Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Aşılama için 16-22mm arası olması gerekiyor gerisi artık yumurta ve spermin kalitesi tabi en başta Allah’ın takdiri,inşallah bu zorlu yolun sonu hepimizi feraha çıkarır,pozitifleri görürüz,aminnnnnn

Gün beklemek gerçekten çok zor daha 5.günümdeyim kaldı 9 bir de iyiki varsınız yani keşke böyle bi sıkıntıda tanışmasaydık ama insanın kendi gibi birileriyle fikir alış verişi yapması çok güzel, zira etraftaki insanların hepsi bir uzman olmuş herkes ayrı bir akıl veriyor inşallah tatlı telaşlarımızı da paylaşacağımız günler gelir

İnşallah canım :)

Rabbim büyüktür canım benim bizde hamileyiz diye burayı sevinçten inleticeğimiz vakit gelir InşAllah tey tey tey bu kadar çocuklarınız olsun InşAllahhhhhhhhhh

Kızlarr şimdi hastaneden geldım solda 16m ve 12 ml yumurtam olmuş ptesi aşılama yapıcaz dedi normalmi bu adetin 10.gunune denk geliyor
Aşılamada adetin kaçıncı günü olduğu önemli değil bence, normal yumurtlama dönemimiz de önemli değil. Çünkü biz normal yolu takip etmiyoruz şuan. Doktor bizde müdahale ile yumurta büyütüyor, müdahale ile çatlatıyor.

Kızlar. Size bişey danışacağım, daha önce de sordum bunu galiba ama umarım aynı şeyleri yazıp sıkmıyorumdur. İnternetten okadar baktım bi bilgiye ulaşamadım.
6 ocakta aşılama oldum, tutmadı, 21 ocakta adet oldum. 22 ocakta doktora gittim. Bana hemen 2. Aşılamayı yapmayalım bu ay dinlen dedi, yasmin verdi, çikolata kistimi küçültsün diye en azından büyümesini engellesin diye.
22 ocakta yasmini kullanmaya başladım, 21 günde bitecekti ve bitince adet olduğumda doktora gidip iğnelere başlayacaktık.
Normal koşullarda 15 şubat gibi adet olmam gerekiyordu, zaten yasminin bitişi de oralara denk geliyordu. Ama ben 2 şubatta lekelenme yaşamaya başladım ( rengi de siyahtı) 1-2 gün bekledim geçmeyince doktora yazdım , adet olunca gel demiştiniz gelcek miyim yoksa yasmin bitince mi geleyim diye, yasmin bittikten sonra adet olunca geleceksin dedi. bir iki gün ped taktığım oldu, günlük ped kullandığım oldu, ama temiz kaldığım hiçbir gün olmadı 2 şubattan beri. 14 gündür çamaşırlarımın kirlenmesinden bıktım. ( hep siyahımsı bi lekelenme)
13 şubat salı gecesi son yasmini içtim. Ve bu lekelenmem artıp normal adete dönüşecek mi beklemeye başladım.
Bugün 16 şubat ve akşam çok fena adet ağrım başladı kanamam da kırmızıya dönmeye başladı. Yarın doktor çalışmıyormuş. Pazartesi akşamına doktordan randavu aldım inşallah iğnelere başlayacaz.
1-yasmin kullanıp böyle kanama yaşayan var mı ? Anormal bişey varmı yoksa kist mi atılıyor acaba bu şekilde.
2- bu adet gibi olan kanamam başlıyor gibi bugün, pazartesi 3. Günümde gidecem doktora geç kalmış olur muyum?

3 şubat-> M mltm12 ' nin 1.aşılama günü
7 şubat -> hanmeli 'nin 1. aşılama günü
8 şubat -> Erolummm 'un 1.aşılama günü
11 şubat-> Nur34nur 'un 1. aşılama günü
14 şubat-> yosuntek 'in 2. Aşılama günü
16 şubat-> betulmavi 'nin 2. Aşılama günü

Şubatın sonu -> Suskun Ceylan 'ın 1. aşılaması
Şubatın sonu -> Nehira-27' nin 2. aşılaması

Kızlar nerelerdesiniz :)) şubat anneleri :) anneleri diyorum bakın :)

Cnm ben ilk evlendiğin zaman kullanmıştım yasmin,doğum kontrol amacıyla ams hiç kanamam olmadi. Kıstım yok beni.,bıraktıktan 3-4 gün sonra ader oluyordum

Cnm ben ilk evlendiğin zaman kullanmıştım yasmin,doğum kontrol amacıyla ams hiç kanamam olmadi. Kıstım yok beni.,bıraktıktan 3-4 gün sonra ader oluyordum
Ayy çok sağol ozaman inşallah benim kanamam kist olduğundandır ve kistimi siyah leke şeklinde atmıştır bu ilaç allahım nolur, pazartesi doktora gittiğimde desin ki kistin küçülmüş aminnnnn

2 şubat -> Baybknya ' nın aşılama günü
3 şubat-> M mltm12 ' nin 1.aşılama günü
7 şubat -> hanmeli 'nin 1. aşılama günü
8 şubat -> Erolummm 'un 1.aşılama günü
11 şubat-> Nur34nur 'un 1. aşılama günü
14 şubat-> yosuntek 'in 2. Aşılama günü
16 şubat-> betulmavi 'nin 2. Aşılama günü
Şubatın sonu -> Suskun Ceylan 'ın 1. aşılaması
Şubatın sonu -> Nehira-27' nin 2. aşılaması

M mltm12 , nerelerdesin canım!
Suskun Ceylan , 1 hafta arayla arkandan gelecem inşallah kız :) sen bu pazartesi başladın iğnelere ben de önümüzdeki pazartesi başlayacam inşallah :) 1 hafta arayla anne oluruz inşallah
Baybknya , test yapmadan nasıl duruyorsun kız :))
hanmeli , nelerdesin. Nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…