kasıklarına ağrı giriyo. Akıntım devam ediyo bide onun dışında bişey yok bende salı günü test yaptırıcam InşAllah
15güne girdim :))yapmayı düşünmüyorum korkudanCanım ne zaman test yapıcaksın doktorum bana 12. Gün test demişti
Cesaretini topla yap bence canım. Benim fikrim de adetim gecikirse o zaman test yaptırmaktı ebe dedi ki aşılama da kimyasal gebelik olaylarına sık rastlıyoruz 12. Gün kan testi yaptır ki diğer günler de değerlerini takip edelim kimyasal gebelik varsa ona göre önlemimizi alalım dedi.15güne girdim :))yapmayı düşünmüyorum korkudan
Hadi hayırlısı olsun InşAllah canım hayırlı haberler alalımBenim yaklaşık 3-4 saat sonra 2. aşılamam olacak. Bana şans dileyin.. Artık bu ay hayırlı haberler alalım..
Canım benim 12. Gün-de yapıldı aşılamam yumurtaların yeterince büyüdüğü için 10. Gününde yapicaktir doktorun.Kızlarr şimdi hastaneden geldım solda 16m ve 12 ml yumurtam olmuş ptesi aşılama yapıcaz dedi normalmi bu adetin 10.gunune denk geliyor
Benim doktorum adetini bekle dedi o yüzden duruyorum canımCesaretini topla yap bence canım. Benim fikrim de adetim gecikirse o zaman test yaptırmaktı ebe dedi ki aşılama da kimyasal gebelik olaylarına sık rastlıyoruz 12. Gün kan testi yaptır ki diğer günler de değerlerini takip edelim kimyasal gebelik varsa ona göre önlemimizi alalım dedi.
ben de adetin 10. günü olmustumKızlarr şimdi hastaneden geldım solda 16m ve 12 ml yumurtam olmuş ptesi aşılama yapıcaz dedi normalmi bu adetin 10.gunune denk geliyor
Hmm erken gibi geldi bana o yüzden sordum canımben de adetin 10. günü olmustum
erken gelişmiştir yumurtalarHmm erken gibi geldi bana o yüzden sordum canım
Kişiden kişiye yani yumurta gelişimine göre değişir cnm,sen çok detay düşünme gayet güzel olmuş hayırlısıyla pozitif sonuçlanır inşallahKızlarr şimdi hastaneden geldım solda 16m ve 12 ml yumurtam olmuş ptesi aşılama yapıcaz dedi normalmi bu adetin 10.gunune denk geliyor
Ne güzel,hadi hayırlı olsun cnm,inşallah pozitif sonuçlanır Allah yardımcın olsunBenim yaklaşık 3-4 saat sonra 2. aşılamam olacak. Bana şans dileyin.. Artık bu ay hayırlı haberler alalım..
Teşekkürler canım. Bu sefer daha umutluyum. geçen sefer 1 yumurtam vardı, bu sefer 3 tane.. Hiç ağrım da olmadı.. Umarım güzel haberler verebilirim sizlere.. :)Ne güzel,hadi hayırlı olsun cnm,inşallah pozitif sonuçlanır Allah yardımcın olsun
Kaç m canım yumurtalarTeşekkürler canım. Bu sefer daha umutluyum. geçen sefer 1 yumurtam vardı, bu sefer 3 tane.. Hiç ağrım da olmadı.. Umarım güzel haberler verebilirim sizlere.. :)