- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 39
Anladım canım 1 tane olması kafama takıldı birazerken gelişmiştir yumurtalar
ben de sasırmıstım ılk yaptırdıgımda çünkü genelde insanların 2. haftası falan oluyordu
ikinci asılamamda ben de ıkıncı hafta olmustum
bir yumurta en iyisi demişti drAnladım canım 1 tane olması kafama takıldı biraz
12. gün 20 mm di ikisi, diğeri 18 mm. 14. gün aşılama oldu. Klomen kullandım adetin 4. günü, toplamda 5 gün.Kaç m canım yumurtalar
16 ml olana iyi dedi canım aslında sağda da vardı yumurta sanırım onlar gelişmemişbir yumurta en iyisi demişti dr
kalite olarak her zaman daha iyi dedi
istediğimiz bir yumurta derdi:)
Kızlarr şimdi hastaneden geldım solda 16m ve 12 ml yumurtam olmuş ptesi aşılama yapıcaz dedi normalmi bu adetin 10.gunune denk geliyor
Evet canım puregonBence günü değil boyutu önemli. Pazartesi gününe kadar 20mm e ulaşmış olur yumurtan. İğne mi kullanıyorsun?
İnşallah canım :)Gün beklemek gerçekten çok zor daha 5.günümdeyim kaldı 9bir de iyiki varsınız yani keşke böyle bi sıkıntıda tanışmasaydık ama insanın kendi gibi birileriyle fikir alış verişi yapması çok güzel, zira etraftaki insanların hepsi bir uzman olmuş herkes ayrı bir akıl veriyor inşallah tatlı telaşlarımızı da paylaşacağımız günler gelir
Rabbim büyüktür canım benim bizde hamileyiz diye burayı sevinçten inleticeğimiz vakit gelir InşAllahGün beklemek gerçekten çok zor daha 5.günümdeyim kaldı 9bir de iyiki varsınız yani keşke böyle bi sıkıntıda tanışmasaydık ama insanın kendi gibi birileriyle fikir alış verişi yapması çok güzel, zira etraftaki insanların hepsi bir uzman olmuş herkes ayrı bir akıl veriyor inşallah tatlı telaşlarımızı da paylaşacağımız günler gelir
Aşılamada adetin kaçıncı günü olduğu önemli değil bence, normal yumurtlama dönemimiz de önemli değil. Çünkü biz normal yolu takip etmiyoruz şuan. Doktor bizde müdahale ile yumurta büyütüyor, müdahale ile çatlatıyor.Kızlarr şimdi hastaneden geldım solda 16m ve 12 ml yumurtam olmuş ptesi aşılama yapıcaz dedi normalmi bu adetin 10.gunune denk geliyor
Maşallah :) adet olmama durumu devam eder inşallah :) amin ne güzel ya umutlandım senin adına :)))15güne girdim :))yapmayı düşünmüyorum korkudan
İğnenin etkisi hala devam edecek, pazartesiye kadar daha büyümeye devam edecekler yumurtaların. Doktor ona göre ayarlamıştır.16 ml olana iyi dedi canım aslında sağda da vardı yumurta sanırım onlar gelişmemiş
Cnm ben ilk evlendiğin zaman kullanmıştım yasmin,doğum kontrol amacıyla ams hiç kanamam olmadi. Kıstım yok beni.,bıraktıktan 3-4 gün sonra ader oluyordumKızlar. Size bişey danışacağım, daha önce de sordum bunu galiba ama umarım aynı şeyleri yazıp sıkmıyorumdur. İnternetten okadar baktım bi bilgiye ulaşamadım.
6 ocakta aşılama oldum, tutmadı, 21 ocakta adet oldum. 22 ocakta doktora gittim. Bana hemen 2. Aşılamayı yapmayalım bu ay dinlen dedi, yasmin verdi, çikolata kistimi küçültsün diye en azından büyümesini engellesin diye.
22 ocakta yasmini kullanmaya başladım, 21 günde bitecekti ve bitince adet olduğumda doktora gidip iğnelere başlayacaktık.
Normal koşullarda 15 şubat gibi adet olmam gerekiyordu, zaten yasminin bitişi de oralara denk geliyordu. Ama ben 2 şubatta lekelenme yaşamaya başladım ( rengi de siyahtı) 1-2 gün bekledim geçmeyince doktora yazdım , adet olunca gel demiştiniz gelcek miyim yoksa yasmin bitince mi geleyim diye, yasmin bittikten sonra adet olunca geleceksin dedi. bir iki gün ped taktığım oldu, günlük ped kullandığım oldu, ama temiz kaldığım hiçbir gün olmadı 2 şubattan beri. 14 gündür çamaşırlarımın kirlenmesinden bıktım. ( hep siyahımsı bi lekelenme)
13 şubat salı gecesi son yasmini içtim. Ve bu lekelenmem artıp normal adete dönüşecek mi beklemeye başladım.
Bugün 16 şubat ve akşam çok fena adet ağrım başladı kanamam da kırmızıya dönmeye başladı. Yarın doktor çalışmıyormuş. Pazartesi akşamına doktordan randavu aldım inşallah iğnelere başlayacaz.
1-yasmin kullanıp böyle kanama yaşayan var mı ? Anormal bişey varmı yoksa kist mi atılıyor acaba bu şekilde.
2- bu adet gibi olan kanamam başlıyor gibi bugün, pazartesi 3. Günümde gidecem doktora geç kalmış olur muyum?
İnşallah canım şuandada yok 16güne gircem inşallah :)Maşallah :) adet olmama durumu devam eder inşallah :) amin ne güzel ya umutlandım senin adına :)))
Ayy çok sağol ozaman inşallah benim kanamam kist olduğundandır ve kistimi siyah leke şeklinde atmıştır bu ilaç allahım nolur, pazartesi doktora gittiğimde desin ki kistin küçülmüşCnm ben ilk evlendiğin zaman kullanmıştım yasmin,doğum kontrol amacıyla ams hiç kanamam olmadi. Kıstım yok beni.,bıraktıktan 3-4 gün sonra ader oluyordum
Ayyy heyecanlandım :))) seni de listeye alayım hemen dur :)İnşallah canım şuandada yok 16güne gircem inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?